Ahmet Tamer 14 Ocak 2020 Paylaş 14 Ocak 2020 arkadaşlar selamlar. aveo 1.3 aracım var. 7 yıldır kendi orjinal lastiklerini kullandım. bu kış da doğru dürüst yaşayamadık kış şartlarını malum. yaz lastiği ya da 4 mevsim düşünüyorum. önerilere açığım. not : bi arkadaş continental in premium contactını önerdi ama fiyatı tuzlu geldi. aslında ben kaşındım. maslağa yakınım diye continentalin bayisinden bişi alayım dedim https://www.avrupalastik.com/urun/conti-premium-contact-6/984/ aslında kafamda fiyatı göz önüne alarak ithal ürün yok ama insan da arabasına kıyamıyor. lassada en uygunu bu https://www.lassa.com.tr/driveways#desenozellikleri önerilere açığım Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Ocak 2020 Paylaş 14 Ocak 2020 En iyi yol tutanı alacağım derseniz: conti, michelin olabilir, dayanıklı olsun ucuz olsun diyorsanız Lassa olabilir. Bence hankook, falken iyi seçim olur. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 14 Ocak 2020 Paylaş 14 Ocak 2020 Ben n11'in 11.11 indiriminden 4 tane Falken ZIEX ZE310 ECORUN yazlık lastik aldım. İnternette olumlu yorumlar okudum. Etiket değerleri hoşuma gitti. Yazın test edeceğim bakalım. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Ocak 2020 Paylaş 14 Ocak 2020 Lassa yeter o arabaya. Fazlasına gerek yok. Yumuşak olsun dersen Nokian kullanıyorum bir tık pahalı. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Ocak 2020 Paylaş 14 Ocak 2020 Metin Akbal yazdı: Lassa yeter o arabaya. Fazlasına gerek yok. Yumuşak olsun dersen Nokian kullanıyorum bir tık pahalı. Genişlet arabaya gore mi lastik 😂 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Ocak 2020 Paylaş 14 Ocak 2020 Alpay Sumer yazdı: arabaya gore mi lastik [emoji23]Ne demek istedigimi sende anladin Lafi cevirme. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Tamer 15 Ocak 2020 Yazar Paylaş 15 Ocak 2020 Evren Erakçora yazdı: En iyi yol tutanı alacağım derseniz: conti, michelin olabilir, dayanıklı olsun ucuz olsun diyorsanız Lassa olabilir. Bence hankook, falken iyi seçim olur. Genişlet kayserili işi oldu biraz hem kaliteli hem ucuz Yorum bağlantısı
Recommended Posts