Köksal Yılmaz 5 Temmuz 2020 Paylaş 5 Temmuz 2020 Korona morona derken canlı göremedik yahu, güle güle kullan abi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2020 (düzenlendi) hafta sonu biraz gezdik kendi ile tozları hala üstünde duruyor yarın belki yıkarım 14 Temmuz 2020 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Temmuz 2020 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2020 Servet Aydın yazdı: Sağlı sollu krom parçaların oraya nasılda gündüz farı olur. https://urun.n11.com/ampul/space-gunduz-ledi-power-led-laam302-P373648117 Krom parça yok abi ön tarafta onlar gri plastik kesip biçmek kolay olmayabilir ama güzel düşünce Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2020 Bu gün ki rota biraz uzun oldu ama güzel oldu kurtkoy-sile- sahilköy-anadolu feneri - poyrazköydeyim Buradan polenezköy uzerinden kurtköye geri döneceğim Genelde orman yollarını kullandım girebilecegim tüm toprak yollara girdim güzel yerler keşfettim henüz eve dönmedim şimdilik birkaç foto atayım 9 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2020 Önder Özcan yazdı: Kaybolmayasin Yok abi ben kaybolmam kaybolunca mutlaka yol biyere çıkıyor yol bitince araziden devam etmek çok zevkli 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ağustos 2020 Paylaş 8 Ağustos 2020 Kaybolmayasin [emoji16]Adamın 4x4ü var. İllaki bir yere iner. Sen asfalt mahkumu anlayamaz5 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Ağustos 2020 Paylaş 8 Ağustos 2020 Ben bir arkadaşa bakmaya geldim, o da sunrooftan çıkıp poz vermiş, maşallah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2020 Ben bir arkadaşa bakmaya geldim, o da sunrooftan çıkıp poz vermiş, maşallah [emoji4] O yardım ediyor arada iyi oluyor sanruf bazen çok işe yarıyor Tavan koruyucu 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Ağustos 2020 Paylaş 8 Ağustos 2020 Servet Aydın yazdı: Adamın 4x4ü var. İllaki bir yere iner. Sen asfalt mahkumu anlayamaz5 Benim şoförde navigasyon var, olmadı çekici çağırır eve döneriz. Sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2020 (düzenlendi) Önder Özcan yazdı: Benim şoförde navigasyon var, olmadı çekici çağırır eve döneriz. Sıkıntı yok. Abi yol bitince çekici de gelemez söylemedi deme Benim gittiğim yerlerde tel çekmiyor bazen navi de de kayboluyor 8 Ağustos 2020 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Ağustos 2020 Paylaş 8 Ağustos 2020 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Abi yol bitince çekici de gelemez söylemedi deme Benim gittiğim yerlerde tel çekmiyor bazen navi de de kayboluyor O kadar vergi ödedik asfalt yol yaptılar köprü yaptılar ama . Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2020 Ali Darbaz yazdı: O kadar vergi ödedik asfalt yol yaptılar köprü yaptılar ama . Onlar sizin için benim ihtiyacım yok 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2020 (düzenlendi) Bu gün biraz karasu da dağlarda gezinti yaptım tek araç olunca pek cesaretli olunmuyor ama genede güzel yerler keşfettim 16 Ağustos 2020 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2020 (düzenlendi) Önder Özcan yazdı: Bitti mi döndün mü Karasudayım abi gece dönerim deniz tat vermeyince kendimi dağlara vurdum 16 Ağustos 2020 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Ağustos 2020 Paylaş 16 Ağustos 2020 Eğer tekneye binmediysem deniz bana da tat vermiyor artık. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Ağustos 2020 Paylaş 16 Ağustos 2020 Bi şi soracağım, kamera mı bulanık yoksa tost makinesi ile mi çektiniz? Gözlerim de bozuk olabilir ama değildir inşallah 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2020 Sani Gerşon yazdı: Bi şi soracağım, kamera mı bulanık yoksa tost makinesi ile mi çektiniz? Gözlerim de bozuk olabilir ama değildir inşallah Gözlük numaranızı değiştirin bence Nesi var gül gibi foto işte gerçi biraz Tapatalk bozmuş olabilir he birde telefonum artık yedi yıldır bana hizmet ediyor kamera camı çizilmiş, çatlamış hatta kırılıp hiç yerinde olmaya bilir nevar ki bunda 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2020 Servet Aydın yazdı: Sağlı sollu krom parçaların oraya nasılda gündüz farı olur. dün gece gelirken sağ kısa far gitti artık yanmıyor. ampül tipi H7 ne önerirsin Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Ağustos 2020 Paylaş 17 Ağustos 2020 Far tası büyük. Herhangi h7 ampül verimli olur. Polikarbon alanı temiz ise osram bilux h7 kafi. Yoksa osram lazer ama gereksiz pahalı. Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Ağustos 2020 Paylaş 17 Ağustos 2020 general electric al opele aldım çok güzel 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Ağustos 2020 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2020 Servet Aydın yazdı: Far tası büyük. Herhangi h7 ampül verimli olur. Polikarbon alanı temiz ise osram bilux h7 kafi. Yoksa osram lazer ama gereksiz pahalı. abi led önerin var mı değişmişken led taksam mı diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts