Osman Ünal 7 Şubat 2020 Paylaş 7 Şubat 2020 Emre Şimşek yazdı: Şu videoda bir şeyler yapmış ama ben şimdi onu da bozarım diye korkuyorum.. (ilk 5 dakika nasıl söküleceğini anlatıyor. ) 5.24 de görünen c1 ve c4 kapasitörleri değiştir, muhtemel düzelecektir. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Şubat 2020 Yazar Paylaş 8 Şubat 2020 Bugün aklıma bir şey geldi. Araba bu hafta her gün kullanıldı. Hatta Denizli’ye git gel yaptı falan toplamda 1000 küsur km yol yaptı akü muhtemelen kendini iyi hissediyordur. Bakıyorum hız göstergesinin de keyfi yerinde bu hafta.. Acaba yaşadığım bu ibrede titreme olayının aküyle doğrudan ya da dolaylı bir bağlantısı var mıdır..? @Mehmet Cihat Bu arada sigortalara baktım yerli yerinde duruyorlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 8 Şubat 2020 Paylaş 8 Şubat 2020 Bugün aklıma bir şey geldi. Araba bu hafta her gün kullanıldı. Hatta Denizli’ye git gel yaptı falan toplamda 1000 küsur km yol yaptı akü muhtemelen kendini iyi hissediyordur. Bakıyorum hız göstergesinin de keyfi yerinde bu hafta.. Acaba yaşadığım bu ibrede titreme olayının aküyle doğrudan ya da dolaylı bir bağlantısı var mıdır..? [mention=66559]Mehmet Cihat[/mention] Bu arada sigortalara baktım yerli yerinde duruyorlar.Yazmıştım ya alternatör ve akü ile ilgili olduğunu söyleyende var forumda Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Şubat 2020 Yazar Paylaş 8 Şubat 2020 Peki akünün ölçümü için avometre yeterli mi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2020 Paylaş 9 Şubat 2020 Emre Şimşek yazdı: Peki akünün ölçümü için avometre yeterli mi? Akünün neyini ölçeceksin.. ? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Şubat 2020 Paylaş 9 Şubat 2020 Emre Şimşek yazdı: Peki akünün ölçümü için avometre yeterli mi? Aslında değil. Akü satan bir yere git. Onlar aküyü yüke bindirip ölçüyor. En doğru sonucu öyle alırsın. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Şubat 2020 Yazar Paylaş 9 Şubat 2020 Mustafa Arıkan yazdı: Aslında değil. Akü satan bir yere git. Onlar aküyü yüke bindirip ölçüyor. En doğru sonucu öyle alırsın. Kesin burada yoktur o:) Mehmet Ozyurek yazdı: Akünün neyini ölçeceksin.. ? Bozuk mu diye bakacağım Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Şubat 2020 Yazar Paylaş 19 Şubat 2020 Mehmet Cihat yazdı: Mal boncuk Mal harbi güzel. İlk defa içime sinen parçalarla bakım yaptım 🙈 Yağ değişimi, boğaz kelebeği temizliği, soğutma sıvısı değişimi, toplam 2 saat sürmüştür, 40₺ işçilik ödedim helal ü hoş olsun. Sonra lpg bakımına götürdüm, bir tane filtre değiştirdi, 100₺ istedi. Girdim baktım 20₺ tanesi, çifti 30₺. Gösterdim el insaf dedim. Bu işin hakkı bu dedi, Verdim çıktım. Sanayiden bir dükkanı daha tanımış oldum.. Kullanılan parça ATİKER FİLTRE Çıkan filtrenin durumu. (Wentgas marka) Söküp özellikle bakmak istedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 19 Şubat 2020 Paylaş 19 Şubat 2020 (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: Mal harbi güzel. İlk defa içime sinen parçalarla bakım yaptım [emoji85] Yağ değişimi, boğaz kelebeği temizliği, soğutma sıvısı değişimi, toplam 2 saat sürmüştür, 40₺ işçilik ödedim helal ü hoş olsun. Sonra lpg bakımına götürdüm, bir tane filtre değiştirdi, 100₺ istedi. Girdim baktım 20₺ tanesi, çifti 30₺. Gösterdim el insaf dedim. Bu işin hakkı bu dedi, Verdim çıktım. Sanayiden bir dükkanı daha tanımış oldum.. Kullanılan parça ATİKER FİLTRE Çıkan filtrenin durumu. (Wentgas marka) Söküp özellikle bakmak istedim. [Resim] Boşuna kendim yapmıyorum geçen bende değiştim lpg filtresini 19 Şubat 2020 tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 19 Şubat 2020 Paylaş 19 Şubat 2020 Mehmet Cihat yazdı: Boşuna kendim yapmıyorum geçen bende değiştim lpg filtresini lpg atiker ise ayar kablosunun nasıl yapıldığını da paylaşmıştım 😀 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Şubat 2020 Yazar Paylaş 19 Şubat 2020 Mehmet Cihat yazdı: lpg atiker ise ayar kablosunun nasıl yapıldığını da paylaşmıştım 😀 Wentgas. İnternette satılıyor kablo. Alsam mı? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Şubat 2020 Yazar Paylaş 20 Şubat 2020 Aklımdaki şeyler serisi vol. 5273838473Tabi bu görüntüye ek olarak bir modül daha takılacak(sürpriz). 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 20 Şubat 2020 Paylaş 20 Şubat 2020 Anahtarsız giriş start stop beklerdim böyle sistem yerine 😀 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 20 Şubat 2020 Paylaş 20 Şubat 2020 Siz de mutfakmermeriüzeriresimçekengillerden misiniz ? Bir arkadaşı daha tanıyorum da böyle. 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 20 Şubat 2020 Paylaş 20 Şubat 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Siz de mutfakmermeriüzeriresimçekengillerden misiniz ? Bir arkadaşı daha tanıyorum da böyle. Benim fayanslar daha güzel 3 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Şubat 2020 Yazar Paylaş 21 Şubat 2020 Mehmet Cihat yazdı: Anahtarsız giriş start stop beklerdim böyle sistem yerine 😀 Onları gördüm tabi ama gerçekten istemedim. Orijinale en yakın neyse o olsun diyerekten orijinaline en çok benzeyen kumandayı aldım. Orijinali bu: Sani Gerşon yazdı: Anahtara entegre beklerdim Onu da araştırdım. Kontağı çevirirken bastırmak gerektiği için normal sustalılar uygun değildi. Oem görünümlü olanlar ise araçta alt yapı varsa işe yarıyor yani sana kumandalı anahtarı gönderiyor ne yaparsan yap diyor. Uğraşamazdım Hasan Karabekiroglu yazdı: Siz de mutfakmermeriüzeriresimçekengillerden misiniz ? Bir arkadaşı daha tanıyorum da böyle. Üstadımız belli oldu galiba Mustafa Arıkan yazdı: Benim fayanslar daha güzel Hiç bir mutfak seninkiyle boy ölçüşemez. Güzel olsa da senin mutfakla aynı tadı vermez, biz bu işi senden gördük büyük üstad:) 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Şubat 2020 Paylaş 21 Şubat 2020 Mustafa daki mutfak değil şekerim, AR-GE merkezi resmen... 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Şubat 2020 Yazar Paylaş 21 Şubat 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Mustafa daki mutfak değil şekerim, AR-GE merkezi resmen... Özledim, girip bakacam konusunda biraz 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Şubat 2020 Yazar Paylaş 21 Şubat 2020 2 gün önceki periyodik bakımda polen filtresini kendime saklamıştım. Elim değmişken @Sani Gerşon un daha önceden bahsetmiş olduğu pervaneyi de söküp temizledim. Sökmesi çok kolay, aşağısında 3 tane vida tutuyor. 8 mm anahtar ucu ya da philips tornavida ucu iş görür. Çıkan tozun pisin haddi hesabı yok. Bu durumda sanayiye sürdüm, kompresörü olan bir yerde içeri hava tutup iyice temizledim. Sonra eve döndüm başladım pervaneyi temizlemeye. Temizlik için Orange degreaser kullandım. Fırçalayıp duruladım en son temiz bir bezle araları tek tek sildim. En son filtreyi takıp kapattım. Eski arabası olanlara tavsiye ederim bu temizliği. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 21 Şubat 2020 Paylaş 21 Şubat 2020 Emre Şimşek yazdı: 2 gün önceki periyodik bakımda polen filtresini kendime saklamıştım. Güzel olmuş geçtiğimiz yaz bende temizlemiştim Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 21 Şubat 2020 Paylaş 21 Şubat 2020 Emre Şimşek yazdı: filtreyi Kalite bişiye benziyor nerden aldın ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts