Mehmet Kazancıoğlu 4 Nisan Paylaş 4 Nisan bir iki örnek tamamen Fatih'in tasarımları ben hiç müdahil olmadım, 6 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bunlarda Fatihin rafları Offf bu ne böyle yaw, keşke benim olsaa 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos arkadaşlar bizim raf iki adet yani yan tarafta olan yok resimleri yan yana koyunca sanki L raf gibi durmuş ama öyle değil. ayrıca raflarımız gerçekten kaliteli pleksi yapılmış araçların duruş konumu çok güzel tüm detaylar görünüyor düz raflarda sadece yan profil görünürken bunda aracın 3 tarafı görünüyor. kapaklı olması hem tozlanma hem de sürekli ele alma (yabancılar tarafında) engellenmiş oluyor. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Mehmet hocam lüks başlamış yiğenimiz maşallah. Bendeki premiumları toplasan 3ü geçmez. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 2 Ağustos Yazar Paylaş 2 Ağustos Bu raflardan bende alacağım çok güzel duruyor. Kapalı olması güzel her önüne gelen alamaz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos (düzenlendi) Mehmet Yeter yazdı: Mehmet hocam lüks başlamış yiğenimiz maşallah. Bendeki premiumları toplasan 3ü geçmez. hobi amaçlı yapıyor biraz beni kandırıyor birazda kendisi para biriktirip alıyor. ne yalan söyleyeyim bende kanmak için yer arıyorum bazı araçlarda çok araştırıyorlar arkadaşları ile beraber, yakınımızda olan tüm LCW deki kutuları ne zaman açacaklarını biliyor birbirlerine haber veriyorlar kırtasiye oyuncakçı kim varsa hepsini takip ediyorlar. evden ekmek almaya gönderemediğim sıpa, bime araba geleceği tarihi bilip sabahın 9 da tüm bimleri dolaşıyor. Eyüp Çetin yazdı: Bu raflardan bende alacağım çok güzel duruyor. Kapalı olması güzel her önüne gelen alamaz. kesinlikle çok hoş duruyorlar aldığım yer detay pleksi diye bir firma iletişim bilgilerini aşağıya yazıyorum https://detaypleksi.com/iletisim/ 2 Ağustos tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 2 Ağustos Yazar Paylaş 2 Ağustos Mehmet Kazancıoğlu yazdı: kesinlikle çok hoş duruyorlar aldığım yer detay pleksi diye bir firma iletişim bilgilerini aşağıya yazıyorum https://detaypleksi.com/iletisim/ Eyvallah üstad. Bizde de çok fazla var. Bizim oğlan oynamak için değil koleksiyon için almaya başladı. Böyle bir şey güzel olacak. Şimdilik tatildeyiz böyle topraktan diaroma yapıyoruz.😁 74' Plymouth Barracuda 5 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 2 Ağustos Paylaş 2 Ağustos Bu da benim raf 😂 Cihat Küçükay yazdı: Bu da benim raf 😂 Bu da tamirci dioramamız.. Şimdi bir de Hot wheels için malzeme topluyorum. Arabalar var, hangi diorama yapacağıma karar vereceğim. 7 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts