İçeriğe Yönlendir

Subaru Impreza 1.5 AWD'yi Nasıl Bilirsiniz?

Samet Sevinç

Recommended Posts

Samet Sevinç

Subaru Impreza 1.5 AWD Manuel  2008~ modelini bilenlere danışmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Parça fiyatları pahalıdır, bazı araçlara göre çok yakar bu belli oluyor. Fakat ben daha çok "kronik arızası var mıdır? Genel kullanımda nasıldır?" Bu tarz yönlerini öğrenmek istiyorum.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Yürümez sağlam yakar otomatik olanları Şehir içi 15 litreleri net görüyor. Derdi tasası yok.. Manuel tüketim bilgisi yok elimde 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Samet Sevinç
Servet Aydın yazdı:

Yürümez sağlam yakar otomatik olanları Şehir içi 15 litreleri net görüyor. Derdi tasası yok.. Manuel tüketim bilgisi yok elimde 

Öncelikle vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Yürümez derken yarışa sokmayacağız elbette arabayı hani normal kullanımda üzecek kadar kötü mü size göre?

Yakıt konusunda bir kullanıcı şöyle diyor:

"yakıt değerleri İstanbul'da sürekli kullanım halinde 100 km. mesafede 8,4 lt.dir. Uzun yol için bu değer 6 lt.lere kadar düşmektedir"

Derdi tasası olmayışı iyiymiş. Sanki alıp uzun süre binilebilecek bir aile arabasına da benziyor.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Başta yazdığımı yineliyeyim daha detaylı. Vaktinde 4x4 otomobil niyeti ile ve kaçınılmaz olarak otomatik tercihim nedeniyle test ettim. Ümraniye de bir galeri. 5 kmden biraz fazla gezdik geçmiş zaman. 14 litre ile aracı teslim ettim. 105 motor ve tork konverter şanzıman ile bir kere denedim, 15 saniye civarı sürede 100km hıza ulaştım. Yakıtı geçtim, hantal oluşu beni soğuttu. İçi forester ile benzeşiyor ve şık. Sürüşü vs rahattı ve sessiz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Samet Sevinç
Mehmet Göktürk yazdı:

Bu araçları bütçe nedeniyle değil, meraklısı iseniz almanız gerekir. 

Öğüt için teşekkür ederim.

Servet Aydın yazdı:

Başta yazdığımı yineliyeyim daha detaylı. Vaktinde 4x4 otomobil niyeti ile ve kaçınılmaz olarak otomatik tercihim nedeniyle test ettim. Ümraniye de bir galeri. 5 kmden biraz fazla gezdik geçmiş zaman. 14 litre ile aracı teslim ettim. 105 motor ve tork konverter şanzıman ile bir kere denedim, 15 saniye civarı sürede 100km hıza ulaştım. Yakıtı geçtim, hantal oluşu beni soğuttu. İçi forester ile benzeşiyor ve şık. Sürüşü vs rahattı ve sessiz. 

Bilgilendirmeler için teşekkür ederim.

Çağlar Bayur yazdı:

beklenti nedir

Fazla bir beklenti yok açıkçası. Normal bir kullanım sunsun, sanayiyi çok sevmesin, aileye yeterli gelsin bize de yeter.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Samet Sevinç yazdı:

Fazla bir beklenti yok açıkçası. Normal bir kullanım sunsun, sanayiyi çok sevmesin, aileye yeterli gelsin bize de yeter.

4x2 başka bir atmosferik motorlu araç bakın derim

• Beğen 1
  • Teşekkür 3
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Bir zaman niyetlendim bende , 0-100 hızlanması 14 sn mi 15 sn mi neydi. Vazgeçtim hemen.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Samet Sevinç
Cem Işık yazdı:

Bir zaman niyetlendim bende , 0-100 hızlanması 14 sn mi 15 sn mi neydi. Vazgeçtim hemen.. 

Benim kullanımım için dert ettiğim bir değer değil hızlanmanın yavaş olması. Farklı bir açıdan bakmak gerekirse bilemiyorum. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Samet Sevinç yazdı:

Benim kullanımım için dert ettiğim bir değer değil hızlanmanın yavaş olması. Farklı bir açıdan bakmak gerekirse bilemiyorum. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Hızlanma benim için de çok mühim bir

kriter değil aslında ama ani sollama vs gerekirse mahçup eder, sıkıntı olur diye düşündüm ben. Yoksa yarışa çıkmıyoruz tabi biz de :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Samet Sevinç yazdı:

Bu şartlar için Mehmet Hoca'nın ve Çağlar Bey'in dedikleri doğrultusunda hareket ederdim. 

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Samet Sevinç
Cem Işık yazdı:

Hızlanma benim için de çok mühim bir

kriter değil aslında ama ani sollama vs gerekirse mahçup eder, sıkıntı olur diye düşündüm ben. Yoksa yarışa çıkmıyoruz tabi biz de :)

Doğru diyorsunuz üzebilir :) Teşekkür ederim.

Mahmut Yıldız yazdı:

Bu şartlar için Mehmet Hoca'nın ve Çağlar Bey'in dedikleri doğrultusunda hareket ederdim. 

Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Adem Güler

Fazla beklentisi olmayan aile kullanımı için  bende başka  atmosferi motorlar ve daha yaygın  bi kasa bak derim. Imprezza biraz özel araç sırf  onu almak istemiyorsanız  tutkun değilseniz  sonrada pişmanlık olabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Samet Sevinç
Adem Güler yazdı:

Fazla beklentisi olmayan aile kullanımı için  bende başka  atmosferi motorlar ve daha yaygın  bi kasa bak derim. Imprezza biraz özel araç sırf  onu almak istemiyorsanız  tutkun değilseniz  sonrada pişmanlık olabilir.

Pek tutkunu değilim açıkçası ama gelecekte tutkunu olabilirim bilemedim :)  Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...