Servet Aydın 17 Ağustos 2020 Paylaş 17 Ağustos 2020 H7 led biraz çetrefelli. Her farda verim alınmıyor. Denemek lazım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2020 Servet Aydın yazdı: H7 led biraz çetrefelli. Her farda verim alınmıyor. Denemek lazım anladım deneme ile uğraşmadan osram bilux h7 bundan alayım bir takım Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2020 Bu gün patlak far ampulünü değiştir tabi tek olmaz ikisi beraber değişti. Ampul olarak philips blue vision h7 tercih ettim tercih etmem deki sebep beleş gelmiş olması yoksa özellikle seçtiğim bir ampul değil arkadaşın eski aracından kalma gece kullanım sonrası karar vereceğim beğenmezsem [mention=13526]Servet Aydın[/mention] abinin önerdiği osram bilux almayı düşünüyorum Tabi farları sökmüşken park ampulleride sarı t10 ampul ile değiştim 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ağustos 2020 Paylaş 26 Ağustos 2020 Mavi boya varsa verimi düşük olacaktır Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2020 Servet Aydın yazdı: Mavi boya varsa verimi düşük olacaktır Boyalı değildi ampuller Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2020 Bunlarda gece görüntüsü açık / kapalı Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Ağustos 2020 Paylaş 26 Ağustos 2020 Far guzel olmus. Iyi gunlerde kullan. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Eylül 2020 Yazar Paylaş 12 Eylül 2020 (düzenlendi) Bu gün biraz kirlendik Rota olarak köy yollarından Kurtköy- Göçbeyli- Bıckıdere- Uvezli- Ahmetli üzerinden Şile varış noktası oldu. Şile'de deniz dalgalı ve hava rüzgarlı olduğu için denize girmeden turistik gezi yapıp dönüş yolunu gene köy yollarından Şile- Ahmetli - Ovalı - Darlık - Göçbeyli - Kurtköy olarak tamamladım bundan sonra Şile ye giderken istanbul şile yolunu kullanacagımı sannetmiyorum köy yolları çok güzel sakın ve huzur verici. Bu güzergahı kullanıp yoldan çıkmamak elde değil. 12 Eylül 2020 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Eylül 2020 Paylaş 12 Eylül 2020 Telefon hep puslu çekmiş. Kamerada toz olabilirmi. Toz odak noktası hesaplamakta hataya sebeb oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Eylül 2020 Yazar Paylaş 12 Eylül 2020 Ali Darbaz yazdı: Telefon hep puslu çekmiş. Kamerada toz olabilirmi. Toz odak noktası hesaplamakta hataya sebeb oluyor. Orjinal Resimler güzel aslında ancak taptalk yüklerken bozuyor fotoları yükleme yapınca Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Eylül 2020 Paylaş 12 Eylül 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Orjinal Resimler güzel aslında ancak taptalk yüklerken bozuyor fotoları yükleme yapınca En kolay paylaşım yöntemi instagram. Çok kaliteli ve resimler yana kaydırmalı çıkıyor. Özel instagramını kullanmak yerine arabana özel instagram açıp yapmak mümkün. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Eylül 2020 Paylaş 12 Eylül 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Orjinal Resimler güzel aslında ancak taptalk yüklerken bozuyor fotoları yükleme yapınca Ben de söylemiştim, mercekte sorun var muhtemelen. Tapa bu hale getirmiyor. Sanki kamera lensi yağlı gibi. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Ekim 2020 Yazar Paylaş 8 Ekim 2020 Aracını şoför kapısı camı takılıyordu kafasına göre çalışıyordu bazen çalışıp bazen çalışmıyordu hafta sonu kapıyı ve camı söküp motoru temizledim kömürler baya küçülmüş temizleyip rotoru hafiften zımpara ile temizledim sonra yerine taktım şimdilik çalışıyor ancak kömürlerin değişimi gerekli içinde 4mm x4 mm bakır alaşımlı kömür var kartal oto sanayiden kömürleri buldum aldım Paspas lar eskimişti sanayiye gidince 3 D paspas aldım Hava patlayacak dolu yağacak diye eve hemen gelip aracı paketledim o yüzden fotoğraf çekmedim hafta sonu unutmazsam kömürleri değişirken çekerim 6 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Ekim 2020 Yazar Paylaş 12 Ekim 2020 (düzenlendi) pazar günü bir kaç eksiğini giderdim. Şoför kapısı camı düzgün çalışmıyordu. geçen hafta kömürleri temizleyip takmıştım ama kömürler bitmeye yakındı. hafta için kömürleri temin ettim. pazar günü tekrar söküp yeni kömürleri taktım şimdi gayet güzel çalışıyor. kömürler bunlar 4mmx4mm bakır alaşımlı kömür. ben 4x5 mm olanı bulabildim. bir tarafını zımpara ile 4 mm getirdikten sonra yerine taktım gayet başarılı oldu. gittiğim elektrikçi motorun değişmesi gerekli demişti aracıma uygun en ucuz motor 175 tl idi. ben kömürleri 20 tl ye temin ettim. 12 Ekim 2020 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Ekim 2020 Yazar Paylaş 12 Ekim 2020 (düzenlendi) gene hafta sonu aracın arka kapı içi çamurluk uçlarında ve sanruf ön kısmında paslanma başlamıştı. daha ileri gitmesin içeri su almasın tavanla uğraşmamayım diye bir arkadaşım ile hafiften bir macun ve boya operasyonu gerçekleştirdik. boya öncesi paslanmış hali macunlu hali bu da boya sonrası 12 Ekim 2020 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 Macunlu halinin foto'ları çıkmamış da, bu nasıl böyle paslanmış ya? Bayağı kazımışsınızdır inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 pas işi sıkıntı. önlem almak iyi olmuş lakin köküne kadar kazındımı yoksa çok geçmez kusar yine 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Ekim 2020 Yazar Paylaş 12 Ekim 2020 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Macunlu halinin foto'ları çıkmamış da, bu nasıl böyle paslanmış ya? Bayağı kazımışsınızdır inşallah. daha yeni yükledim. kapı iç dış kısımlarında plastik var marşpiyel çıkıntısında suyun dışarı akmasını engelleyip pas yapmıştır diye düşünüyorum. pası komple kazıdıktan sonra polyester macun ve üzerine çelik macun ekledik. sonra üzerine boya yapıldı. 12 Ekim 2020 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 Boyayı iyi tutturmussunuz. Güzel valla beğendim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Ekim 2020 Yazar Paylaş 12 Ekim 2020 Ali Gök yazdı: pas işi sıkıntı. önlem almak iyi olmuş lakin köküne kadar kazındımı yoksa çok geçmez kusar yine evet pas baya sıkıntılı altından ne çıkacak belli olmuyor. güzelce temizleyip, zımparaladıktan sonra poleyster macunu çektik sonrasında çelik macun ile doldurup zımpara sonrası boya yapıldı. tam bir kaportacı işi belki olmadı ama gene paslanmayı durduracaktır diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 Sunroof kısmında macunda hala kabarık kısımlar görüyorum sanki. Umarım sıkıntı çıkarmaz. Marşpiyeller güzel olmuş. Bu yaştaki bi arabanın böyle paslanması çok üzücü Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Ekim 2020 Yazar Paylaş 12 Ekim 2020 Sami Demirpaz yazdı: Boyayı iyi tutturmussunuz. Güzel valla beğendim. boya renk koduna göre spreye bastırdım onun ile boyadık. Sani Gerşon yazdı: Sunroof kısmında macunda hala kabarık kısımlar görüyorum sanki. Umarım sıkıntı çıkarmaz. Marşpiyeller güzel olmuş. Bu yaştaki bi arabanın böyle paslanması çok üzücü bir miktar kadı ancak daha derine inmek istemedik paslı yüzeyi temizleyip macunladık. daha derine inip delinme olsa idi sacın kesilip parça konması gerebilir diye korkudan fazla elleşmedik diyelim. bant izleri kaldı onları da önümüzdeki hafta sonu pasta ile halletmeyi düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Ekim 2020 Paylaş 12 Ekim 2020 Eline sağlık Mehmet. Paslanma ilginç olmuş, işlem güzel olmış. Layk. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Ekim 2020 Yazar Paylaş 18 Ekim 2020 (düzenlendi) Azuçuk eğlenduk http://www.youtube.com/shorts/toqGqM2KHrA Orman havasi iyi geldi 18 Ekim 2020 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Ekim 2020 Paylaş 18 Ekim 2020 (düzenlendi) Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sunroof etrafı çift sacdır hocam. Alt saca ne kadar gitmiş ne olmuş kim bilir. Benim sunrooflu araba korkum 18 Ekim 2020 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts