Mustafa Tüfekçi 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Radyatör üst hortumu hangi şikayetle değişti? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Aralık 2019 Yazar Paylaş 28 Aralık 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Radyatör üst hortumu hangi şikayetle değişti? İçi pas içinde idi birde büküm olan yede yumuşama vardı biraz sökmüşken değiştik. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Araç bu gün su koyverdi dün bakımlar yapılınca antifiriz koyulmuştu aracı çalıştırmadan kontrollerini yapayım dedim ve sonuç araç 2 litre kadar su kaybetmiş ilave edip aracı çalıştırdım aracın sonra kontrolerimde aracın devirdaim pompası nin oradan su kaçağı var ve kayıp büyük malesef eyvah hemen sat Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: İçi pas içinde idi birde büküm olan yede yumuşama vardı biraz sökmüşken değiştik. Usta antfirizi nasıl koydu. Konsantre mi suyla karıştırarak mi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Aralık 2019 Yazar Paylaş 28 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: eyvah hemen sat Alıcı hazır mı Mustafa Tüfekçi yazdı: Usta antfirizi nasıl koydu. Konsantre mi suyla karıştırarak mi Önce antifiriz sonra şu ilave edip eklediler Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Suyun izi var mı belki eksik koymuştur seviye düşmüştür . İnşallah Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Havasi alinmadiysa da ilave su alabilir ilk dolumdan sonra, devirdaim ordan gozle goruluyor mu damlayan su ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Aralık 2019 Yazar Paylaş 28 Aralık 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Suyun izi var mı belki eksik koymuştur seviye düşmüştür . İnşallah Yok mustafa, kendim orada alırken kontrol ettim bakımlar yapılırken yanlarında idim. Sabah baktığımda aracın altında su vardı bir de çalıştırdım akan yeri gördüm Sami Demirpaz yazdı: Havasi alinmadiysa da ilave su alabilir ilk dolumdan sonra, devirdaim ordan gozle goruluyor mu damlayan su ? Havasını aldık ilave yaptık orada Sabah eksilen ekledim sonrada gene kayıp var Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 İlk boşaltılan su ne durumda idi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Araç bu gün su koyverdi dün bakımlar yapılınca antifiriz koyulmuştu aracı çalıştırmadan kontrollerini yapayım dedim ve sonuç araç 2 litre kadar su kaybetmiş ilave edip aracı çalıştırdım aracın sonra kontrolerimde aracın devirdaim pompası nin oradan su kaçağı var ve kayıp büyük malesef Mehmet Kazancıoğlu yazdı: İçi pas içinde idi birde büküm olan yede yumuşama vardı biraz sökmüşken değiştik. Belki de devirdaim su koyverdiği için içinden pas falan hortuma yollamış olabilir mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Aralık 2019 Yazar Paylaş 28 Aralık 2019 (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: İlk boşaltılan su ne durumda idi Çamur ve pas içersinde idi. Bakımlar bitti antifiriz seviyesini ölçelim eksikse ilave yaparız diye düşündük antrifiriz ölçüm aparatı na gelen suyu görünce çok şaşırdık kahve rengi idi komple boşaltıp yıkama yaptık. Sani Gerşon yazdı: Belki de devirdaim su koyverdiği için içinden pas falan hortuma yollamış olabilir mi? Yok hortum içinde sabit di pas yer etmiş kendine 28 Aralık 2019 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Kizmaca yok . Ekspertizde dayı açıp bakmadı mi suya yani Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Su hattında çamur pas var ise ince ana blok risk altında. Her pulunu ayarını gözü kapalı bilirim starex motorunun. Ciddi durum var Mehmet. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Aralık 2019 Yazar Paylaş 28 Aralık 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Kizmaca yok . Ekspertizde dayı açıp bakmadı mi suya yani Yok bakmamış demekki Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Hallolur . Tavsiyem tüm su hattını elden geçirmek. Plastik dirsek vs varsa Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Aralık 2019 Yazar Paylaş 28 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Su hattında çamur pas var ise ince ana blok risk altında. Her pulunu ayarını gözü kapalı bilirim starex motorunun. Ciddi durum var Mehmet. Abi durumun ciddiyetinin farkındayım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Hallolur . Tavsiyem tüm su hattını elden geçirmek. Plastik dirsek vs varsa kredi aç, hiç hunday parçası satın aldın mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Aralık 2019 Yazar Paylaş 28 Aralık 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Hallolur . Tavsiyem tüm su hattını elden geçirmek. Plastik dirsek vs varsa Bir şekilde halledeceğim inşallah Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 İmkan dahilinde blok yıkama yapılacak. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: kredi aç, hiç hunday parçası satın aldın mı? Mercedes servis kredisi verirdi öyle bişi mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Mercedes servis kredisi verirdi öyle bişi mi? merso parçasında 100 özel ithalatçı imkanı var,ramalar rekabet ile düşük kore den özel parçacı parça çıkartamaz Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 İmkan dahilinde blok yıkama yapılacak. Blok yikama nedir yahu Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Sami Demirpaz yazdı: Servet Aydın yazdı: İmkan dahilinde blok yıkama yapılacak. Blok yikama nedir yahu Bı alt yıkama düşünüyorum ben de aslında Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Aralık 2019 Paylaş 28 Aralık 2019 Sami Demirpaz yazdı: Servet Aydın yazdı: İmkan dahilinde blok yıkama yapılacak. Blok yikama nedir yahu Motoru dağıtıp tüm kanalları yüksek basınç ile yıkama. Çok severim Mustafa Tüfekçi yazdı: Bı alt yıkama düşünüyorum ben de aslında Döküm blokları olan üyeler başka yere Yorum bağlantısı
Recommended Posts