Önder Özcan 5 Ocak 2022 Paylaş 5 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: bizdeki kasa daha heybetli bu ihraç edilecek olan mı acaba Togg mk2 olmasın Makyajlı kasa Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Ocak 2022 Paylaş 5 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: usecase ne acaba örnek demek. örnek ulaşım modeli. sallamasyon motto. fena da değil. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 5 Ocak 2022 Paylaş 5 Ocak 2022 RR tarzı otomatik Çapraz Kapılar, Tuscon tarzı ışıklı panjur kapılarda tadında bırakılmış ambiyanslar. Aşık oldum. Koltuklar renkli olmamalıydı ama konseptin getirdiği cafcaf sanırım bu aşırı renklendirmeler. Seri üretimde daha göze sade gelen bir tasarıma geçilecektir. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Çok hoş çok. Hiç gerçekçi bulmuyorum ama harika görünüyor gerçekten Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Gerçekçi olmasına gerek yok zaten adı üzerinde consept. Abartılan Türk rengi ve elektronik müziğe Anadolu ezgisi koymakla olmuyor bu işler, yukarıda yazıldığı gibi farklı arabalarda kullanılan özelliklerin "hepsinden olsun" mantığı ile toplanmış hali gibi olmuş. 4 koltuk ve o kapılar ile Türkiye'de satması mümkün değil zaten. SUV modeli gibi üretime geçmeden daha çok kırpılır, dikiz aynaları gelir. Konsept otomobil yeni stil ve teknolojiyi tanıtmak amaçlarıyla yapılan otomobildir. Konsept otomobiller genellikle müşterilerin yeni ve radikal tasarımlara olabilecek tepkisini ölçmek için otomobil fuarlarında gösterilirler. Konsept otomobiller asla doğrudan üretime geçmez. Vikiped 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Anadolu ezgisi de değil ya hadi artık öyle diyelim. Mehmet Ozyurek yazdı: Sedanı kim yapmış.. Bilgi var mı ? İkisi de italyan firmasının idi ilk tanıtımı hatırlasana. iki taneydi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Sedanı kim yapmış.. Bilgi var mı ? italyan Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 "ziminkarina" (!) tarafından tasarlanmış https://onedio.com/haber/togg-ceo-su-yanitladi-yerli-otomobil-neden-italya-da-uretildi-tasarimi-bize-mi-ait-893099 https://www.motor1.com/news/240282/pininfarina-h500-sedan-concept-debut/ resimlerin tamamına bakınız. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Mehmet Göktürk yazdı: "ziminkarina" (!) tarafından tasarlanmış https://onedio.com/haber/togg-ceo-su-yanitladi-yerli-otomobil-neden-italya-da-uretildi-tasarimi-bize-mi-ait-893099 https://www.motor1.com/news/240282/pininfarina-h500-sedan-concept-debut/ resimlerin tamamına bakınız. Bizimkiler bıyıklı, daha yakışıklı. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Fuara titanyum-x donanımlısını götürmüşlerdir bize ambianteleri satarlar.. 1 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 Eğer TOGG uretilebilirse, imkanları zorlayarak ta olsa almak istiyorum. Özellikle de MPV olan modeli dört gözle bekliyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2022 Paylaş 6 Ocak 2022 premium araçlara premium tasarım ekibi gerekirdi zaten Yorum bağlantısı
Hamza Bayram 7 Ocak 2022 Paylaş 7 Ocak 2022 TOGG bir otomobilden fazlası olmak istiyor. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 (düzenlendi) acaba alarko birşeyler eklemişmidir? :S * hayatımdaki iki keşke... bir VW iki alarko. togg güzel haraketler bunlar. pelteğim biraz da. 18 Ocak 2022 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 valla aşılardaki çiple bizi izleyecek diyenler böyle akıllı şehiriçi takip sistemini herhalde hiç istemeyecektir Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Mert Gülkokan yazdı: Bu kadar yerli marka varken alarko almak fazla garip olmuş abi Vailant demirdöküm candır alarko yerli diye almıştım ilkini alırken de. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Doğan Arşiray yazdı: alarko yerli diye almıştım ilkini alırken de. ben de eskiden koç diye hala alianz tayım, kombi yanarsa söndürme Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Ocak 2022 Paylaş 18 Ocak 2022 Sadece bi otomobil değildir demeye başlamak aslında biz otomobili pek yapmadık satmaya da çok niyetimiz yok biz çözüm ortağıyız demek gibi. Ben temkinle yaklaşırım buna.. SAP çözüm ortağı olmak gibi.. SAP'ı yazabiliyor musun hayır.. Biz sadece SAP yapmıyoruz demeye başlar mı mesela almanyadaki SAP genel merkez? Demez. Kim der? Bizdeki reseller çöüzm ortağı. 1 Yorum bağlantısı
Hamza Bayram 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 (düzenlendi) TOGG: Avrupa’nın en temiz boyahanesine sahip Gemlik Tesisimizde boyasız denemeler başladı. TOGG: İlk C-SUV gövdesini robot hatlarımızda başarıyla ürettik. 8 Haziran 2022 tarihinde Hamza Bayram tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Haziran 2022 Paylaş 8 Haziran 2022 birkaç fabrika boyahanesi .... gezemedim, zira o bölümde içeri almazlar Yorum bağlantısı
Recommended Posts