Berk Caka 28 Kasım 2019 Paylaş 28 Kasım 2019 ustalar bilgi lazım oldu arka deponun pompası yandı lpg yüzünden ön tarafa dış pompa aldım (çok sesli ) 🤣 butonlu tesisat yaptım pompayı açıp kapatabiliyorum manuel şimdi bu benzin hortumlarını pompaya takmaya geldi sıra birtane direk yantarafa giriyor hortum bir tanede başka bir parçaya gidiyor öntarafa farın oraya farın ordan lpg enjektörlerinin ordan ortadan birleştirme gibi parça var oraya giriyor manifoldun üzerine şimdi bu hortumlardan hangisi benzini motora veriyor birisi motora veriyor biriside fazla benzini depoya gönderiyor galiba ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2019 Paylaş 28 Kasım 2019 Motor üstünde bakıp yorumlamak gerek. Orijinal pompa bulamıyor musunuz Yorum bağlantısı
Berk Caka 28 Kasım 2019 Yazar Paylaş 28 Kasım 2019 (düzenlendi) LPG OLDUĞUNDAN DOLAYI böyle birşey yapmak istedim orjinali 1500 tl yan sanayi takarsakta biliyorsunuz depo tehlikeli . Alttaraftan deponun çıkması gerekiyor usta çok uzun iş dedi . kapak yok üstte usta söylemiyor illa depoya taktırcaksın dedi japon bi aracın pompasını aldım balık akvaryumundaki pompalar gibi sesi var çalıştır kapat yapıjam arabayı çalıştırdıktan ısıttıktan sonra 28 Kasım 2019 tarihinde Berk Caka tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Koç 29 Kasım 2019 Paylaş 29 Kasım 2019 (düzenlendi) O tarz pompaların vakum gücü çok zayıftır,sıvının içerisinde durmaları ve sıvıyı ileri basmaları için tasarlanmıştır,motorun ordan depodaki benzini çekip basamaz sürekli aradaki hortumdan sıvı geri kaçar,giriş agzı boşalan pompa hava yapar. Geri dönüşler genelde plastik olur basınç olmadığından enjektörlere girende metal boru olur,başka türlü borunun yolunu izlemek gerek nerden geliyor nereye gidiyor,kesici felan varmı diye. 29 Kasım 2019 tarihinde Hüseyin Koç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Berk Caka 30 Aralık 2019 Yazar Paylaş 30 Aralık 2019 pompayı yeni taktırdım biraz zor iş oldu alttaraftan komple depo söküldü hella marka taktırttım iyi basıyor tak çalıştırıyor. bir sorun daha oluştu araçta lpg enjektörüyle oynadım çalışmyıor gibiydi alttaraftan hortum kaçırıyormus ve tık tık atmıyordu 2, enjektör, söküp takıncada çok fazla ısınmaya başladı metal kısmı yakacak sekilde , sonra enjektörü yeni taktım çalışmadı , yetkili servisine götdrüm bilgisayarla 3. enjrktör kısa devre dedi , değişcek dedi, sonra eve geldim aküyü sökü taktım , bilgisayara bağladım 2. ekjentör devre hatası görünüyor , bujilere bakıldı , bobine bakıldı , benzin enjektörlerde elektrik var . bu lpg kablomu yaktı nedir , tamirci enjektör testi istedi daha yaptırmadım , lpg voltran parçası hiç biryerde yok , yeni lpg takıcam ne iyi gider bu araca ? omvl brc gibi kalite varmı başka ucuz olabilecek , enjektörle çalışırken oynadıkmı beyinde birşeyler oluyor gibi test etmeye takıp çıkarınca rölanti değişti hep öyle kaldı hatayı silince değişmiyor giderken arada büyük kesinti yapıyor basıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts