Mehmet Kazancıoğlu 23 Aralık 2019 Yazar Paylaş 23 Aralık 2019 Serdar Göktaş yazdı: Abi hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Hayallerin peşinden gitmek güzel duygu. Bol gezmeler abi. Saol Serdar şimdilik koçma demeyelim de hayallerimin peşinden yürümeye başladım Hüseyin Maviş yazdı: Mehmet bey güle güle kullanın. Hüseyin bey teşekkür ederim. Köksal Yılmaz yazdı: Yeni konu bekliyorum abi Kloroform ile uğraşmaya değmez yav, 10 dk pasta yapsam aynısı oluyor zaten biraz daha vakit geçireyim araçla detaylı bir konu açacağım. kloroform da ne ki ben anlamam bana detaylı anlatacak pardon uygulayacak arkadaş lazım. Fatih Evcin yazdı: Hayırlı olsun abi. Güzel seçim. saol Fatih umarım sende gönlüne göre aracını satar ve yerine yenisi koyarsın. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Aralık 2019 Yazar Paylaş 27 Aralık 2019 (düzenlendi) bakımlar yapıldı detaylar konusunda yeni konu birazdan aracın konusu 27 Aralık 2019 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 Ocak 2020 Paylaş 2 Ocak 2020 Abi hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanasın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Ocak 2020 Yazar Paylaş 2 Ocak 2020 Tamer Topaç yazdı: Abi hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanasın. teşekkürler Tamer Yorum bağlantısı
Recommended Posts