Oğuz Yozgatlı 20 Ocak 2020 Paylaş 20 Ocak 2020 İyi günler arkadaşlar. 2009 model 1.16i aracımda şöyle iki sorunla karşılaşıyorum; 1- Gaza hafif dokunduğumda benzin göstergesinde hareketlendiğini yakıt yaktığını gösteriyor ancak araçta en ufak bir hareketlilik gitme söz konusu olmuyor biraz daha gaz verdiğimde hareket ediyor araç. Bunun sebebi ne olabilir ? 2- Balatalarımdan sol arka balata diğerlerine göre çok hızlı bitiyor ve aracımın çekişi çok düştü sıkıyor mu acaba diye düşündüm tekrar değiştirdim balataları ama çözüm olmadı. Bu neden olabilir ? Şimdiden teşekkür ederim hepinize. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 20 Ocak 2020 Paylaş 20 Ocak 2020 2- Diskin tek değişimi söz konusu oldu mu? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ocak 2020 Paylaş 20 Ocak 2020 Balata sıkıyorsa değiştirmek çözüm değil. Merkez ya da kaliper kontrol edilmeli. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 20 Ocak 2020 Paylaş 20 Ocak 2020 Kaliperi söktürüp çalısıp calısmadıgını kontrol edın arac lpgde ve benzınde gıtmıyorsa sorun önce bujıler sonra kompresyon testi yaptırın 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 20 Ocak 2020 Paylaş 20 Ocak 2020 Arka fren sistemine bir baktırın el freni teli de bırakmıyor olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Yozgatlı 21 Ocak 2020 Yazar Paylaş 21 Ocak 2020 Teşekkür ederim hafta sonu bir baktırayım kalipere, diskte değişim olmadı. Sinan bey hafta sonu kaliper ve arka fren sistemine baktıracağım teşekkürler yardımlarınız için. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts