Ali Gök 22 Ocak 2020 Paylaş 22 Ocak 2020 (düzenlendi) Herkese merhaba, Bahçede kullanmak amacıyla 2 tane şarjlı omuz tulumbasına ihtiyacım var. Hangi markası iyidir daha önce alıp kullanan tavsiye edecek ürünü olan varmı? Eğer tecrübe ettiğiniz bir ürün varsa paylaşırsanız sevinirim. incelediğim örnek ürünler aşağıda yer alıyor. herkese teşekkürler https://urun.n11.com/ilaclama-makinesi/plant-mate-hb-sarjli-akulu-ilaclama-pompasi-16-lt-P248968179 https://urun.n11.com/ilaclama-makinesi/rose-akulu-sarjli-16-lt-sirt-ilaclama-pompasi-P395767310 22 Ocak 2020 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Harf hatası Yorum bağlantısı
Tahir Ak 22 Ocak 2020 Paylaş 22 Ocak 2020 Şarjlı işi ağır ve pil masraflı. Manuel alın kaç dekar alanınız var. Büyükse benzin motorlu tavsiye ederim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ocak 2020 Paylaş 22 Ocak 2020 4 ağacın da olsa al.. Kollu iş değil.. Ben kullandım geçen yıl çok memnun kaldım.. Boşa pompalamışız bunca yıl.. Ağaçta kullanacaksan veağacın çoksa, boyları 6-7 metreden yüksek ise benzinli al. Ancak benzinlide pahalısını alman gerek. çünkü ucuzlar çok çabuk bozuluyor. Krank kıranı bile gördüm. Aksi durumda, akülü işini görecektir. Yedek parçası aliekspresste çok. istersen pompayı büyütüp debiyi de artırabilirsin. Ali Gök yazdı: https://urun.n11.com/ilaclama-makinesi/plant-mate-hb-sarjli-akulu-ilaclama-pompasi-16-lt-P248968179 https://urun.n11.com/ilaclama-makinesi/rose-akulu-sarjli-16-lt-sirt-ilaclama-pompasi-P395767310 Bene bunların hepsi aynı.. Benim kullandığım da başka bir marka ama görüntü olarak mavinin aynısı idi.. Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 22 Ocak 2020 Paylaş 22 Ocak 2020 Benim önerim pil konusun da olacak pil de dikkat edecegin Nimh pil olmasın bulabilirsen Lİ ion olsun Nimh ler çalışsana çalışmasada ancak 1 yıl hadi iyi niyetle 2 yıl diyelim pil de en az makinenin yarı fiyatı. Li ion da pahalı ama yıllarca ömürlü Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Ocak 2020 Yazar Paylaş 22 Ocak 2020 (düzenlendi) Fidanlar için kullanacağım.boyu 1 metre anca daha yüksek değil pili lion diye aratarak bir bakim o zaman @Mehmet Ozyurek valla bende hepsini aynı gibi gördüm bişe ayırt edemedim. Hepsi çin malı muhtemelen Tahir Ak yazdı: Şarjlı işi ağır ve pil masraflı. Manuel alın kaç dekar alanınız var. Büyükse benzin motorlu tavsiye ederim Fidan çok şuan manuel olanı ile çok yorar bizi 22 Ocak 2020 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir Ak 23 Ocak 2020 Paylaş 23 Ocak 2020 Fidanlar için kullanacağım.boyu 1 metre anca daha yüksek değil pili lion diye aratarak bir bakim o zaman [mention=23]Mehmet Ozyurek[/mention] valla bende hepsini aynı gibi gördüm bişe ayırt edemedim. Hepsi çin malı muhtemelen Fidan çok şuan manuel olanı ile çok yorar bizi30 dönüm domatesi kollu ile 2 kişi seherden öğlene bitirirdik. Gençlik demekki o zaman pilli olanların pil fiyatını öğrenerek alın. Onun dışında hala kollu öneirirm masrafsız. Zaten 6 7 kere pompalayınca bayağı gidiyor. Siz bilirsiniz tabii sağlık durumu yaş vb etkili. Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Ocak 2020 Yazar Paylaş 23 Ocak 2020 Tahir Ak yazdı: 30 dönüm domatesi kollu ile 2 kişi seherden öğlene bitirirdik. Gençlik demekki o zaman pilli olanların pil fiyatını öğrenerek alın. Onun dışında hala kollu öneirirm masrafsız. Zaten 6 7 kere pompalayınca bayağı gidiyor. Siz bilirsiniz tabii sağlık durumu yaş vb etkili. Tahir abi valla ben de pek derman yok kolda zorlanırım diye düşünüyorum. birde ben yokken yevmyeci yapacak bizim orda kolluyyla atmıyorlar asla prensip edinmişler batarya alacağına yenisini al diyor millet nerdeyse yeni parası. pilini aliexpresten flan almak lazım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ocak 2020 Paylaş 23 Ocak 2020 Ali Gök yazdı: Tahir abi valla ben de pek derman yok kolda zorlanırım diye düşünüyorum. Bataryası 100 lira civarındadır. 2 sene dayanır. Al.. Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Ocak 2020 Yazar Paylaş 23 Ocak 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Bataryası 100 lira civarındadır. 2 sene dayanır. Al.. uygun fiyatlı bunlardan alıp geçiyorum o zaman 190 lira . Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ocak 2020 Paylaş 23 Ocak 2020 Ali Gök yazdı: uygun fiyatlı bunlardan alıp geçiyorum o zaman 190 lira . Acil değilse benden haber bekle.. Yorum bağlantısı
Tahir Ak 23 Ocak 2020 Paylaş 23 Ocak 2020 Tahir abi valla ben de pek derman yok kolda zorlanırım diye düşünüyorum. birde ben yokken yevmyeci yapacak bizim orda kolluyyla atmıyorlar asla prensip edinmişler [emoji3] batarya alacağına yenisini al diyor millet nerdeyse yeni parası. pilini aliexpresten flan almak lazımKollu ile ilaç atmayan işçi mi? Biz ne ara bu hale geldik? İş beğenmiyor vatandaş yazık. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ocak 2020 Paylaş 23 Ocak 2020 Tarım ilaç ve ekipmanları satan akrabama sordum. Hyundai alın diyor. https://www.aktmarkt.com/hyundai-gs16e-akulu-ilaclama-makinasi-pmu1003?gclid=Cj0KCQiApaXxBRDNARIsAGFdaB-VLSJUuwXpgSOQQydpq6VjTPkthK1DN49iKGwn0oCNRjdcCL_v3soaAhEPEALw_wcB Mağazada 350 liraymış.. Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Ocak 2020 Yazar Paylaş 23 Ocak 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Tarım ilaç ve ekipmanları satan akrabama sordum. Hyundai alın diyor. https://www.aktmarkt.com/hyundai-gs16e-akulu-ilaclama-makinasi-pmu1003?gclid=Cj0KCQiApaXxBRDNARIsAGFdaB-VLSJUuwXpgSOQQydpq6VjTPkthK1DN49iKGwn0oCNRjdcCL_v3soaAhEPEALw_wcB Mağazada 350 liraymış.. en sağlamı bumuymuş en azından bildik marka. bunu aliyim o zaman Tahir Ak yazdı: Ali Gök yazdı: Tahir abi valla ben de pek derman yok kolda zorlanırım diye düşünüyorum. birde ben yokken yevmyeci yapacak bizim orda kolluyyla atmıyorlar asla prensip edinmişler batarya alacağına yenisini al diyor millet nerdeyse yeni parası. pilini aliexpresten flan almak lazım Kollu ile ilaç atmayan işçi mi? Biz ne ara bu hale geldik? İş beğenmiyor vatandaş yazık. ohoo artık kategorilere ayrıldı tarla işi. bazı tür işleri sadece suriyeli yapar, bazılarını doğudan gelen adam, en kolayını köyde boş oturan yerel vatandaş kahvede oyun oynacayacak adam yoksa gelir yapar 2 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 23 Ocak 2020 Paylaş 23 Ocak 2020 Bende inceledim Mehmet beyin linki makine güzel ben hyundai nin basınçlı yıkama makinesini kullanıyorum ovada, temizlik için vs çok memnunum 4 yıl oldu.Pil bilgisini bulamadım yalnız. Servet beye sormak lazım Nimh pil yerşbe li ion pil uygulanır I pillerin ömrü gidince li ion a dönüştürüp hem makineyi de haffşletmiş olunur, tabii dönüşüm olursa 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ocak 2020 Paylaş 24 Ocak 2020 Ali Gök yazdı: en sağlamı bumuymuş en azından bildik marka. Valla direk hyundai dedi.. Diğerleri hep aynı demekki. Hyundai da gördüğüm, debisi daha yüksek. Al onu. Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Ocak 2020 Yazar Paylaş 24 Ocak 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Tarım ilaç ve ekipmanları satan akrabama sordum. Hyundai alın diyor. https://www.aktmarkt.com/hyundai-gs16e-akulu-ilaclama-makinasi-pmu1003?gclid=Cj0KCQiApaXxBRDNARIsAGFdaB-VLSJUuwXpgSOQQydpq6VjTPkthK1DN49iKGwn0oCNRjdcCL_v3soaAhEPEALw_wcB Mağazada 350 liraymış.. farklı bir sitede daha ucuzdu. 330 a 1 tane hyundaiden aldım. 1 tane de ucuz olan rose markadan alacağım. test ettiğimde sonucu da paylaşırım. ama hyundai mutlaka yedek parça vs devamlılığı daha yüksek olur 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ocak 2020 Paylaş 24 Ocak 2020 Ali Gök yazdı: ama hyundai mutlaka yedek parça vs devamlılığı daha yüksek olur Yedek parçada diğeri daha iyidir.. Çünkü hepsi aynı ve her yerde var.. Pil sıradan pil.. Pompa aliexpreste var. Yorum bağlantısı
Eren Yavuz 24 Ocak 2020 Paylaş 24 Ocak 2020 Bende mekanik kullanmaktan bıkmıştım.Sayenizde konuyu görünce inceleme fırsatım oldu.Rose markadan aldım bende gg sitesinden 159 TL'ye. (10 tl kupon varmış hesapta) Bunda basınç ayarı yokmuş anladığım kadarıyla. Yorum bağlantısı
Eren Yavuz 28 Ocak 2020 Paylaş 28 Ocak 2020 Bilgi amacıyla :ürün geldi,su doldurup denedim.Toz püskürtme çok iyi,uzağa atma ucu çıkmadı o yüzden deneyemedim.Kutudan çıkan uçlarla en fazla 3mt yukarı atabildi.Şarj cihazı çok dandik.Parasına göre cihaz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ocak 2020 Paylaş 30 Ocak 2020 Benimki şuymuş. Kuzenim satıyor onun tavsiyesi ile almıştım. Memnun kalmıştım. Basınç ayarı dediği de şu fotoğraftaki düğmesi olmayan potansiyometre Yorum bağlantısı
Ali Gök 31 Ocak 2020 Yazar Paylaş 31 Ocak 2020 aldığım ürünler gelmedi iptal oldu alışveriş https://urun.n11.com/ilaclama-makinesi/hb-akulu-sarjli-ilaclama-makinesi-16-litre-P405648097 bu linkten direk iki tane aldım az önce. inşallah sorunsuz gelir Mehmet Ozyurek yazdı: Benimki şuymuş. Kuzenim satıyor onun tavsiyesi ile almıştım. Memnun kalmıştım. Basınç ayarı dediği de şu fotoğraftaki düğmesi olmayan potansiyometre şimdi yeni 2 tane aldım. markası HB ama üzerindeki düğmeler vs aynı seninkiyle muhtemelen biyer üretiyor sonra fason marka vuruluyor üzerine anladığım 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2021 üzerinden 1 seneden fazla vakit geçmiş . ürünleri haddinden fazla kullandık maşallah hiçbir sorunu yok 1 günde 25 tulumba attığım bile oldu şarjı bitmedi. halada sorunsuz. ihtiyacı olan kulluyla uğraşmasın direk bu şarjlılardan alsın diye tavsiye edebilirim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mayıs 2021 Paylaş 5 Mayıs 2021 Kollu hikaye.. Kim düşündü ise eline sağlık. Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Tercübelere göre bir tane de ben tavsiye alabilir miyim? Akülü olandan. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Haziran 2021 Paylaş 21 Haziran 2021 Çoğu bir birinin aynı zaten... üstünpower https://www.n11.com/urun/ustun-power-akulu-sirt-pulvarizatoru-ilaclama-makinesi-1543882?magaza=tarimcenter1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts