Mehmet Göktürk 4 Ocak 2020 Paylaş 4 Ocak 2020 Ali Darbaz yazdı: Termostadı bozuk arabada işe yarıyor o yöntem abi. Termostad sağlam arabada radyatör devir daim yapmıyor. O kadar bilgim var ali. Motor bölümüne servetşb dediği gibi havayı kesiyorsun Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Ocak 2020 Paylaş 4 Ocak 2020 Servet Aydın yazdı: 5kw ısıl güç anca kafi iken 2kwh pil ile anca park lambası ısısı alınır Biz ona çok verimsiz motor diyoruz 😁 Ebrar, ciddiyim ve çok uyguladığım yöntem : Forklift operatörü üşümesin diye ayaklarına bakacak yere iki tane sis farı takıyorum. İnce tabaka ısıya dayanıklı boya ile camı kırmızı yapıyorum. Kabinsiz makina da dahi işe yarıyor. Işık ile ısınma yöntemi. Ampül 500 derece ısı yayıyor Katalizör motora yapışık abi. Cayır cayır ısı saçıyor. Isı kalkanıda yok.. Altınıda kapatırsak kavrulur araba. Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 4 Ocak 2020 Paylaş 4 Ocak 2020 Karavanlarda şu isiticisi için kullanilan webastolar var geneli gaz veya mazotla depodan calisiyor. Kısa sürede 3.4 dk banyo suyu yapıyor. Böyle bir şey lpg regülatörü gibi sisteme girilebilir diye düşünüyorum yapabilirseniz başkalarına bile satabilirsiniz Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 4 Ocak 2020 Yazar Paylaş 4 Ocak 2020 Servet Aydın yazdı: Ebrar, ciddiyim ve çok uyguladığım yöntem : Forklift operatörü üşümesin diye ayaklarına bakacak yere iki tane sis farı takıyorum. İnce tabaka ısıya dayanıklı boya ile camı kırmızı yapıyorum. Kabinsiz makina da dahi işe yarıyor. Işık ile ısınma yöntemi. Ampül 500 derece ısı yayıyor Abi çok mantıklı, bu şekil yapayım, anahtarını torpidoya koyarım, ampüller ortalama kaç dakikada ısınmaya başlıyor, camı kırmızıya boyamanın sebebi nedir, örnek olarak ne boyutta sis farı benim işimi görür ? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 4 Ocak 2020 Yazar Paylaş 4 Ocak 2020 Verimsiz sis farı lazım, enerjisini ısı olarak yüksek veren bir ışık. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Ocak 2020 Paylaş 4 Ocak 2020 Amerikada ilk evimde banyoda 1000w gibi gücünde tavanda kızılaltı spot ampul vardı par 56 belki daha az da olabilir acayip ısıtırdı adamı https://turkish.alibaba.com/product-detail/philips-infrared-heater-light-bulb-bady-treatment-250w-par-lamp-299062696.html Ebrar Tüfek yazdı: Verimsiz sis farı lazım, enerjisini ısı olarak yüksek veren bir ışık. Tamamı ısıya dönüşüyor zaten göz alacak yerde değilse yeterli Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Ocak 2020 Paylaş 4 Ocak 2020 Bu olur mu? Aslında rıfkıya da enteresan olur https://tr.aliexpress.com/item/32475276892.html Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Ocak 2020 Paylaş 4 Ocak 2020 Burda amaç üşümemek mi arabaya zarar vermemek mi? arabayı sıkıştırmayın soğukken yeter. Bir de öne karton koyarsanız ( unutmayın sonra) daha da çabuk ısınır. Biz blok ısıtıcı kullanılacsk kadar soğuk bir ülke sayılmayız. Yağınızı kaliteli yapın başka şeye gerek yok. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 4 Ocak 2020 Yazar Paylaş 4 Ocak 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Burda amaç üşümemek mi arabaya zarar vermemek mi? arabayı sıkıştırmayın soğukken yeter. Bir de öne karton koyarsanız ( unutmayın sonra) daha da çabuk ısınır. Biz blok ısıtıcı kullanılacsk kadar soğuk bir ülke sayılmayız. Yağınızı kaliteli yapın başka şeye gerek yok. Arabaya zarar vermemek. Araç içi ısısı için ptc var. Egr yi de iptal ettik, aracın motoru soğuk hava da zor ısınıyor. Evimin yolu çok yüksek rampa, 2.5 motor araba 4. Viteste hız kaybediyor öyle bir rampa ve çok uzun. Buz gibi motoru hergün defalarca bu rampaya vurmak zorunda kalıyorum. Sıkıştırmama imkanı yok mecbur sıkışıyor. Yağ, axd motor için vw'in söylediği yağ. Orjinal yağdan başka kullanmıyorum. Sadece samsun için de değil memleket rize. Kışın gidiyoruz 30 40 cm kar. Arabanın kapıları donuyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Ocak 2020 Paylaş 4 Ocak 2020 Bundan alıp takıcaksınız https://tr.dhgate.com/product/topauto-220v-240v-3000w-auto-engine-heater/414541416.html 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ocak 2020 Paylaş 4 Ocak 2020 Servet Aydın yazdı: Ev ile arabanın mesafesi nasıl. Çok yakın ise pratik sistem önereceğim. Evden elektrik ile çalışacak. Mehmet Göktürk yazdı: Bundan alıp takıcaksınız https://tr.dhgate.com/product/topauto-220v-240v-3000w-auto-engine-heater/414541416.html Yakın değilmiş malesef 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran 4 Ocak 2020 Paylaş 4 Ocak 2020 @Ebrar Tüfek hocam şimdiki motorlarda üreticiler çalıştırıp direk hareket edin, yani motorun rolantide ısınmasına gerek yok diyorlar. bunun yanında aşınmanın motor soğukken fazla olduğu da bilinen bir gerçek, bu nedenle fazla sıkıştırmadan kullanımın (3000 d/dklarda) bu ısıtma sisteminin takılmasını gerektirecek kadar ciddi zararlar vereceğini düşünmüyorum. düzgün yaptırabilirseniz kafanız rahat binersiniz güzel olur ancak ben yaptırmazdım. kışın biraz daha ince yağ kullanmanızın da faydası olacaktır. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 4 Ocak 2020 Yazar Paylaş 4 Ocak 2020 Mehmet Zincirkıran yazdı: @Ebrar Tüfek hocam şimdiki motorlarda üreticiler çalıştırıp direk hareket edin, yani motorun rolantide ısınmasına gerek yok diyorlar. bunun yanında aşınmanın motor soğukken fazla olduğu da bilinen bir gerçek, bu nedenle fazla sıkıştırmadan kullanımın (3000 d/dklarda) bu ısıtma sisteminin takılmasını gerektirecek kadar ciddi zararlar vereceğini düşünmüyorum. düzgün yaptırabilirseniz kafanız rahat binersiniz güzel olur ancak ben yaptırmazdım. kışın biraz daha ince yağ kullanmanızın da faydası olacaktır. Rölantide bekletmem, marşa basar telefonu cüzdanı torpidoya koyup takarım kemeri çıkarım yola. Zaten 20 saniye falan geçiyor bu süre zarfında. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Ocak 2020 Paylaş 4 Ocak 2020 Filhakika su devreli webasto yaparsa ve ikinci akü taksrsa kamp gezi vs araç içi kahve içme uyuma vs avantajları olacaktır. Bu http://www.acsagroup.com/calisma-prensibi-u7 Yorum bağlantısı
Recommended Posts