Servet Aydın 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 Keyfi mangal el değiştirdi, etin içine menemen karıştı, finalde kaç gündür mekan kapalı. Sanırım tamamen kapandı.Neyse, adliye yanında oto yıkama mekanı olan arkadaşım var. İşinde iyidir. Muhabbet döndü yemeğe geldi. E dedi benim mekan var. Gebze Center karşısı Anibal et mangal.Dedim biliyorum ama test etmedim. Bu akşam deneme sürüşü amann deneme menüsü aldım. 2 küfre, 4 mantar, küver ve kuzu külbastı. Yanında manda yoğurdu. Çok zor şartlar altında test sonucu geçer notu aldı. Mekan nezih. Kapıda otopark sorunu yok. E5 yan yolda. Rakam olarak 65 tl ödedim. Bir iki kare ile final yapalım. 19 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 Bu zor görevi üstlendiğin için seni tebrik eder, daha nice bu tarz zor görevlerin altından başarı ile çıkacağından hiç kuşkum yoktur. Allah yardımcın olsun. 3 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Aralık 2019 Yazar Paylaş 14 Aralık 2019 Hakan Gürsu yazdı: Bu zor görevi üstlendiğin için seni tebrik eder, daha nice bu tarz zor görevlerin altından başarı ile çıkacağından hiç kuşkum yoktur. Allah yardımcın olsun. Ağızda 4 tane taze dolgu ile ne çileler çektim külbastıyı gömerken. Anlayamazsınız Vasfi Gişten yazdı: Afiyet olsun 😋 Eyvallah 1 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 Afiyet olsun abi yeni mekan hayırlısı olsun guzel mekana benziyor ancak masalar ufak mı mangal kucuk gibi büyük masası varmı kalabalık gittigimizde beraber otura bilecegimiz şöyle 7-8 kisi. bu masalar sanki 4 kişilik gibi geldi kalabalık gittigimizde bize yetecek mi dedin mi geldik mi 20 kişi geliriz deseydin. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 Bu testi beğenmedim, bol kalabalık bir test ortamı daha eğlenceli olup doğru sonuç verecektir. Ha, ben yine gelemeyeceğim ama olsun 😅 Afiyet olsun Abicim Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 Otoclubtr den Servet gönderdi desek bı test te biz yapsak ,ha bu arada hesabın var mı biz ödeme yapıyor muyuz. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 Henüz kısmet olmadı böyle mekanlarda beraber olabilmek. İnşallah burada düzenlenen toplantılara katılmak nasip olur. 🙂 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 Beni otogarın üst tarafında kamyon garajının içinde bir cağ kebapçısına götürdüler. Gündüz işi ama çok tavsiye ederim. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 insanlık nağmına kendini içine attığın bu zorlu deneme gözümü yaşarttı 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Aralık 2019 Yazar Paylaş 14 Aralık 2019 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Afiyet olsun abi yeni mekan hayırlısı olsun guzel mekana benziyor ancak masalar ufak mı mangal kucuk gibi büyük masası varmı kalabalık gittigimizde beraber otura bilecegimiz şöyle 7-8 kisi. bu masalar sanki 4 kişilik gibi geldi kalabalık gittigimizde bize yetecek mi dedin mi geldik mi 20 kişi geliriz deseydin. 15 kişilik iki masa var arkada. Adnan Çakır yazdı: Otoclubtr den Servet gönderdi desek bı test te biz yapsak ,ha bu arada hesabın var mı biz ödeme yapıyor muyuz. Bol sıfırlı kredi kartı olanları kabul ediyorlar Mehmet Göktürk yazdı: Beni otogarın üst tarafında kamyon garajının içinde bir cağ kebapçısına götürdüler. Gündüz işi ama çok tavsiye ederim. Biliyorum. Nefis oranın kebabı. Dana eti katmıyor Çağlar Bayur yazdı: insanlık nağmına kendini içine attığın bu zorlu deneme gözümü yaşarttı Gözlerini başka birşey alıp yaşarmış olmasın Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Ağızda 4 tane taze dolgu ile ne çileler çektim külbastıyı gömerken. Anlayamazsınız abi geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Beni otogarın üst tarafında kamyon garajının içinde bir cağ kebapçısına götürdüler. Gündüz işi ama çok tavsiye ederim. Edoo efsanedir her aybasi gideriz, cunku bir tek aybasi cebimizde nakitimiz oluyor ve orada kk gecmiyor @Servet Aydın abi Yusufogullari ile aran nasil begenmiyor musun? bir de Tarihi adana kebapcisi var Mutlukent meydanda. Arkadasim sayilir ikrami bol adanasi lezzetlidir. Ya biz oglearalari seninle kesfe ciksak ya 😂 14 Aralık 2019 tarihinde Oğuz Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Aralık 2019 Yazar Paylaş 14 Aralık 2019 Yusufoğulları malzemesi şahane ama rakam standart dışı yüksek. Meydandaki hangisi Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 Sok’un ust kati. eskiden cigerci buluttu. Sehri Adana’da calisan bir arkadas devraldi isletmesini. Gitmediysen deneyelim. Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 Mekan güzel görünüyor.. Afiyet olsun. Yorum bağlantısı
Emin Önal 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 Senin işin de zor be abi Hayırlı olsun yeni mekan o zaman. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 Açıldığında adliyeye de yakın diye gittik 15 kişi civarı. Esnaflığı bilmiyorlar. Çaya para aldılar ha bir de küver diye saçma bir şey ödedik. Tabak çatal parasıymış. En son tabağı montun işine koyuyordum madem parasını ödedim götüreyim eve diye. Sonra maliyeden arkadaşlara söyledik naptılar bilmiyorum el değiştirdi diye duyduk. Konusu geçmiş; Şehri Adana dahil GEBZE de Adana yapmayı bilen yok. Boşa müthiş filan demeyin [emoji3] Yorum bağlantısı
Halil Gümüş 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 Konusu geçmiş; Şehri Adana dahil GEBZE de Adana yapmayı bilen yok. Boşa müthiş filan demeyin [emoji3] İsminde Adana geçip de Adana yapmayı bilen yer yok gerçekten. Burda da Büyük Adana diye bir yer vardı, artık yok[emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 Ben yedigim seyin lezzetine bakiyorum ya Sehri Adana, Tarihi Adana ikisi de lezzetli. Ben marmara bolgesinde en iyilerime koyarim ikisini de. Ha adanadir diye iddia etmiyorum cunku Adana’da yemedim. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 Mert Yeldan yazdı: Açıldığında adliyeye de yakın diye gittik 15 kişi civarı. Esnaflığı bilmiyorlar. Çaya para aldılar ha bir de küver diye saçma bir şey ödedik. Tabak çatal parasıymış. En son tabağı montun işine koyuyordum madem parasını ödedim götüreyim eve diye. Sonra maliyeden arkadaşlara söyledik naptılar bilmiyorum el değiştirdi diye duyduk. Konusu geçmiş; Şehri Adana dahil GEBZE de Adana yapmayı bilen yok. Boşa müthiş filan demeyin adana dışında Adana yapan yer sayısı çok az. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 Ben yedigim seyin lezzetine bakiyorum ya Sehri Adana, Tarihi Adana ikisi de lezzetli. Ben marmara bolgesinde en iyilerime koyarim ikisini de. Ha adanadir diye iddia etmiyorum cunku Adana’da yemedim. Adana yemiyorsun işte duruma öyle bak. Adana değil onlar. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 Simitçi bulmalıyızZiraat Bankası şubelerinin bi köşesine açarlar yakında 3 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 14 Aralık 2019 Paylaş 14 Aralık 2019 Simit konusunda çok şanslıyım, samsunda yaşamanın güzelliklerinden biri, her saat başı taze fırından yeni çıkmış, mis gibi samsun simidi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts