Mehmet Kazancıoğlu 19 Ocak 2020 Yazar Paylaş 19 Ocak 2020 (düzenlendi) Dün @Mehmet Cihat aracım ile sağolsun baya uğraştı çok Teşekkürler. aracımda geri görüş kamerası çalışmıyordu eskiyi iptal edip elimde olan yeni kamerayı montaj ettik fakat kamera ters gösteriyor (alt / üst ) teybin ayarların dan malesef düzeltemedik. Teyp ayarlarını unutuyordu yanlış bağlantıyı düzeltti. Birde arka kafalıklar çalışmıyordu birinini aktif hale getirdik. Ayak aydınlatma da yapacaktık ancak hem hava çok soğuktu hemde akşam olmaya başladı Onun ile uğraşmadık @Mehmet Cihat herşey için tekrar çok teşekkürler. Tabi bu kadar şeyi yaparken bir tane bile fotoğraf çekmedik unuttuk 19 Ocak 2020 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Mart 2020 Yazar Paylaş 7 Mart 2020 (düzenlendi) bu gün biraz eğlendik sonra acemilik battık traktör yetişti yardımımıza teker izlerine girmeden bir teker ortada diğeri yanda gidiyorken birden teker izine kaydı ve tam oturdu araç tüm çekerleri denedim ama yok nafile yardımcı güç ile anca çıktım kirlenmek çok güzeldi yıkamacı biraz istemeyerek yıkadı 7 Mart 2020 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Mart 2020 Yazar Paylaş 7 Mart 2020 https://www.youtube.com/watch?v=xSWWhiyGUvY 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Mart 2020 Paylaş 7 Mart 2020 Yeşil sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar, süper 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart 2020 Paylaş 7 Mart 2020 o çamurdan sonra şanzıman diferansiyel motor ne kadar yağ var ise incelnmeeli, 2 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Mart 2020 Paylaş 7 Mart 2020 Amacına ulaşmış araç. Batmak bu işin doğasında Yıkamaci yıkamış yine dua et ben kendim yıkıyorum hep sonra yıkamayı da yıkıyom bir de Kaporta dan çok alt takım elemanlarına çamur kurumadan temizlemek iyi olur. Körukleri vs yalan olmasın diye. Başka sıkıntı olmaz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Mart 2020 Yazar Paylaş 7 Mart 2020 Çağlar Bayur yazdı: o çamurdan sonra şanzıman diferansiyel motor ne kadar yağ var ise incelnmeeli, Niye abi dışarı çıkamayan yağ içeri çamur mu alıyor Mustafa Tüfekçi yazdı: Amacına ulaşmış araç. Batmak bu işin doğasında Yıkamaci yıkamış yine dua et ben kendim yıkıyorum hep sonra yıkamayı da yıkıyom bir de Kaporta dan çok alt takım elemanlarına çamur kurumadan temizlemek iyi olur. Körukleri vs yalan olmasın diye. Başka sıkıntı olmaz Tek gezmemek gerekiyor galiba yada araçta vinç olmalı Alt yıkama yaptırdım komple araç yüksek olduğu için antika eğilerek tüm alt takım yıkandı baya bir çamur attı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Mart 2020 Paylaş 7 Mart 2020 Tek gezmek evet limit zorlamada sıkıntı bir de iyi bir halat şart bendekiler hep yalan oldu mesela. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Mart 2020 Yazar Paylaş 7 Mart 2020 Kesinlikle sağlam bir 2 m sapan ve 2 adet kilit bagajda bulundurmak lazım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart 2020 Paylaş 7 Mart 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Niye abi dışarı çıkamayan yağ içeri çamur mu alıyor çamura dalanlara sormali sonrasını 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Mart 2020 Paylaş 7 Mart 2020 (düzenlendi) Mehmet Kazancıoğlu yazdı: https://www.youtube.com/watch?v=xSWWhiyGUvY Sosyal medyada paylaşma . Çevreciler başına bela olur çamura girdikten sonra asfalta çıkınca yavaş yavaş hızlan hep yalpa yapıyormu araç bak mutlaka . Vaktiyle samiyle bi gece ormandan çıktık araba öyle bi titriyorduki tekere çamur yapışmış yalpayı tarif edemem 7 Mart 2020 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Mart 2020 Yazar Paylaş 7 Mart 2020 Çağlar Bayur yazdı: çamura dalanlara sormali sonrasını Kimmiş ki onlar gelip bir cevap verseler eyi olacak Ali Gök yazdı: Sosyal medyada paylaşma . Çevreciler başına bela olur çamura girdikten sonra asfalta çıkınca yavaş yavaş hızlan hep yalpa yapıyormu araç bak mutlaka . Vaktiyle samiyle bi gece ormandan çıktık araba öyle bi titriyorduki tekere çamur yapışmış yalpayı tarif edemem Yok canım daha neler Evet dedigin gibi fazla hızlı gitmedim sonrada tamamen yıkattım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart 2020 Paylaş 7 Mart 2020 yıkattım derken fotodaki yer oto yıkamacısında mı? yetmeyebilir Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Mart 2020 Yazar Paylaş 7 Mart 2020 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: yıkattım derken fotodaki yer oto yıkamacısında mı? yetmeyebilir Evet abi altta ne kadar çamur varsa döktük hatta alt korumada kalanları sonra birdaha temizledi yarın altına yatıp bakar incelerim 7 Mart 2020 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Mart 2020 Paylaş 7 Mart 2020 Keyifli olmuş abi. Jip işi güzelmiş dedim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Mart 2020 Yazar Paylaş 7 Mart 2020 Emre Şimşek yazdı: Keyifli olmuş abi. Jip işi güzelmiş dedim Güzel güzel hele honda dan sonra çok güzel altı sürtecek diye düşünmeden gitmek güzel 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Mart 2020 Paylaş 7 Mart 2020 (düzenlendi) Çimenlere zarar verildiğini bu hareket dümyayaı yok oluşa götürdüğünü flan savunan çıkar . Denemesi bedava at insatgam yada facede bir ofroad sayfasına😬😬 7 Mart 2020 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart 2020 Paylaş 7 Mart 2020 Servet Aydın yazdı: Yeşil alanda drift. Olmadı kurbağaların soyunu tüketti mi şimdi? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Mart 2020 Yazar Paylaş 7 Mart 2020 Çağlar Bayur yazdı: kurbağaların soyunu tüketti mi şimdi? Arkadaki derede baya vardı aslında sesten rahatsız olup hepsi suya atlayıp intihar etti. Bende neden hepsi suya atlıyor diye düşünüyorum dum Servet Aydın yazdı: Çimen mahvoldu Ben toprağı havalandırdım biraz. sel gelmiş daha önce hep kumdu. kumun üzerinde çimenler kumu geçmeye çalışıyordu bende yardımcı oldum Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mart 2020 Paylaş 8 Mart 2020 Egr körleme de krom plaka mı bakır levha mı daha sağlıklı ?Krom veya çelik. Bakırı deler zannımca Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Nisan 2020 Yazar Paylaş 10 Nisan 2020 Bu gün evimin önü müsait ve havada güzel olunca biraz araçla ilgilendim normalde iki haftadır izinliyim ve gerekli hallerde işe gidiyorum veya evden çalışıyorum. Ayna kapaklarının kromajlari atmıştı. Onları zimparalayıp boyadım Silecek kollarının boyası soyulmuş onları boyadım Birde on panjurda kırık bir parça vardı onu yapıştırdım 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Nisan 2020 Paylaş 10 Nisan 2020 Detay alalım Mehmet. Neyle nasıl boyadın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts