Mehmet Unkun 28 Ocak 2020 Paylaş 28 Ocak 2020 (düzenlendi) Ustaların boşa alıyorsun takılsa bile arabayı çalıştıramazsın dediği Mil ve Km göstergeyi araca taktım. Aslında geniş ekranlı olanlardan alacaktım ama denk gelmedi bir türlü. Forscan ile anahtarları yeni göstergeye kodladım. 2 anahtar gerekiyor tanıtma için. Araç çalıştı çok şükür sorun çıkmadı. Km si 150 000 deydi onu da 218 bine çıkarttım Millet düşürür biz yükselttik Ekstra olarak esp den dolayı lastik basınç sensörü, eko mod saat vb. geldi. Farklı şeyler için bakacağım. Lastik basınç sensörü bakalım uyarı verecek mi? Bilgi için şu konudan faydalandım. Adım adım anlatılıyor. https://ffclub.ru/topic/94393/jump_5160/ Maaliyet 475 tl. Kargo vergi dahil. Ebay ile İngiltereden geldi. 28 Ocak 2020 tarihinde Mehmet Unkun tarafından düzenlendi 6 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak 2020 Paylaş 28 Ocak 2020 araç içinde yapılan değişikliklere bayılıyorum. güzel olmuş .anahtar immo tanıtmasını da mı elm ile yaptınz? 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Ocak 2020 Paylaş 28 Ocak 2020 sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 28 Ocak 2020 Paylaş 28 Ocak 2020 Çağlar Bayur yazdı: araç içinde yapılan değişikliklere bayılıyorum. güzel olmuş .anahtar immo tanıtmasını da mı elm ile yaptınz? lisanslı forscanla veya ıds ile yapılıyor ... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Unkun 28 Ocak 2020 Yazar Paylaş 28 Ocak 2020 Çağlar Bayur yazdı: araç içinde yapılan değişikliklere bayılıyorum. güzel olmuş .anahtar immo tanıtmasını da mı elm ile yaptınz? Evet forscan ile yaptım. Yedek anahtar vb. hepsi yapılabiliyor bu program ile. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak 2020 Paylaş 28 Ocak 2020 Mehmet Unkun yazdı: Evet forscan ile yaptım. Yedek anahtar vb. hepsi yapılabiliyor bu program ile. linki tıkladım da, rusçadan nasıl takip edebildiniz adımları Yorum bağlantısı
Mehmet Unkun 28 Ocak 2020 Yazar Paylaş 28 Ocak 2020 Çağlar Bayur yazdı: linki tıkladım da, rusçadan nasıl takip edebildiniz adımları Translate ile. Baştaki yerde 3.maddeye tıklarsanız orda anlatıyor. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 28 Ocak 2020 Paylaş 28 Ocak 2020 Güzel olmuş. Emeğinize sağlık. Ruslar focus konusunda güzel işler çıkarıyorlar. Ancak google translate ile çok başarılı çevrilmiyor Türkçeye. Yorum bağlantısı
Mehmet Unkun 28 Ocak 2020 Yazar Paylaş 28 Ocak 2020 Fırat Önal yazdı: Güzel olmuş. Emeğinize sağlık. Ruslar focus konusunda güzel işler çıkarıyorlar. Ancak google translate ile çok başarılı çevrilmiyor Türkçeye. Teşekkürler. Ruslar aşmış. Ffclub ve drive2.ru gibi site görmedim daha Türkiye de. Translate en azından fikir veriyor, mesela cam suyu seviye sensörü de yoktu bende onunda monte ettim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak 2020 Paylaş 28 Ocak 2020 Mehmet Unkun yazdı: Teşekkürler. Ruslar aşmış. Ffclub ve drive2.ru gibi site görmedim daha Türkiye de. Translate en azından fikir veriyor, mesela cam suyu seviye sensörü de yoktu bende onunda monte ettim. kaput ucu boyanınca satmdan çöpe atan ferah milletiz ondandır Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ocak 2020 Paylaş 28 Ocak 2020 kaput ucu boyanınca satmdan çöpe atan ferah milletiz ondandır Kaput ucu yamulunca direk pert istiyor müşteriler Evet forscan ile yaptım. Yedek anahtar vb. hepsi yapılabiliyor bu program ile.Elinize sağlık. Çok beğendim. Bir şeyler yapılmış ve başarılmış. Bilirim bunun verdiği hazzı. Tebrikler. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Ocak 2020 Paylaş 28 Ocak 2020 (düzenlendi) Hayırlı olsun, yazınızı okuyunca merak ettim forscan programı ile km istediğiniz gibi değiştirilebiliyormu? Eğer öyle ise ikinci el ford araçların km garantisi yok. 28 Ocak 2020 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Unkun 28 Ocak 2020 Yazar Paylaş 28 Ocak 2020 Metin Uzunoğlu yazdı: Hayırlı olsun, yazınızı okuyunca merak ettim forscan programı ile km istediğiniz gibi değiştirilebiliyormu? Eğer öyle ise ikinci el ford araçların km garantisi yok. Sadece yükseltme yapılıyor. Düşürme olmuyor. Yasal olarak km si düşük çıkma bir gösterge alıp uğraşırsa dediğiniz olabilir. Zaten ülkemizde 200 bini geçen araba hiç yok herkesin arabası 130 binlerde 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 Ocak 2020 Paylaş 28 Ocak 2020 (düzenlendi) Metin Uzunoğlu yazdı: ford hiçbir markanın yok aslında. hayırlı olsun. km mil yazan arabaları severim 28 Ocak 2020 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Şubat 2020 Paylaş 12 Şubat 2020 Güzel bir değişim olmuş güle güle kullanınız. Aracınız benzinli mi dizel mi. Devir saati benzinli araçların devir saati gibi gözüküyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Unkun 12 Şubat 2020 Yazar Paylaş 12 Şubat 2020 (düzenlendi) Mehmet Yeter yazdı: Güzel bir değişim olmuş güle güle kullanınız. Aracınız benzinli mi dizel mi. Devir saati benzinli araçların devir saati gibi gözüküyor. Teşekkür ederim. Aracım benzinli, yüksek km dizelden çekiniyorum yoksa aracı aldığımda fiyatlar aynıydı. Son paylaştığım konuda subaplar değişti. Triger ve devirdaim dahil 2200 lira tuttu. Benzinli de en ağır masraf bu oluyor tüp yüzünden ama 218 bin km de bir araç için çok bir masraf değil bence. Dizelin sadece turbosu bu paradır. Performans istiyorsan tabiiki dizel tartışmasız ona sözüm yok. 12 Şubat 2020 tarihinde Mehmet Unkun tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts