Mehmet Kazancıoğlu 10 Nisan 2020 Yazar Paylaş 10 Nisan 2020 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Detay alalım Mehmet. Neyle nasıl boyadın. Daha once A101 den aldığım bir boya vardı elimde onun ile boyadım boyadım yanlış galiba kapladım desem daha doğru olacak galiba 10 Nisan 2020 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Nisan 2020 Paylaş 10 Nisan 2020 aynadaki boya mat plastik kaplama mı? bu spreyden mi sıkıldı? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Nisan 2020 Yazar Paylaş 10 Nisan 2020 Çağlar Bayur yazdı: aynadaki boya mat plastik kaplama mı? bu spreyden mi sıkıldı? Evet abi Ayna üzerinde kapak vardı ilave krom kaplı onu söküp bunun ile kapladim ama daha yapıştırmadım yarın yapıştıraçağım 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Nisan 2020 Paylaş 10 Nisan 2020 Abi havalandırmaya da el at yaz gelmeden Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Nisan 2020 Paylaş 10 Nisan 2020 Farlar ne zaman elden geçecek? Epey sararmış Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Nisan 2020 Yazar Paylaş 11 Nisan 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Abi havalandırmaya da el at yaz gelmeden Aracı aldigımda bakım yaparken polen değiştirirken komple hava tuttuk yetmez mi Servet Aydın yazdı: Farlar ne zaman elden geçecek? Epey sararmış Abi farlar aklımda ancak hava bir düzelmedi ki vakit ayirabileyim ufaktan bir operasyon yaptım ama yetmedi sağlam girmem gerekecek Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Nisan 2020 Paylaş 11 Nisan 2020 Hava tutmayla olacak gibi değil abi, km 240 ı geçmişken hem de Farları iç/dış temizlemek lazım gibi duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Nisan 2020 Yazar Paylaş 11 Nisan 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Hava tutmayla olacak gibi değil abi, km 240 ı geçmişken hem de Farları iç/dış temizlemek lazım gibi duruyor. Bakalım, biraz şu ortamlar duzelsin hele hepsini elden geçiririz yapamadıklarımı yaptıracak bir yer buluruz elbet Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2020 Aracı aldigımda ön tanpon eki kırıktı aldığım kişi araç yanında vermişti malesef şu zamana kadar vakit bulup el atamamıştım bu gün biraz uğraşıp kırık yerleri içeriden sıcak silkon ile yapıştırdım araç üzerine montajını yaptım talgit ile yapıştırdım ama istedim gibi olmadı. Önümüzdeki hafta inşallah işyerinde kullandığımız bir silikon var esnekliğini kaybetmeyen onun ilede kenarlarını tekrar yapıştıracağım 3 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Esnek silikonlada olmaz ise istersen Komple sok arazide bir yerlere carpip yine kirilabilir. Su bos gunlerde farlara ugrassaydin keske 😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2020 Sami Demirpaz yazdı: Esnek silikonlada olmaz ise istersen Komple sok arazide bir yerlere carpip yine kirilabilir. Su bos gunlerde farlara ugrassaydin keske 😂 Sökükdü zaten bu gün taktım Farlar aklımda daha önce denedim ama istediğim gibi olmadı yüksek kum zimpara bulmam lazım birde pasta cila yapmayı düşünüyorum önümüzdeki hafta sonuna ozaman bir daha deniyecegim 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Sökükdü zaten bu gün taktım Farlar aklımda daha önce denedim ama istediğim gibi olmadı yüksek kum zimpara bulmam lazım birde pasta cila yapmayı düşünüyorum önümüzdeki hafta sonuna ozaman bir daha deniyecegim Kaçlık zımpara lazım abi sana? Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Fari temizlesen araba 3 yas genclesir en az 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Sökükdü zaten bu gün taktım Farlar aklımda daha önce denedim ama istediğim gibi olmadı yüksek kum zimpara bulmam lazım birde pasta cila yapmayı düşünüyorum önümüzdeki hafta sonuna ozaman bir daha deniyecegim Kaçlık zımpara lazım abi sana? Bilmem ama en az 2000 gerekir herhalde Yarın bizim malzemeciye bir sorayim bakalım Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Bilmem ama en az 2000 gerekir herhalde Yarın bizim malzemeciye bir sorayim bakalım Sanayideki boyacılarda 2000 bulunuyor ama üstünden emin değilim. Ben de bakayım elimde var mı diye ama çok dağınık halde kalan malzemeler. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Aracı aldigımda ön tanpon eki kırıktı aldığım kişi araç yanında vermişti malesef şu zamana kadar vakit bulup el atamamıştım bu gün biraz uğraşıp kırık yerleri içeriden sıcak silkon ile yapıştırdım Sıcak silikon olmaz bu tür işlerde.. Tekrar sökülecek yer ise şeffaf silikon kullan, kırılsa da düşmesin dediğin bir şey ise siyah silikon.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Sıcak silikon olmaz bu tür işlerde.. Tekrar sökülecek yer ise şeffaf silikon kullan, kırılsa da düşmesin dediğin bir şey ise siyah silikon.. Montaj için kullanmadım sıcak silikonu kırık parçayı tutturdum sıcak silikon ile montajı vida ile yapılıyor iki tane üstte var 3 adet plakanın altına attım iki adette plakadan var gri silikonu üstten araya sıkacağım sonra Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Sıcak silikon siyah ise ve yapışma yüzeyi önceden ısıtılırsa muazzam tutma kabiliyeti oluyor. Denendi onaylandı bir çok kere. Beyaz olanda olmuyor Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Sıcak silikon siyah ise ve yapışma yüzeyi önceden ısıtılırsa muazzam tutma kabiliyeti oluyor. Denendi onaylandı bir çok kere. Beyaz olanda olmuyor Abi bendeki beyaz ve önceden ısıtma yapmadım bakalım olmaz ise sökerim fibeçiler taş mı yiyecek olmadı onlara gidip yaptırırız olmaz ise zaten yan basamaklar var onlar için gitmem gerekecek Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Mayıs 2020 Paylaş 3 Mayıs 2020 Siyah dediğiniz mastik değil mi dyson denenlerden. Onunla güneşli bir günde yaptığım hiç bir şeyi kolay kolay sökemedim daha.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Farlar ne zaman elden geçecek? Epey sararmış Büyük sözü dilerim Köksal Yılmaz yazdı: Hava tutmayla olacak gibi değil abi, km 240 ı geçmişken hem de Farları iç/dış temizlemek lazım gibi duruyor. Dış temizlik yapıldı içini açmaya cesaret edemedik Köksal Yılmaz yazdı: Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Sökükdü zaten bu gün taktım Farlar aklımda daha önce denedim ama istediğim gibi olmadı yüksek kum zimpara bulmam lazım birde pasta cila yapmayı düşünüyorum önümüzdeki hafta sonuna ozaman bir daha deniyecegim Kaçlık zımpara lazım abi sana? Kendim yapmaya gözüm yemedi hemde zımpara bulamadım istediğim gibi Ali Gök yazdı: Fari temizlesen araba 3 yas genclesir en az Bak bakalım kaç yaş gençleştirme olmuş Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2020 Aracın farları sararmış tı uzun zamandır kendim temizlemek için zımpara pasta organizasyonu yapmayı düşünüyordum ama baktım olacak gibi değil @mehmet cihat in arkadaşı vasıtası ile bugün halletik malum hafta sonu yasakları nedeni ile hafta içi halletmemiz gerekiyordu. Saolsun arkadaş gelip bizim işyerinde farları temizledi Tapatalk foto yükleme başarısız deyip duruyor resimleri yukleyemedim 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Aracın farları sararmış tı uzun zamandır kendim temizlemek için zımpara pasta organizasyonu yapmayı düşünüyordum ama baktım olacak gibi değil @mehmet cihat in arkadaşı vasıtası ile bugün halletik malum hafta sonu yasakları nedeni ile hafta içi halletmemiz gerekiyordu. Saolsun arkadaş gelip bizim işyerinde farları temizledi Tapatalk foto yükleme başarısız deyip duruyor resimleri yukleyemedim Tek tek seçip yükleyebilirsin, toplu seçince para ister.😊 Yorum bağlantısı
Recommended Posts