Furkan Avcı 29 Aralık 2019 Yazar Paylaş 29 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: C yi alınca garajdan çıkamamıştı? Bakım yaptıkça düzelir. Genişlet Onlar benim kaşıntılarımdı abi bunları ben yapamıyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Aralık 2019 Paylaş 29 Aralık 2019 yaş mı geçiyor nedir S ler sanayilerde 3.4. sahiplerinde iyi bakımdan geçmiyorlar ondandır 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 29 Aralık 2019 Yazar Paylaş 29 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: yaş mı geçiyor nedir S ler sanayilerde 3.4. sahiplerinde iyi bakımdan geçmiyorlar ondandır Genişlet 16. Sahip olarak ben iyi bakmaya çalışıyorum 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Aralık 2019 Paylaş 30 Aralık 2019 2014 arabaya biniyom neyini kıskanacam 1 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 30 Aralık 2019 Paylaş 30 Aralık 2019 gecmiş olsun sorun neymiş bakıldımı yapıldımı Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 30 Aralık 2019 Yazar Paylaş 30 Aralık 2019 Okay Kaygusuz yazdı: gecmiş olsun sorun neymiş bakıldımı yapıldımıSaat 14:00 de gideceğim bakalım 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Aralık 2019 Paylaş 30 Aralık 2019 Geçmiş olsun Furkan. Oluyor bazen. Bende de ufak tefek hasarlar çok olur hep. İş çıkışı gelirim arabanın yanına, ya çamurluğa sürtmüşlerdir, ya plakam yerdedir, ya ayna kırıktır ya da tampon çiziktir. Ben hep "kullanırken başıma ufak-büyük kaza geleceğine, böyle park halindeyken çizsin sürtsünler, belaları böyle def etmiş olalım, çok şükür" derim 3 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 30 Aralık 2019 Paylaş 30 Aralık 2019 Furkan geçmiş olsun. Lastik dönerken kaporta kısmına illaki sıçratmıştır hidroliği. Komple arabanın altını sağını solunu sıcak suyla temizlettir istersen. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 30 Aralık 2019 Yazar Paylaş 30 Aralık 2019 Furkan Avcı yazdı: Okay Kaygusuz yazdı: gecmiş olsun sorun neymiş bakıldımı yapıldımı Genişlet Saat 14:00 de gideceğim bakalım Genişlet Bugün farklı bir toplantı durumu ortaya çıktı götüremedim aracı, yarın sabahtan takrar randevulaştık ustam ile, bende meraktayım bakalım 1 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 30 Aralık 2019 Paylaş 30 Aralık 2019 Furkan Avcı yazdı: Bugün farklı bir toplantı durumu ortaya çıktı götüremedim aracı, yarın sabahtan takrar randevulaştık ustam ile, bende meraktayım bakalım Genişlet Geçmiş olsun diyelim. Bunda üzülecek bir şey yok. Hatta fren konusu önemli olduğu için erken farkettiğinizden dolayı, nazar değil de bence ''verilmiş sadakanız varmış'' demek daha doğru olur. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 30 Aralık 2019 Yazar Paylaş 30 Aralık 2019 Ersin Gökdemir yazdı: Geçmiş olsun diyelim. Bunda üzülecek bir şey yok. Hatta fren konusu önemli olduğu için erken farkettiğinizden dolayı, nazar değil de bence ''verilmiş sadakanız varmış'' demek daha doğru olur. Genişlet Yok hocam üzüntü yok, çok şükür araba farkettirdi, yoksa büyük sıkıntı. Verilmiş sadakamız varmış gerçekten 🙏 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 31 Aralık 2019 Yazar Paylaş 31 Aralık 2019 Maalsef en istemediğimiz problem çıktı: Kaliper'in piston gitmiş, sıfır veya çıkma ne denk gelirse bakacağız artık, Bulamazsak Alamanya sipariş, en az 10 gün yatış 😕 Kaliper: Hidrolüğün janta yaptığı Buda arızalı piston Yorum bağlantısı
Ali Gök 31 Aralık 2019 Paylaş 31 Aralık 2019 kaliper gıcık malzeme. aynısını hyundaimde yaşamıştım kaliperi değişmiştik yetkili servisten sparişle getirtmiştim Yorum bağlantısı
Önder Özcan 31 Aralık 2019 Paylaş 31 Aralık 2019 Geçmiş olsan tekrardan. Nasıl bastıysan frene 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 31 Aralık 2019 Yazar Paylaş 31 Aralık 2019 Ali Gök yazdı: kaliper gıcık malzeme. aynısını hyundaimde yaşamıştım kaliperi değişmiştik yetkili servisten sparişle getirtmiştim Genişlet Düz olan var her yerde, 4matic yok. Almanya geliş 10 gün Ucuz uçak biletim var Berlin'e gidip alıp geleyim bari 3 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 31 Aralık 2019 Paylaş 31 Aralık 2019 Geçmiş olsun. Nasıl bir nazardır bu 🥺 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 31 Aralık 2019 Yazar Paylaş 31 Aralık 2019 Recep Selim Kaya yazdı: Geçmiş olsun. Nasıl bir nazardır bu 🥺 Genişlet Çok sağlam 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 31 Aralık 2019 Paylaş 31 Aralık 2019 Geçmiş olsun. Jantın boyası kabarmış gördüğüm kadarı ile. İçi hiç olmazsa temiz bi zımpara ve sprey boya dahi olsa, boyansa iyi olur zira şu an bildiğimiz açık metal duruyor olmalı. Paslanmaması işten değil. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2019 Paylaş 31 Aralık 2019 Sani Gerşon yazdı: Geçmiş olsun. Jantın boyası kabarmış gördüğüm kadarı ile. İçi hiç olmazsa temiz bi zımpara ve sprey boya dahi olsa, boyansa iyi olur zira şu an bildiğimiz açık metal duruyor olmalı. Paslanmaması işten değil. Genişlet aluminyum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 31 Aralık 2019 Paylaş 31 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: aluminyum Genişlet Paslanmaz diyorsun? E böyle kalması başka sıkıntı çıkarmaz mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2019 Paylaş 31 Aralık 2019 Sani Gerşon yazdı: Paslanmaz diyorsun? E böyle kalması başka sıkıntı çıkarmaz mı? Genişlet ben olsam 4 defa boyamıştım o ayrı, paslanmaz o bakımdan . vesile ile fren hidroliği kavlamaya başladı mı durmaz, tüm yüzeye ilerler. sinsice yıllar boyunca 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 31 Aralık 2019 Yazar Paylaş 31 Aralık 2019 Sani Gerşon yazdı: Geçmiş olsun. Jantın boyası kabarmış gördüğüm kadarı ile. İçi hiç olmazsa temiz bi zımpara ve sprey boya dahi olsa, boyansa iyi olur zira şu an bildiğimiz açık metal duruyor olmalı. Paslanmaması işten değil. Genişlet Evet orayı güzelce temizledim, bir kat çıktı üstünden, şimdilik bir şey yapmadım zaten yatacak araba bir ara gidip bakacağım, Ama zaten yazlık için ayrı jant - lastik alacağım, olmadı bunlara bir operasyon yaparım. Çağlar Bayur yazdı: ben olsam 4 defa boyamıştım o ayrı, paslanmaz o bakımdan . vesile ile fren hidroliği kavlamaya başladı mı durmaz, tüm yüzeye ilerler. sinsice yıllar boyunca Genişlet Temizlemek, boyamak kurtarmaz mı diyorsun abi? 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 31 Aralık 2019 Paylaş 31 Aralık 2019 Gecmis olsun, kaliper gicik parca. Allah nazarlardan saklasin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2019 Paylaş 31 Aralık 2019 Furkan Avcı yazdı: Temizlemek, boyamak kurtarmaz mı diyorsun abi? Genişlet boyanmazsa ilerler, ilk kavladığı yerde kalmaz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts