Engin Deniz 10 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2020 Ellerine sağlık Engin hocam. Vesile olduğum aracı görmek keyfi veriyor bana [emoji4] Allah sağlıkla kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.Aracın alım hikayesini kime anlatsam kulaklarını çınlatıyorum [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Mayıs 2020 Paylaş 10 Mayıs 2020 Sport edition jant demiş miydik 😛 :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 10 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2020 Sport edition jant demiş miydik [emoji14] Dedin dedin [emoji16] Ancak 17 olabilir üstü olmaz. [emoji1284] Yorum bağlantısı
Engin Deniz 10 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2020 Furkan Avcı yazdı: Sport edition 18 bunlarda O yüzden olmaz işte, anca makyajlı 17 jantı yazlık, orjinaller kışlık yapabilirim. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Mayıs 2020 Paylaş 10 Mayıs 2020 Engin Deniz yazdı: O yüzden olmaz işte, anca makyajlı 17 jantı yazlık, orjinaller kışlık yapabilirim. İmkan varsa bunu yap bence, 16-17 çok şey değiştirmez konforda, ama 16 küçük kalıyor. C320 de bile 16 küçük kalıyordu da 17 ye geçmiştim 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 (düzenlendi) Bugün eskiyen direksiyonla uğraştım. Şuradan boya setini aldım. https://www.facebook.com/renkuretimi/ Setin içinden çıkan yönergeleri takip ettim. Önce zımpara, setten çıkan temizlik sıvısı ile temizlik, 3 kat boya, ardından tekrar zımpara. Sonrasında 2 kat daha boya ve en son bakım sıvısı yaptım. İlk hali: Boyaya hazırlık. Ahşap kısımlara zımpara gelmesin diye bantladım Setimiz 16 Mayıs 2020 tarihinde Engin Deniz tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Engin hocam, ColourLock ürünülerini tavsiye ederim. Öncelikle deriden yağı uzaklaştırmak gerekiyor, en az 1-2 gün bu aşama sürüyor. Aksi halde üstüne sürdüğün boya tekrar gidecek. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Ben olsam yeniden kaplatırdım. Üzgünüm ama, olmamış 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 16 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2020 Ben olsam yeniden kaplatırdım. Üzgünüm ama, olmamış [emoji20] Ortam düzelmeden zor Sani'cim, amaç birazda vakit geçirmekti. Mazdayı da boyamıştım, bi süre sonra daha güzel görünüyor. 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Eline sağlık Engin ,bakma sen Sani'ye kıskanıyor [emoji41][emoji850] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs 2020 Paylaş 16 Mayıs 2020 Engin.. benim direksiyonu görsen, direk çöpe atardın.. @Mustafa Arıkanboyadı. Şu an orijinali gibi. Bence yönergelere tam uymamışsın. Direksiyonun iyi durumda imiş. Daha iyi olur bu.. Muhtemelen aceleye getirmişsin.. Belki Mustafa bir şeyler söyler. 2 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 17 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Engin.. benim direksiyonu görsen, direk çöpe atardın.. @Mustafa Arıkanboyadı. Şu an orijinali gibi. Bence yönergelere tam uymamışsın. Direksiyonun iyi durumda imiş. Daha iyi olur bu.. Muhtemelen aceleye getirmişsin.. Belki Mustafa bir şeyler söyler. Zımparayı az yaptım galiba abi, cesaret edemedim çok girmeye. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Engin Deniz yazdı: Zımparayı az yaptım galiba abi, cesaret edemedim çok girmeye. Zımpara kısmını zayıf yapmışınız. Yüzey pürüzsüz ve düzgün hale gelmedi. Çok aşırı yıpranma olan yerlerde o kısımlar lokal olarak daha çok kat boyanarak düzeltilebilir. Benim direksiyon da iyi durumda değildi. Özellikle sol elle tutulan kısımda çoktu aşınma. Bahsettiğim şekilde hallettim. Keza Mehmet abinin aracının direksiyonda kötü durumdaydı. Onu da baya toparladık. 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 17 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2020 Zımpara kısmını zayıf yapmışınız. Yüzey pürüzsüz ve düzgün hale gelmedi. Çok aşırı yıpranma olan yerlerde o kısımlar lokal olarak daha çok kat boyanarak düzeltilebilir. Benim direksiyon da iyi durumda değildi. Özellikle sol elle tutulan kısımda çoktu aşınma. Bahsettiğim şekilde hallettim. Keza Mehmet abinin aracının direksiyonda kötü durumdaydı. Onu da baya toparladık. Şu halde tekrar zımpara ile düzeltebilir miyiz? Boyayı çıkarmak lazım mı? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 (düzenlendi) Engin Deniz yazdı: Mustafa Arıkan yazdı: Zımpara kısmını zayıf yapmışınız. Yüzey pürüzsüz ve düzgün hale gelmedi. Çok aşırı yıpranma olan yerlerde o kısımlar lokal olarak daha çok kat boyanarak düzeltilebilir. Benim direksiyon da iyi durumda değildi. Özellikle sol elle tutulan kısımda çoktu aşınma. Bahsettiğim şekilde hallettim. Keza Mehmet abinin aracının direksiyonda kötü durumdaydı. Onu da baya toparladık. Şu halde tekrar zımpara ile düzeltebilir miyiz? Boyayı çıkarmak lazım mı? Düzelir hocam. Komple zımparalayın. Çok aşınan yerleri lokal olarak biraz fazla zımparalayarak düzeltin. Eğerki deri kalkıyor gibi oluyorsa tek yönlü zımpara yapın. Sonra yine bu kısımları lokal olarak çok kat boyayın. (katlar arası 15dk bekleyin veya fön makinesi ile 3-4dk kurutun) Boya aynı zamanda dolgu özelliğine sahip. En son istediğiniz kıvama geldiğinde komple boyayın kağıtta yazan yönergelere göre 17 Mayıs 2020 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emin Önal 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Ortalık düzelince hakkı döşemecide yaptırmak. Ben farklı zamanlarda aynı yerde; önce direksiyon, sonra vites, sonra kapı tutamaçları ve hatta ön koltukları yaptırdım aynı kasa araca ki bizimkinde hepsi açık gri renk. Orjinalinden ayıramazsın ve evliyadelik oldu. 3 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Emin Önal yazdı: Ortalık düzelince hakkı döşemecide yaptırmak. Ben farklı zamanlarda aynı yerde; önce direksiyon, sonra vites, sonra kapı tutamaçları ve hatta ön koltukları yaptırdım aynı kasa araca ki bizimkinde hepsi açık gri renk. Orjinalinden ayıramazsın ve evliyadelik oldu. Dosemecinin adresi lazim olacak yakinda Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Günü kurtarıyor abi bunlar . En temizi yeniden kaplatmak. Yeni deri hissi çok farklı. Sanki araci sifrilamis gibi hissettiriyor. Sonuçta araç ile dokunma hissinin yoğun olduğu kısım eller. C de yaptırdım sonra satıldı araç. O zaman dedim aldığım her ikinci elde yaptıracam. 124 ünku de güzel oldu. Şimdi Fiesta ya yapılacak yollar açılınca. Sami Demirpaz yazdı: Dosemecinin adresi lazim olacak yakinda Bostancı da altınuç var esnaf ve profesyoneller. 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Günü kurtarıyor abi bunlar . En temizi yeniden kaplatmak. Yeni deri hissi çok farklı. Sanki araci sifrilamis gibi hissettiriyor. Sonuçta araç ile dokunma hissinin yoğun olduğu kısım eller. C de yaptırdım sonra satıldı araç. O zaman dedim aldığım her ikinci elde yaptıracam. 124 ünku de güzel oldu. Şimdi Fiesta ya yapılacak yollar açılınca. Bostancı da altınuç var esnaf ve profesyoneller. Altinuc’u yillardan beri bilirim. Once senin adama soracagim ama Yorum bağlantısı
Emin Önal 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: 124 ünku de güzel oldu. Bostancı da altınuç var esnaf ve profesyoneller. Niye hafif buruşuk duruyor ? Anadolu yakasında olsam Altınuç'a giderdim. Sami Demirpaz yazdı: Dosemecinin adresi lazim olacak yakinda Ben Maçka'sa ArtCar'da yaptırdım hepsini. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Mayıs 2020 Paylaş 17 Mayıs 2020 Dokusu var biraz.koşelerde az potluk yapmış. Bu bursa işi. Altınucun burda 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 20 Haziran 2020 Yazar Paylaş 20 Haziran 2020 Düzelir hocam. Komple zımparalayın. Çok aşınan yerleri lokal olarak biraz fazla zımparalayarak düzeltin. Eğerki deri kalkıyor gibi oluyorsa tek yönlü zımpara yapın. Sonra yine bu kısımları lokal olarak çok kat boyayın. (katlar arası 15dk bekleyin veya fön makinesi ile 3-4dk kurutun) Boya aynı zamanda dolgu özelliğine sahip. En son istediğiniz kıvama geldiğinde komple boyayın kağıtta yazan yönergelere göreOlmuş mu Hocam? Tekrar zımpara ve boya yaptım [emoji16] 7 Yorum bağlantısı
Ali Gök 20 Haziran 2020 Paylaş 20 Haziran 2020 böyle parçalı direksiyonlar harika duruyor bis kısmı ahşap bir kısmı deri bence güzel olmuş 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts