Çağlar Bayur 10 Kasım 2021 Paylaş 10 Kasım 2021 Ali Gök yazdı: yerli otomobilin fiyatı neden euro ile telefüz edilio kendi yerli parası yabancımı olacak dünyaya ihraç olacağı için olabilir Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Kasım 2021 Paylaş 10 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: dünyaya ihraç olacağı için olabilir Almanya da halk sabırsızlıkla bekliyor diye duydum 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Kasım 2021 Paylaş 10 Kasım 2021 Almanya da halk sabırsızlıkla bekliyor diye duydumKiskancliktandir o. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Kasım 2021 Paylaş 10 Kasım 2021 bi sürü gurbetçi var, x5 alacaklarına togg alırlar? 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Kasım 2021 Paylaş 10 Kasım 2021 Alırlar tabi. Ülkenin kıymetini bizden daha iyi bilip gelmiyorlar. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Kasım 2021 Paylaş 10 Kasım 2021 Ali Gök yazdı: yerli otomobilin fiyatı neden euro ile telefüz edilio kendi yerli parası yabancımı olacak TL ile versen hangi tarihte verdiğin çok farkeder. onun için. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Kasım 2021 Paylaş 11 Kasım 2021 Metin Akbal yazdı: Alırlar tabi. Ülkenin kıymetini bizden daha iyi bilip gelmiyorlar. tatile geliyorya haksızlık etmeyin alamancıya...?! memlehet çoğ güze yiğenim. Ali Cihangiroğlu yazdı: toplu idamlar için ideal cihaz. Mehmet Göktürk yazdı: TL ile versen hangi tarihte verdiğin çok farkeder. onun için. şimdiden nakit girelim? olmuyormu öyle. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Kasım 2021 Paylaş 11 Kasım 2021 Doğan Arşiray yazdı: tatile geliyorya haksızlık etmeyin alamancıya...?! memlehet çoğ güze yiğenim. toplu idamlar için ideal cihaz. şimdiden nakit girelim? olmuyormu öyle. Eurobond fon olur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım 2021 Paylaş 11 Kasım 2021 uçan cisimde cırt kelepçe ile yan aynalar.... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Kasım 2021 Paylaş 11 Kasım 2021 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: uçan cisimde cırt kelepçe ile yan aynalar.... cırt kelepçeninde baba olanı var yalnız, sen bırak onuda uçan şeyi bulalımda kelepçesi paket lastiği olsun yakın zamanda acaip yaygınlaşacak bir alet bu, arabalar bile yalan olacak zamanla... 11 Kasım 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım 2021 Paylaş 11 Kasım 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: cırt kelepçeninde baba olanı var yalnız, sen bırak onuda uçan şeyi bulalımda kelepçesi paket lastiği olsun yakın zamanda acaip yaygınlaşacak bir alet bu, arabalar bile yalan olacak zamanla... algıda seçicilik, yahu kim uçarkan dikiz aynasına ihtiyaç duyar, nokta orası, Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Kasım 2021 Paylaş 11 Kasım 2021 tatile geliyorya haksızlık etmeyin alamancıya...?! memlehet çoğ güze yiğenim.Utandım şimdi kendime küstüm [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: algıda seçicilik, yahu kim uçarkan dikiz aynasına ihtiyaç duyar, nokta orası, eski motorucudur büyük ihtimal, alışkanlık vardır, yalnız bizdekiler gibi aynayı katlamamış, bu kurallara uyan motorcuymuş 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 12 Kasım 2021 Paylaş 12 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: algıda seçicilik, yahu kim uçarkan dikiz aynasına ihtiyaç duyar, nokta orası, Aynalar sanki arka motorlara fokuslanmış gibi. Vardır illa bir sebebi Yorum bağlantısı
Hamza Bayram 27 Aralık 2021 Paylaş 27 Aralık 2021 Beklenen video geldi! ShiftDelete.Net Yerli Otomobil TOGG Fabrikasını Gezdi! 2 Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 Hayırlısıyla gelsin inşallah... Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 Bagaja neden baktırmıyorlar acaba? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 Proje adım adım ilerliyor. Rabbim utandırmasın. 7 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: bagaj konusu nedir ki? TGRT Muhabiri Bagajı açınca görevlilerden bir tanesi profesyonel olmayan bir şekilde canlı yayın esnasında görevliyi azarla karışık uyarıyor. "Ama açmayın dedik gardeşim ya" gibisinden Sanırım bagajın içi doldurulmamıştı o yüzden problem yarattı bu durum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 Çağrı Alaf yazdı: TGRT Muhabiri Bagajı açınca görevlilerden bir tanesi profesyonel olmayan bir şekilde canlı yayın esnasında görevliyi azarla karışık uyarıyor. "Ama açmayın dedik gardeşim ya" gibisinden Sanırım bagajın içi doldurulmamıştı o yüzden problem yarattı bu durum buldum, otomotiv adına garip, bizim coğrafya için normal bir görüntü olmuş. medyacının ikazı daha da vahim: canlı yayındayız... göz görmez ise gönül katlanır vakası Yorum bağlantısı
Recommended Posts