Mehmet Kazancıoğlu 18 Ekim 2020 Yazar Paylaş 18 Ekim 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sunroof etrafı çift sacdır hocam. Alt saca ne kadar gitmiş ne olmuş kim bilir. Benim sunrooflu araba korkum Alt saç da pas görmedim sadece üst saçta vardı ve delinmeden müdahale etmemiz bence alt saç için kurtarıcı olmuş olabilir Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Ekim 2020 Paylaş 18 Ekim 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Alt saç da pas görmedim sadece üst saçta vardı ve delinmeden müdahale etmemiz bence alt saç için kurtarıcı olmuş olabilir İnşallah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Kasım 2020 Yazar Paylaş 4 Kasım 2020 Koreli ile yollarımız ayırdık bu gün. Geçen ay ilan açmıştım istediğim fiyatı bulamadığım için satamamıştım. İlan hakkım bitince tekrar ilan verdim malum siteye. Cumartesi Çorumdan bir arkadaş aradı dün 4 de gelip araca baktı ve bu gün satışı verdim. Yollarımız ayrıldı artık yeni sahibine hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Koreli ile yollarımız ayırdık bu gün. Geçen ay ilan açmıştım istediğim fiyatı bulamadığım için satamamıştım. İlan hakkım bitince tekrar ilan verdim malum siteye. Cumartesi Çorumdan bir arkadaş aradı dün 4 de gelip araca baktı ve bu gün satışı verdim. Yollarımız ayrıldı artık yeni sahibine hayırlı olsun. Hayırlı olsun. Yeni araç var mı Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Kasım 2020 Yazar Paylaş 4 Kasım 2020 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Yeni araç var mı Henüz yok paranın bir kısmı ev alırken almış olduğum borç için gidecek geri kalanı ile iki yıl idare edecek bir araç bulacağım inşallah 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Mehmet abi hayırlı olsun. İleride inşallah daha iyileri olur. İlanda gördüm aracını da taşınma telaşı filan derken yazamadım idi. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Kasım 2020 Paylaş 4 Kasım 2020 Ne oldu ya sessiz sedasız. Allah daha iyilerini nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Kasım 2020 Yazar Paylaş 5 Kasım 2020 Önder Özcan yazdı: Ne oldu ya sessiz sedasız. Allah daha iyilerini nasip etsin. Sesli oldu aslında anı karar vermedim düşünüyordum zaten ilan verdim istediğim parayı bulunca da sattım Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Kasım 2020 Paylaş 5 Kasım 2020 Hayırlısı olsun ben de ısınamamıştım Koreli ye sana amerikan yakışır. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Kasım 2020 Yazar Paylaş 5 Kasım 2020 Fatih Keskin yazdı: Hayırlısı olsun ben de ısınamamıştım Koreli ye sana amerikan yakışır. ben ısınmıştım aslında. Amerikan'ın yeri ayrı ilerleyen zamanlarda inşallah olacak bir tane artık Amerikan mı olur Japon mu olur bilmiyorum ancak onun için şimdilik biraz zaman var Yorum bağlantısı
Recommended Posts