Tuncay Arslan 22 Haziran 2021 Paylaş 22 Haziran 2021 Mehmet Abi hp marka var okulda kullanıyoruz işlevi de güzel ama internete bakınca 250-450 arası rakamlar çıkıyor kafam karıştı. Hepsi aynıysa ucuzundan alıp geçeyim madem. Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Pek de ucuz alma istersen.. Tamam Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Kasım 2022 Yazar Paylaş 11 Kasım 2022 hala kullanıyoruz 2 side bozulmadı şarj kapasiteside düşmedi yoğun kullanımda hemde 2 senenin sonucunu söyliyim motorsuz olanını alın arkadaşlar arıza yapmıyor lakin içindeki bataryanın motorun vs bir ağırlığı var sonuçta bu alette anladığım en önemli şey boş olduğundaki hafiflik. birde motor çok güçlü olduğundan tüketim fazla depoyu kolay bitiriyor bozulacak diye aklınıza gelmesin lakin 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 Ali Gök yazdı: hala kullanıyoruz 2 side bozulmadı şarj kapasiteside düşmedi yoğun kullanımda hemde 2 senenin sonucunu söyliyim motorsuz olanını alın arkadaşlar arıza yapmıyor lakin içindeki bataryanın motorun vs bir ağırlığı var sonuçta bu alette anladığım en önemli şey boş olduğundaki hafiflik. birde motor çok güçlü olduğundan tüketim fazla depoyu kolay bitiriyor bozulacak diye aklınıza gelmesin lakin Marka-model ya da link verebilir misin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım 2022 Paylaş 11 Kasım 2022 500-700TL arası ilanlarda iyyimiş çok artmamış bunlar Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Kasım 2022 Yazar Paylaş 11 Kasım 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Marka-model ya da link verebilir misin. https://www.n11.com/urun/hb-sarjli-akulu-ilaclama-pompasi-16-lt-23320381?magaza=kuruelektronik bu linkteki üründen bendeki daha ucuz linkte vardır. esasen içindeki motor akü vs hep aynıymış markası farklı görünsede lakin dediğim gibi motorsuz olanını alacağım 1 tanede onlar epey daha hafif omuzda yük taşımak zorlaşıyor belli bir süre sonra çünkü . tabi ben misal bir atımda 14 15 tulumba attığımdan ağırlık fazla geliyor motorsuzunu kullanınca karar kıldım . fakat ürünler çok sağlam bozulmuyor Çağlar Bayur yazdı: 500-700TL arası ilanlarda iyyimiş çok artmamış bunlar 2 sene önce 190 a almıştık sanırım şimdi 700 sanırım . yine *3 yapmış Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Kasım 2022 Paylaş 12 Kasım 2022 (düzenlendi) Ali Gök yazdı: https://www.n11.com/urun/hb-sarjli-akulu-ilaclama-pompasi-16-lt-23320381?magaza=kuruelektronik bu linkteki üründen bendeki daha ucuz linkte vardır. esasen içindeki motor akü vs hep aynıymış markası farklı görünsede lakin dediğim gibi motorsuz olanını alacağım 1 tanede onlar epey daha hafif omuzda yük taşımak zorlaşıyor belli bir süre sonra çünkü . tabi ben misal bir atımda 14 15 tulumba attığımdan ağırlık fazla geliyor motorsuzunu kullanınca karar kıldım . fakat ürünler çok sağlam bozulmuyor 2 sene önce 190 a almıştık sanırım şimdi 700 sanırım . yine *3 yapmış Ben linke tıklayınca tüm ürünlerin olduğu sayfa açılıyor. Bende mi sorun var. Edit: Eski linki verdiysen ürün bittiği için ana sayfaya gönderiyordur, eski link de böyle oluyordu. 12 Kasım 2022 tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Kasım 2022 Paylaş 13 Kasım 2022 Sürekli kullanım için şart. Yüksek ağacı olanlar için de gerekli. Normal kolluya göre daha yükseğe atabiliyor. Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Kasım 2022 Yazar Paylaş 14 Kasım 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Ben linke tıklayınca tüm ürünlerin olduğu sayfa açılıyor. Bende mi sorun var. Edit: Eski linki verdiysen ürün bittiği için ana sayfaya gönderiyordur, eski link de böyle oluyordu. abi neden öyle çıkmış anlamadım hatalı verdik heralde linki bendeki şu aşağıdakinden https://www.trendyol.com/hb-garden-tools/sarjli-ilaclama-pompasi-p-95906398?boutiqueId=61&merchantId=113732&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.29.5 Mehmet Ozyurek yazdı: Yüksek ağacı olanlar için doğru aşırı kuvvetli özellikle ucundan tazyikini ayarlayınca acayip uzağa atıyor kesintisiz . hiç kapamadan tüm depoyu boşaltana kadarda aynı tempo basıyor ilacı 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Kasım 2022 Paylaş 14 Kasım 2022 Ali Gök yazdı: abi neden öyle çıkmış anlamadım hatalı verdik heralde linki bendeki şu aşağıdakinden https://www.trendyol.com/hb-garden-tools/sarjli-ilaclama-pompasi-p-95906398?boutiqueId=61&merchantId=113732&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.29.5 doğru aşırı kuvvetli özellikle ucundan tazyikini ayarlayınca acayip uzağa atıyor kesintisiz . hiç kapamadan tüm depoyu boşaltana kadarda aynı tempo basıyor ilacı Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts