Tamer Topaç 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 Videoda akıllı konuşan birini gördüm. ''Gövde gösterisi ve 2025 sonrası halk için yapılacak yeni bir araç'' 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 Tamer Topaç yazdı: 2025 sonrası halk için yapılacak yeni bir araç citroenin ami gibisi birşey olsa 50 bin e alsak, 16 yaş ta kullansa miss gibi olurdu , trafik te azalırdı 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 halk aracını söylüyorum. 0-100 12 13 sn civarı, en az 500km gidebilecek kadar büyük bataryası olan, ticari görünümlü binek bir araç olmalı. kayar kapılı, taksi, kargo vs gibi bişeylere de adapte edilebilecek modüler yapısı olmalı. kim ne yapsın SUV. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 Metin Akbal yazdı: Alırlar tabi. Ülkenin kıymetini bizden daha iyi bilip gelmiyorlar. Kaç saatte şarj oluyor ki. ? Almanyaya kaç günde götürürler onu hesaplayacağım.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaç saatte şarj oluyor ki. ? Almanyaya kaç günde götürürler onu hesaplayacağım.. ceryanda teorik hesap şaşar, uygulamalı test edelim, vidyo da çekeriz Mert Gülkokan yazdı: Dobloyu kopyalasınlar elektrikli versiyonu mis gibi olur bilmem kaç sene önce yapıldı zaten, pilli midibüs le gezdiydim 2005-2006 civarı idi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaç saatte şarj oluyor ki. ? Almanyaya kaç günde götürürler onu hesaplayacağım.. Hem gidip hem hem de şarj olur mu ki jeneratörle falan. Bende onu merak ediyorum. Şarjda olan telefonun kullanılması önerilmez ya merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 Metin Akbal yazdı: Hem gidip hem hem de şarj olur mu ki jeneratörle falan. Bende onu merak ediyorum. Şarjda olan telefonun kullanılması önerilmez ya merak ediyorum. Hem gidip hem şarj? Yolda sürerken mazotlu jeneratör mü bağlayacaksın? yoksa rampa iniş, gazdan ayağı çekme ve frenlemede şarj oluyor piller Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: citroenin ami gibisi birşey olsa 50 bin e alsak, 16 yaş ta kullansa miss gibi olurdu , trafik te azalırdı B SUV... Bilirsin biz her zaman en iyisini (lafta) yapa(mayız)rız . Rakun' u sevdim. Geliştirsinler, evet Ami gibi ve benzeri hafif şeyler lazım. Mesele ucuz olmalı. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 Hayır; bagaj kapağının açılması neden bu kadar sorun olur ki anlamıyorum. Hazır değilse çıkartma oraya. Hazırsa, azarlayacağına spikere yardımcı ol. Tanıtımda katkın olsun. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 sorun olan sarı giysilinin tavrı , aslında sorun olan da bunun yanına kar kalması, otomotivde medya günlerinde el üstünde tutulur tanıtımı yapacak olanlar 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: sorun olan sarı giysilinin tavrı , aslında sorun olan da bunun yanına kar kalması, otomotivde medya günlerinde el üstünde tutulur tanıtımı yapacak olanlar adam bereket kaçtı kafasını da sokacak neredeyse bagaja. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 Mert Gülkokan yazdı: Toggun tanıtılan aracında 21 inç lastik var Hiç 16 jant lastiklere battınız mı bilmem de Türkiye de 21 lastik bulmak zor ki parası uçuktur Şu an tanıtılanlar zengin arabası olmuş Patronun aracına 21" kışlık aldık, en ucuz 7bin'e kapadık. 10bin aşağısı zordu. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 29 Aralık 2021 Paylaş 29 Aralık 2021 bagaj kapağının kapanırken sesi tok çıkıyor, önemli bir kriter.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Aralık 2021 Paylaş 29 Aralık 2021 Serkan Toker yazdı: bagaj kapağının kapanırken sesi tok çıkıyor, önemli bir kriter.. şaseyi imal eden italyan iyi iş çıkarmıştır 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 29 Aralık 2021 Paylaş 29 Aralık 2021 Serkan Toker yazdı: bagaj kapağının kapanırken sesi tok çıkıyor, önemli bir kriter.. Togg çıkıyordur bence, tok olsa duramazdın. 4 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 29 Aralık 2021 Paylaş 29 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: şaseyi imal eden italyan iyi iş çıkarmıştır Öğlen yemekte de sicilya usülü tavuk var, tavuklar kesilmemiş telle boğulmuş.. Önder Özcan yazdı: Togg çıkıyordur bence, tok olsa duramazdın. Bunu piarlamaları lazım aslında malum bize göre en önemli özellik. Birde her türlü ortamda can siparene savunacak fan grubu oluşturdun mu bak keyfine.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Aralık 2021 Paylaş 29 Aralık 2021 Serkan Toker yazdı: Birde her türlü ortamda can siparene savunacak fan grubu oluşturdun mu bak keyfine. ohoooo çoktan var face de... lakin içlerinde araba sürmeyi bilmeyen bebeler bile var, meaş düşük sanırım Serkan Toker yazdı: tavuklar kesilmemiş telle boğulmuş.. ööllleee serbest gezersen olacğı bu 1 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 29 Aralık 2021 Paylaş 29 Aralık 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaç saatte şarj oluyor ki. ? Almanyaya kaç günde götürürler onu hesaplayacağım.. Neden buraya getirip aklımızı karıştırıyorsunuz yahu. Uzaktan kıskanıyorduk ne güzel 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Aralık 2021 Paylaş 29 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: bagaj konusu nedir ki? Abi lozan dan dolayı açmak yasak. 1 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Aralık 2021 Paylaş 29 Aralık 2021 Erdem Doğan yazdı: Neden buraya getirip aklımızı karıştırıyorsunuz yahu. sizin Steinmeier pilli araba imalatına girmedi mi hala? Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 29 Aralık 2021 Paylaş 29 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: sizin Steinmeier pilli araba imalatına girmedi mi hala? Sordum, Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok, Tesla var ya dedi. 40 bin € ya kadar 9 bin € teşvik var. Krediler düşük. Leblebi gibi Tesla, Hybrid Toyota, Lexus ve Mazda var. Mild Hiybrid VW grubundan bahsetmiyorum Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Aralık 2021 Paylaş 29 Aralık 2021 sırasıyla yapmaları gereken A-B-C sonraaaaa D sınıfı araç yapmak..... bagajıda açmayın zaten idareten tutturduk diye yasaktır gibi geçiyor içimden .... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Aralık 2021 Paylaş 29 Aralık 2021 Erdem Doğan yazdı: Sordum, Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok, Tesla var ya dedi. 40 bin € ya kadar 9 bin € teşvik var. Krediler düşük. Leblebi gibi Tesla, Hybrid Toyota, Lexus ve Mazda var. Mild Hiybrid VW grubundan bahsetmiyorum sizin hazine fakir mi yahu ver bi 10 yetmedi ver bi 10 daha , rakamı düşünme Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Aralık 2021 Paylaş 29 Aralık 2021 Serkan Toker yazdı: bagaj kapağının kapanırken sesi tok çıkıyor, önemli bir kriter.. togg çıkıyor lütfen... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 29 Aralık 2021 Paylaş 29 Aralık 2021 Doğan Arşiray yazdı: togg çıkıyor lütfen... Bir yanlış hareketle merakla beklenen özelliği fark ettik, sarı yelekli dayıya minnettarız... Muhabire fırçası işin büyüsünü bozduğu için olabilir.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts