Sedat Çakır 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 Merhaba arkadaşlar 2004 mondeo ghia x aracımdan sonra wv 1.2 tsi jetta highline 1 almaya karar verdim ve bir araç ile ilginiyorum. Bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Birde bu araçta Bluetooth varmı Yorum bağlantısı
Mustafa Dilbirliği 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 Sedat Çakır yazdı: Merhaba arkadaşlar 2004 mondeo ghia x aracımdan sonra wv 1.2 tsi jetta highline 1 almaya karar verdim ve bir araç ile ilginiyorum. Bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Birde bu araçta Bluetooth varmı Olması lazım Highlineda 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 Yapın bence o değişimi. Bluetooth yoksa da yapılır bir şekilde 1 Yorum bağlantısı
Sedat Çakır 2 Şubat 2020 Yazar Paylaş 2 Şubat 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Yapın bence o değişimi. Bluetooth yoksa da yapılır bir şekilde Mehmet bey siz öyle diyorsanız vardır bir bildiğiniz.Sağolun sitede siz ve diğer arkadaşların çok yardımı oldu. Başkasının aracı değil kendi aracı gibi bilgi paylaşımı oluyor çok beğeniyorum bu siteyi o yüzden. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 Almaya düşündüğunuz jetta kaç model? 2015 ortasından sonraki modellerde bluetooth var. Bluemotion teknolojiliyse vardır kesin. 1 Yorum bağlantısı
Sedat Çakır 2 Şubat 2020 Yazar Paylaş 2 Şubat 2020 Tevfik Işık yazdı: Almaya düşündüğunuz jetta kaç model? 2015 ortasından sonraki modellerde bluetooth var. Bluemotion teknolojiliyse vardır kesin.2012 1.2 tsi highline benzinli 105 beygir Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Yapın bence o değişimi. Bluetooth yoksa da yapılır bir şekilde Nedenini de yazsaydın abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 Sedat Çakır yazdı: Tevfik Işık yazdı: Almaya düşündüğunuz jetta kaç model? 2015 ortasından sonraki modellerde bluetooth var. Bluemotion teknolojiliyse vardır kesin. Genişlet 2012 1.2 tsi highline benzinli 105 beygir Genişlet https://www.epey.com/araba/2014-volkswagen-jetta-12-tsi-105-ps-highline.html bluetooth yok diyor özellikler arasında. Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 Daha once bu arac ile ilgili yorumlar yapilmis idi. Vw jetta bolumunden inceleyebilirsiniz. 2015 sonrasi modelleri tercih etmenizi oneririm. Arac 1.2 oldugu icin 1400 devre kadar gucsuz ancak Turbolu oldugu icin tork yuksek ve bu sayede bayilmadan 1400 devirden sonra gucunu gosteriyor. Mondeo dan sonra guc biraz yetersiz gelebilir. Bu arac sakin kullanimlar ve duz arazisi olan sehirler icin bitirim. 3 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 2011-2014 arasında olanlarda bluetooth opsiyon ve %99'unda yok. Ayrıca araç üzerindeki teyp'te pek özellikli bir teyp değil, 5 inç ekranı var ama navigazson dışında bir işe yaramıyor ekran. Video geri görüş kamerası vs yok yani. Ben 10.1 inç android teyp aldım ve çokta memnunum. Çok aşırı performans bekleyen biri değilseniz(spor araç gibi) ve genelde sakın kullanan biriyseniz yakıttada üzmez(benzinli araçlarla kıyaslayınca) mtv'side 188 tl 6 aylık. Alıcağınız araçta Triger zincirinde ses olup olmadığını kontrol edin, tüm kilitlerin sorunsuz çalışıp çalışmadığını kontrol edin(depo kapağı kildi dahil) ortalama 100bin km cıvarında devirdaim sistemi ömrünü tamamlar alacağınız aracın km'sine göre daha önce değişip değişmediğini sorun. Birde klimanın sağdan ve soldan soğuk ve sıcak üfleyip üflemediğini kontrol edin(2 tarafta aynı sıcaklıkta ayarlı olduğu halde sağdan farklı havayı üfleyebiliyor) bunlar dışında aklıma gelen sıkça karşılaşılan sorun yok. 2 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 Jetta ile ralli yapmıcaksan kımseyle yarısmayacaksan işini görür yarışırsanda 150-160 dan sonra senı gecerler 4500 devire kadar araba canlıdır ustu ölüdür Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 Erkan Işık yazdı: Jetta ile ralli yapmıcaksan kımseyle yarısmayacaksan işini görür yarışırsanda 150-160 dan sonra senı gecerler 4500 devire kadar araba canlıdır ustu ölüdür Genişlet Araçta 4 kişi varken akıçı bir şekilde çok rahat 199 km ulaşabiliyor, ondan sonra limit var zaten gitmiyor. Bazı araçlar gibi belli bir hızdan sonra nazlanarak yavaş yavaş hızlanma huyu yoktur. Piyasada çok sayıda satılan birçok 1.6'ya kadar olan benzinli veya dizel araçtan daha istekli bir gidişe sahiptir 1.2 tsi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 Fatih Keskin yazdı: Nedenini de yazsaydın abi2004 ghiax dediğine göre muhtemelen benzinli. Bildiğimiz bir çok sorunu var. Heleki mondeo otomatik ise jettaya direk atlasın. Ha ben üç şey düşünerek yap dedim. 1- Her halukarda modeli yenileniyor. 2- Her halukarda vergisi düşüyor. 2- Highline 1 demiş. dolu bir araç olacak. Yorum bağlantısı
Sedat Çakır 2 Şubat 2020 Yazar Paylaş 2 Şubat 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: 2004 ghiax dediğine göre muhtemelen benzinli. Bildiğimiz bir çok sorunu var. Heleki mondeo otomatik ise jettaya direk atlasın. Ha ben üç şey düşünerek yap dedim. 1- Her halukarda modeli yenileniyor. 2- Her halukarda vergisi düşüyor. 2- Highline 1 demiş. Her halukarda dolu bir araç olacak. Eski momdeom benzin+lpg li 145 beygir Manuel di ben aslında memnundum değişiklik yapmak istedim 2 yıl kullandım arıza vermedi kullandığım süre boyunca 2004 olduğu için güncel vergisi 6 aylık 250 di. Koltuk ısıtma, elektrikli koltuk, Sunroof, vs tüm özelliklerin hepsi çalışıyordu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Şubat 2020 Paylaş 2 Şubat 2020 Sedat Çakır yazdı: Eski momdeom benzin+lpg li 145 beygir Manuel di ben aslında memnundum değişiklik yapmak istedim 2 yıl kullandım arıza vermedi kullandığım süre boyunca 2004 olduğu için güncel vergisi 6 aylık 250 di. Koltuk ısıtmak, elektrikli koltuk, Sunroof, ve özelliklerin hepsi çalılıyorduKaç binde ? Yorum bağlantısı
Sedat Çakır 2 Şubat 2020 Yazar Paylaş 2 Şubat 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaç binde ? Resimleri paylaştım Mehmet bey 183 binde verdim 1 parça boya vardı Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 3 Şubat 2020 Paylaş 3 Şubat 2020 Bence jetta alınca pişman olacaksınız. Bebek gibiymiş Mondeo. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Şubat 2020 Paylaş 3 Şubat 2020 Sedat Çakır yazdı: Mehmet Ozyurek yazdı: Kaç binde ? Genişlet Resimleri paylaştım Mehmet bey 183 binde verdim 1 parça boya vardı Genişlet Arabanızdan eminseniz kullanmaya devam edin. Gördüğüm kadarıyla farlar bile elden geçmiş. Farları kim yaptı. ? Yorum bağlantısı
Sedat Çakır 3 Şubat 2020 Yazar Paylaş 3 Şubat 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Arabanızdan eminseniz kullanmaya devam edin. Gördüğüm kadarıyla farlar bile elden geçmiş. Farları kim yaptı. ? Aracı sattım ben Farları arkadaşla beraber yaptık kapılardaki ipneon lar filen hepsini Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Şubat 2020 Paylaş 3 Şubat 2020 çok çok cep müsait olduğunda 2 bin civarına güzel bir ekranlı teyp takarsınız jettaya her ihtiyacınızı görürür Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Şubat 2020 Paylaş 3 Şubat 2020 Sedat Çakır yazdı: Aracı sattım ben Farları arkadaşla beraber yaptık kapılardaki ipneon lar filen hepsini Genişlet Uzaktan mercek değişmiş gibi görünüyordu.. Değişmemiş. Kullanmaya devam edecekseniz, farların mercekleri değişsin. Bu halde önünüzü görmüyorsunuzdur. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 Şubat 2020 Paylaş 3 Şubat 2020 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Uzaktan mercek değişmiş gibi görünüyordu.. Değişmemiş. Kullanmaya devam edecekseniz, farların mercekleri değişsin. Bu halde önünüzü görmüyorsunuzdur. Genişlet Abi Mondeo satılmış. Yeni sahibi zor görüyordur artık 3 Şubat 2020 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sedat Çakır 3 Şubat 2020 Yazar Paylaş 3 Şubat 2020 Sinan Akgöl yazdı: Abi Mondeo satılmış. Yeni sahibi zor görüyordur artık Genişlet Ben gayet memnundum görme sıkıntısı yaşamadım niken ampuller vardı beyaz Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 Şubat 2020 Paylaş 3 Şubat 2020 Sedat Çakır yazdı: Ben gayet memnundum görme sıkıntısı yaşamadım niken ampuller vardı beyaz Genişlet Hayırlı uğurlu olsun zaten Sedat bey, ben Mehmet abi'nin mesajına istinaden öyle dedim. Aydınlatma konusunda bilgisi vardır bir sorun gördü heralde o yüzden öyle bir yorum yapmıştır. Bluetooth için ayrıca benim aracımda var ancak sadece telefon için muzik vs yok ancak auxtan bağlanan bluetooth modülü kullanıyorum sorunsuz çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Şubat 2020 Paylaş 3 Şubat 2020 Sinan Akgöl yazdı: Abi Mondeo satılmış. Yeni sahibi zor görüyordur artık Genişlet Bence de zor görüyordur 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts