İçeriğe Yönlendir

En İyi Balata Hangisidir ?

Murat Öngür

En iyi balata markası ?   

50 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Murat Öngür

Merhaba daha önce kullandığınız yada şuan kullandığınız bildiğiniz en iyi balata sizce hangisi (orj hariç ) Fren performansı ve sessizlik açısından soruyorum , kullanım süresi çok mühim değil

Feredo

Delphi 

Bosch 

Mga 

Brembo  ( Diğerlerinin iki takı fiyatı var )

Trw gibi markalar var.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

markalara da güvenmiyorum, audi üstünde fabrikasyon gelen TRW, ama parçacıdan alınan trw aynı olmayabilir kanaatindeyim. fredo, efsane eski fredo değil... orjinal kutusunda markaya özel olanı tercih ederdim.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

NIBK

FERODO

TRW

BOSCH

Şeklinde sıralama yaparım ben olsam. TRW özellikle dikkat edilmesi lazım sahtesi çok. Fiyat performans olarak iyidir orjinalleri. 

Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

Anket olarak herkesin katılımı sağlanıp % olarak sonuç görebiliriz.

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Toz olarak hepsi toz yapıyor.Boshlar bir müddet sonra ses yapıyor, trw sessiz ama aşırı tozlu lakin performansı gerçekten iyi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan

Ford icin konusursak

1 motorkraft

2 Ate 

Motorcrafti 73 bin Ate yi 93 bin km kullandim. Araba satildi balata bitmedi. 

O kadar yani :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
(düzenlendi)

Önerilen balatalar sessiz midir? Daha önce Opel'e taktığım balatalar cıyak cıyak ötüyordu. Yakında bakım yaptıracağım benim de ihtiyacım olacak.

tarihinde Eyüp Çetin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Murat Öngür yazdı:

Merhaba daha önce kullandığınız yada şuan kullandığınız bildiğiniz en iyi balata sizce hangisi (orj hariç ) Fren performansı ve sessizlik açısından soruyorum , kullanım süresi çok mühim değil

Feredo

Delphi 

Bosch 

Mga 

Brembo  ( Diğerlerinin iki takı fiyatı var )

Trw gibi markalar var.

Eskiden trw konusunda iddialı idim fakat o iddiam ford fiestaya takdıgımız disk 10 bın k yapmadan ıkı defa yamuldu , trw balata takdım ses yuzunden gerı cıkardık yerıne kale marka takdım ses kesıldı denemek lazım , orjınal bsoch yedek parçadan almak şartıyla bosch olabılır , feredo olabılır brembo bılmıyorum denemedım, önce yetkılı servısden fiyat al murat bey , bosch istersende ben yardımcı olurum istersen yeni kesfettim bızım boluda sadece bosch ürünleri enjektörden tut pompasına balata diske kadar tek marka sorarız fıyat alırız

Çağlar Bayur yazdı:

markalara da güvenmiyorum, audi üstünde fabrikasyon gelen TRW, ama parçacıdan alınan trw aynı olmayabilir kanaatindeyim. fredo, efsane eski fredo değil... orjinal kutusunda markaya özel olanı tercih ederdim.

Aynı degil abi test edip deneyımledım piyasaya verılen trw ile servis malı trw farklı artık trw yi hattat almıs sanırım

Yorum bağlantısı
Koray Demir
(düzenlendi)

ATE derim ama listede yok. F/p olarak ismi duyulmamıştır ICER marka balatalar çok iyidir.

tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Öngür

Brembo bulanamıyor malesef sadece honda için olanlar var piyasada delphi mando hi q yada kale alacağım

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat
Murat Öngür yazdı:

birde SANGSIN dşya bir marka var kullanan var mı ? 

sangsin hi-q üreticisi

Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Mehmet Cihat yazdı:

sangsin hi-q üreticisi

evet aynı marka hi q ile dalmışım

Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe

BOSCH u işaretledim çünkü başka balata deneme imkanım olmadı :)

Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Selim Bilgin yazdı:

Ate iyidir. 

bildiğim ate sert bir balata 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Murat Öngür yazdı:

bildiğim ate sert bir balata 

Alfa Romeo - FCA grubunda en iyi balata ATE olarak bilinir genelde, ben kullandım sorun yaşamadım, diğer modeller için nasıl bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...