Ali Kay 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Araç p konumda 2.500 deviri geçmiyor sorunun ne olduğunu bilen var mı Yorum bağlantısı
Ali Kay 27 Aralık 2019 Yazar Paylaş 27 Aralık 2019 Peki aracın motor gücü neden düşük olur araç bu arada 245 binde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 ona uzaktan teşhis etmesi imkansız , keşke... 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ali Kay yazdı: Peki aracın motor gücü neden düşük olur araç bu arada 245 binde güç düşükten kastınız nedir? Motor şanzıman nedir? 1 Yorum bağlantısı
Ali Kay 27 Aralık 2019 Yazar Paylaş 27 Aralık 2019 Selim Bilgin yazdı: güç düşükten kastınız nedir? Motor şanzıman nedir? Motor vw kendi motoru şanzıman dsg Mahmut Yıldız yazdı: P konumu mu? Evet Mert Yeldan yazdı: Arabayı satın. Durum vahim. Satalim da alan arkadaş için de durum vahim olmaz mı Yorum bağlantısı
Yusuf Berke 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 245 bin, yüksek bir km değil. Bakımları eksik edilmemiş ve kaliteli yakıtlı her otomobil fabrika gücünü verebilir. Güç düşüklüğünden kastınız nedir? Ne gibi şikayetleriniz var? 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Araç p konumda 2.500 deviri geçmiyor sorunun ne olduğunu bilen var mı Ali bey yazdıklarınızdan bir şey söylemek çok zor. Sizin yerinizde olsa idim daha fazla bilgiyi buraya yazardım. P konumunda otomatik bir çok araç şanzımanı korumak için belli bir devirin üzerine çıkmasına müsade etmez. 1 Yorum bağlantısı
Ali Kay 27 Aralık 2019 Yazar Paylaş 27 Aralık 2019 Yusuf Berke yazdı: 245 bin, yüksek bir km değil. Bakımları eksik edilmemiş ve kaliteli yakıtlı her otomobil fabrika gücünü verebilir. Güç düşüklüğünden kastınız nedir? Ne gibi şikayetleriniz var? Aracın motor gücü %60 çıktı. Sordum sebebi nedir diye ateşleme dediler. Birde burda bilen varsa sorayim dedim araştırmadan gitmeyim. Aslinda sorun degil de alici icin olabilir. Düzgün araç satalım. Bu aracın normalde % 87 gibi bir motor gücü üretmesi gerekir. Dediginiz gibi. Hacı Şenyurt yazdı: Ali bey yazdıklarınızdan bir şey söylemek çok zor. Sizin yerinizde olsa idim daha fazla bilgiyi buraya yazardım. P konumunda otomatik bir çok araç şanzımanı korumak için belli bir devirin üzerine çıkmasına müsade etmez. O sanırım sorun değil araç fabrika çıkışı öyle dediler. Ben sorun mu değil mi orda takıldım bi sorayim dedim. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 (düzenlendi) Ateşleme dedikleri sistem neymiş kızdırma bujilerinin arada ateşleme yapmaması gibi mi? 27 Aralık 2019 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Kay 27 Aralık 2019 Yazar Paylaş 27 Aralık 2019 Sinan Akgöl yazdı: Eğer aracınız dediğiniz gibi Passat CC 2.0tdi ise aracınızda zaten bir ateşleme sistemi yok ki? Dizel motor mantığına aykırı dedikleri. Ben tam bilmiyorum sorunun ne olduğunu bana ateşleme dediler. Araç passat cc 2.0 TDI motor gücü düşük olunca normalde bu km de bu güç çok düşük Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ali Kay yazdı: Motor vw kendi motoru şanzıman dsg Kendi motoru da dizel mi benzinli mi 1.4 mü 1.8 mi 2.0 mı onu sormuştum. Yorum bağlantısı
Ali Kay 27 Aralık 2019 Yazar Paylaş 27 Aralık 2019 Selim Bilgin yazdı: Kendi motoru da dizel mi benzinli mi 1.4 mü 1.8 mi 2.0 mı onu sormuştum. Araç passat cc 2.0 TDI dizel Sinan Akgöl yazdı: Ateşleme dedikleri sistem neymiş kızdırma bujilerinin arada ateşleme yapmaması gibi mi? Hiç bilmiyorum Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Konya'da yetkili servise götürüp bir durum değerlendirmesi yapın bence, oranın ustaları elbet bir seçenek sunacaklardır. Fiyatlandırma kısmına birşey diyemem sorun ne olduğu anlaşılsın sonrası artık serviste mi yaptırırsınız özelde mi o sizin kararınız olur. Kim söyledi bu ateşleme sorununu size? Yorum bağlantısı
Ali Kay 27 Aralık 2019 Yazar Paylaş 27 Aralık 2019 Sinan Akgöl yazdı: Konya'da yetkili servise götürüp bir durum değerlendirmesi yapın bence, oranın ustaları elbet bir seçenek sunacaklardır. Fiyatlandırma kısmına birşey diyemem sorun ne olduğu anlaşılsın sonrası artık serviste mi yaptırırsınız özelde mi o sizin kararınız olur. Kim söyledi bu ateşleme sorununu size? Expertiz.. servise götüreceğim aracın alıcısı da var ama aracı sıkıntılı gördüm biraz o yüzden satmıyorum... burdan ne olduğunu belki bilen çıkar diye bi sorayim dedim... Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ali Kay yazdı: Expertiz.. servise götüreceğim aracın alıcısı da var ama aracı sıkıntılı gördüm biraz o yüzden satmıyorum... burdan ne olduğunu belki bilen çıkar diye bi sorayim dedim... Şimdi şöyle bir durum var biz elbet bir fikir sunabiliriz bildiğimiz kadarıyla vw kullanıcılarımızda var genel olarak bilgili üyelerde, ancak motorda güç kaybı %40 çıkan motor gücü, size ateşleme denmiş, turbo olabilir bir çok seçenek olabilir, video çekip koyabilirsiniz devir saatini yada kaput açık motor sesi gaz verip vs, yöntemi basit telefonunuzla videoyu çekersiniz youtube üyeliği ile oraya yükler burada bizimle paylaşabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Kay 27 Aralık 2019 Yazar Paylaş 27 Aralık 2019 Arkadaşlar motor gücünün düşük olma sebepleri neler olabilir ? Diye tekrar soruyu mu duzeltsem acaba.. Araç passat cc 2.0 TDI Yorum bağlantısı
Erkan Işık 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ali Kay yazdı: Araç p konumda 2.500 deviri geçmiyor sorunun ne olduğunu bilen var mı geçmez sorun degıl o :)) Araç motor gücü nıye dusuk çalısmaanyan enjektör vardır egr doludur katalızör doludur çalısmayan piston vardır ayrıca motor gucu nasıl ölculuyor ne kadar dogru yuzde 60 oldugu 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Ali Kay yazdı: Arkadaşlar motor gücünün düşük olma sebepleri neler olabilir ? Diye tekrar soruyu mu duzeltsem acaba.. Araç passat cc 2.0 TDI Cihaza bağlanacak hata kodu bakılacak. Hava akışmetre Turbo selenoid Kurum Patlak çatlak hava hortumu Arızalı kızrdıma bujileri Arızalı enjektör sistemi. Temel parçalar bunlar. Tüketim fazla mı? 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Kay 27 Aralık 2019 Yazar Paylaş 27 Aralık 2019 Erkan Işık yazdı: geçmez sorun degıl o :)) Araç motor gücü nıye dusuk çalısmaanyan enjektör vardır egr doludur katalızör doludur çalısmayan piston vardır ayrıca motor gucu nasıl ölculuyor ne kadar dogru yuzde 60 oldugu Exper raporuna göre % 60 cıktı. Tabii bu her expertiz de böyle çıkacaktır. Aracı satmaya gittimizde. O yüzden müşteri sıkıntı çıkartır. Yılbaşından sonra servise götürebilirim ancak kafamda bin türlü şey dönüyor durduk yere.. araştırdım ama bisey de bulamadım bu konu da.. Servet Aydın yazdı: Cihaza bağlanacak hata kodu bakılacak. Hava akışmetre Turbo selenoid Kurum Patlak çatlak hava hortumu Arızalı kızrdıma bujileri Arızalı enjektör sistemi. Temel parçalar bunlar. Tüketim fazla mı? Yakıt tüketimi biraz fazla gibi ölçmedim ama normalde 45 50 krş yakmasi lazım...biraz fazla yakıyor gibi geldi. Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Mümkünse 2 şekilde aracınızın performansının ne kadar düşük olduğunu ölçebilirsiniz;1- Motor sıcakken düz kuru asfalt zeminde vites S konumunda iken 0'dan 100'e tam gaz yaparak süre tutacaksınız. 9 saniye çıkması gerekir. 10 saniye kabul edilebilir. 11 ve üzeri ters giden birşeyler var demektir.2- aracınız maksimum kaç km hıza ulaşabiliyor? 210u rahat geçmesi lazım.Uygun ve güvenli bir bölgede bu değerleri yakalamıyorsanız bakmanız gereken bir çok yer olacaktır. En başta bir obd bağlantısı ile hata aramak gerek. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Kay 27 Aralık 2019 Yazar Paylaş 27 Aralık 2019 Tufan Caliskan yazdı: Mümkünse 2 şekilde aracınızın performansının ne kadar düşük olduğunu ölçebilirsiniz; 1- Motor sıcakken düz kuru asfalt zeminde vites S konumunda iken 0'dan 100'e tam gaz yaparak süre tutacaksınız. 9 saniye çıkması gerekir. 10 saniye kabul edilebilir. 11 ve üzeri ters giden birşeyler var demektir. 2- aracınız maksimum kaç km hıza ulaşabiliyor? 210u rahat geçmesi lazım. Uygun ve güvenli bir bölgede bu değerleri yakalamıyorsanız bakmanız gereken bir çok yer olacaktır. En başta bir obd bağlantısı ile hata aramak gerek. Bunu denemedim yarın bi deneyeyim.. Araç gaza ayağını koyduğunda ben ne yapacaktım der gibi 1. 2. Saniye kadar düşünüyor. Sonra atağa kalkıyor. Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan 27 Aralık 2019 Paylaş 27 Aralık 2019 Bunu denemedim yarın bi deneyeyim.. Araç gaza ayağını koyduğunda ben ne yapacaktım der gibi 1. 2. Saniye kadar düşünüyor. Sonra atağa kalkıyor.Bunu D konumunda yapıyor olabilir. S konumunda da aynısını yapıyorsa sorun var demektir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts