Ali Darbaz 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 Resimleri paylştığım ampulleri, hiç bir tesisata zarar vermeden tak fişi bitir işi deneyip tecrube etmek istiyorum. Mümkünmüdür. Yorum bağlantısı
Mehmet Boylan 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Resimleri paylştığım ampulleri, hiç bir tesisata zarar vermeden tak fişi bitir işi deneyip tecrube etmek istiyorum. Mümkünmüdür. Ampul tipi h4 galiba 4 Aralık 2019 tarihinde Mehmet Boylan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 Tak çalıştır ancak yüksek ısı ve ışık kırılması ile farı mahveder. Hafta sonu fırsat ayarlayalım gel 55watt yerine 15watt led ampül takalım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Aralık 2019 Yazar Paylaş 4 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Tak çalıştır ancak yüksek ısı ve ışık kırılması ile farı mahveder. Hafta sonu fırsat ayarlayalım gel 55watt yerine 15watt led ampül takalım. Abi ben cıbırım. Ledi takarsında ben depoyu bile zar zor dolduruyom bu aralar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 bunlar H4 xenon, far kapağı nasıl bilmem de faın içine toz vs girerse daha çok masraf açar Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 Ali Darbaz yazdı: Abi ben cıbırım. Ledi takarsında ben depoyu bile zar zor dolduruyom bu aralar. 200 tl almadan elimi bile sürmem 💰 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Aralık 2019 Yazar Paylaş 4 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: 200 tl almadan elimi bile sürmem 💰 Öff 200 tl eyi para . Hız sabitleyici elimden çıkarsa yanına geleyim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 110 watt yerine 3 watt tüketim. Hesapla ne kadar sürede maliyeti çıkacak 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Aralık 2019 Yazar Paylaş 4 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: 110 watt yerine 3 watt tüketim. Hesapla ne kadar sürede maliyeti çıkacak Abi benim yuvaya sığarmı. Kapağı epey kısa alan bırakır. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2019 Paylaş 4 Aralık 2019 Arkada kapak varsa xenon ve led olması zor. Körük tadilatı gerekir toz almasın diye. Led bişey değil, xenon kapsül 650 derece. İçeri giren tozu yakıyor, farı 2 ayda simsiyah yapıyor içeriden. Çöp oluyor far 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 (düzenlendi) h4 hid xenon motorize. ileri geri çıkanlardandır herhalde. çok verimsizdir uğraşmaya değmez. birde far çanağı kararır. bunun yerine csp yada zes çipli h4 led ampul daha iyi olur. yinede çok iyi olmaz. h4 diye bir far neden var ki zaten.... 5 Aralık 2019 tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık 2019 Yazar Paylaş 5 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Arkada kapak varsa xenon ve led olması zor. Körük tadilatı gerekir toz almasın diye. Led bişey değil, xenon kapsül 650 derece. İçeri giren tozu yakıyor, farı 2 ayda simsiyah yapıyor içeriden. Çöp oluyor far Abi sen bana ledlerin resmini atabilirmisin. Ubermesh gözlerim sayesinde onun arabanın yuvasına uygunluğunu söylerim. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Ciğerlerin o hale gelecek, içme şu zıkkımı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Önder Özcan yazdı: Ciğerlerin o hale gelecek, içme şu zıkkımı 4 3 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 No smoking... Ayrıca o ölçü birimi uygun değil. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık 2019 Yazar Paylaş 5 Aralık 2019 Ben bu ampülleri takınca , alternatörde indüxiyon sesi kesilcek öylemi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Hasan Karabekiroglu yazdı: No smoking... Ayrıca o ölçü birimi uygun değil. Baksın sigra kaç cm. Oradan yürüsün gitsin. keep smoking Ali Darbaz yazdı: Ben bu ampülleri takınca , alternatörde indüxiyon sesi kesilcek öylemi. Nasıl duyuyorsun o sesi? Farlar açılınca mı geliyor ses? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık 2019 Yazar Paylaş 5 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Baksın sigra kaç cm. Oradan yürüsün gitsin. keep smoking Nasıl duyuyorsun o sesi? Farlar açılınca mı geliyor ses? Benim aletin alternatörü devreye girdiğinde induxsiyon sesini herzaman duyarım.. Bızzzzz şeklinde ses verir. Farları acınca ortam sesiz ise duyarım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 O zaman ledlerin fan sesini de duyarsın Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Ali Darbaz yazdı: Benim aletin alternatörü devreye girdiğinde induxsiyon sesini herzaman duyarım.. İstemsiz güldüm 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık 2019 Yazar Paylaş 5 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: O zaman ledlerin fan sesini de duyarsın Fanmı , fanlar kaç volt çekecek Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık 2019 Yazar Paylaş 5 Aralık 2019 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Hepsi 15 watt Montajı o yere mümkünmü sence. 5 Aralık 2019 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık 2019 Yazar Paylaş 5 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Hepsi 15 watt Abi zahmet olmazsa, ölçü aletiyle ölçsene Yorum bağlantısı
Recommended Posts