Emre Şimşek 16 Ocak 2020 Paylaş 16 Ocak 2020 Arabadan (1999 Civic) söktüğüm sağ arka cam motorunu tamir etmeye karar verdim. Nasılsa yenisini aldığım için bozma korkum yok. En küçük vidasına kadar söküp temizledim. İçinden resmen çamur çıktı. Gres yağı sıkarak topladım. Fakat bir sorunla karşılaştım. Videodaki gibi motor kesik kesik çalışıyor. Verdiğim elektrik 12v led adaptöründen geliyor. Herhalde dc ama emin değilim. 7 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 16 Ocak 2020 Paylaş 16 Ocak 2020 Akım yetmiyor. Cam motorları iyi akım çeker 5a 12v bir adaptör ile çalışır muhtemel. Motorunuz tamir olmuş elinize sağlık 2 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Ocak 2020 Yazar Paylaş 16 Ocak 2020 Tahir Ak yazdı: Akım yetmiyor. Cam motorları iyi akım çeker 5a 12v bir adaptör ile çalışır muhtemel. Motorunuz tamir olmuş elinize sağlık Genişlet Hakikaten öyleymiş. Akülü arabanın şarj aleti çalıştırdı.. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Ocak 2020 Paylaş 16 Ocak 2020 Demek ki bazen korkmamak lazımmış, eline sağlık☺ 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 16 Ocak 2020 Paylaş 16 Ocak 2020 Toplamadan önce kollektörü de ince zımpara ile hafif zımparalayıp temizle Emre hocam. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Ocak 2020 Yazar Paylaş 16 Ocak 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Toplamadan önce kollektörü de ince zımpara ile hafif zımparalayıp temizle Emre hocam. Genişlet Onu youtube’dan görmüştüm bir daha yapayım garanti olsun. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Ocak 2020 Yazar Paylaş 16 Ocak 2020 Mehmet Cihat yazdı: eline sağlık , kömürler ne alemdeydi Genişlet Sağolasın. 3 mm vardır kötü değildi. Acaba bulunur mu ki bunun kömürü.. Cumartesi resmini atarım Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 16 Ocak 2020 Paylaş 16 Ocak 2020 Emre Şimşek yazdı: Sağolasın. 3 mm vardır kötü değildi. Acaba bulunur mu ki bunun kömürü.. Cumartesi resmini atarımBulunurda senin o tarafta bulunur mu kolay bilmiyorum. Burda karaköyde filan var Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 16 Ocak 2020 Paylaş 16 Ocak 2020 Emre Şimşek yazdı: Herhalde dc ama emin değilim. Genişlet Adaptör üzerinde çıkışın doğru akım olduğunu gösteren iki yer var. Birincisi 12 voltun sağındaki düz ve kesik kesik çizgi. İkincisi polarite tanımı, çıkış jakının dış kısmının eksi, iç kısmının artı olduğu yer. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Ocak 2020 Yazar Paylaş 17 Ocak 2020 bunu da öğrenmiş olduk. Mehmet Cihat yazdı: Emre Şimşek yazdı: Sağolasın. 3 mm vardır kötü değildi. Acaba bulunur mu ki bunun kömürü.. Cumartesi resmini atarım Genişlet Bulunurda senin o tarafta bulunur mu kolay bilmiyorum. Burda karaköyde filan var Genişlet bi şekilde bulunması yeterli. Boşu boşuna değiştirdim cam motorunu:( Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Ocak 2020 Paylaş 17 Ocak 2020 Evde bu tarz işlemler için bilgisayar güç kaynağı-power suply bulundur Kolay gelsin. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Ocak 2020 Yazar Paylaş 17 Ocak 2020 Metin Akbal yazdı: Evde bu tarz işlemler için bilgisayar güç kaynağı-power suply bulundur Kolay gelsin. Genişlet Dremeli sonunda aldım ama ona henüz sıra gelmedi. Şöyle 6v-24v arası ayarlanabilir bir şey olsa da akü falan da şarj etsem diye düşünmedim değil. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Ocak 2020 Yazar Paylaş 18 Ocak 2020 Fatih Evcin yazdı: Eline sağlık arkadaşım. Genişlet Teşekkür ederim arkadaşım. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Ocak 2020 Paylaş 18 Ocak 2020 Tamirci oldu basimiza 😁 Saka saka eline saglik👍 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Ocak 2020 Yazar Paylaş 18 Ocak 2020 Alpay Sumer yazdı: Tamirci oldu basimiza 😁 Saka saka eline saglik👍 Genişlet Tavan arasında yangın çıkarmasam bari. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts