Emin Önal 12 Ağustos 2022 Paylaş 12 Ağustos 2022 Engin Deniz yazdı: Bende Antalya'da yaptırdım. Kime götürmüştün? Koçak'tı sanırım emin olmamakla beraber. Yorum bağlantısı
Engin Deniz 12 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: 0w40 daha bi güzel bence o motor için. De sorun ondan değildir. Kronik malzeme kaynaklı m271 de disliler aşıninca zincir bolluyor yada zincir bollayinca dişliler asiniyor. Sarmal bir durum. Geçmiş olsun bunla. Arıza kodu neydi egzantrik zamanlama hatası mi Kodu tam görmedim, usta arızayı okutunca zincir sensörü dedi. Kapağı açıp bakınca gördük manzarayı. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 13 Ağustos 2022 Paylaş 13 Ağustos 2022 Geçmiş olsun Engin hocam, Allah kaza bela vermesin. 271 motorlarda kronik problem. En az 200.000 km gider. Hatta bu motora özel titanyum dişliler vardı, biraz pahalı ama ömürlük oluyordu. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Ağustos 2022 Paylaş 13 Ağustos 2022 Emin Önal yazdı: Koçak'tı sanırım emin olmamakla beraber. Nasıl Emin olmamak? 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 15 Ağustos 2022 Paylaş 15 Ağustos 2022 Selim Bilgin yazdı: Koçak baklava? Olsa da yesek Yorum bağlantısı
Engin Deniz 15 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2022 Mangal beklerken baklavaya bağlanmış konu 😁 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 15 Ağustos 2022 Paylaş 15 Ağustos 2022 İstanbul buluşması olursa söylerim bi tepsi. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 1 Kasım 2022 Paylaş 1 Kasım 2022 Furkan Avcı yazdı: Allah kaza bela vermesin, sağlıkla sıhhatle, tüm ailen ile kullan Engin hocam, vesile olduğum bir aracın forumdaki değerli birine gitmesine çok sevindim, umarım uzun yıllar sıkıntısız kullanırsın. Bir araç ta bize vesile olsan 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Kasım 2022 Paylaş 1 Kasım 2022 Sami Demirpaz yazdı: Bir araç ta bize vesile olsan Niyetine girdin galiba, aklıma yazdım. Ama detay öğreneyim, hangi model, motor vs? Çok mutlu olurum yine vesile olursam. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 2 Kasım 2022 Paylaş 2 Kasım 2022 Furkan Avcı yazdı: Niyetine girdin galiba, aklıma yazdım. Ama detay öğreneyim, hangi model, motor vs? Çok mutlu olurum yine vesile olursam. Şöyle bi 350 avangart olsa, yeni motor, 7g-tronic, evladiyelik saklasak. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Kasım 2022 Paylaş 2 Kasım 2022 Furkan Avcı yazdı: Niyetine girdin galiba, aklıma yazdım. Ama detay öğreneyim, hangi model, motor vs? Çok mutlu olurum yine vesile olursam. Doğrudur abi, özelden bütçeyi belirteyim reçeteyi yaz sen 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 6 Kasım 2022 Paylaş 6 Kasım 2022 Sami Demirpaz yazdı: Bir araç ta bize vesile olsan 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Furkan Avcı yazdı: Teşekkürler tekrardan Bizde yıldızlandık. 7 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Sami Demirpaz yazdı: Teşekkürler tekrardan Bizde yıldızlandık. Vesile olmadım belki ama minicik tuzum oldu çorbada, Allah kaza bela vermesin, virus girdi bünyeye artık.. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Sami Demirpaz yazdı: Teşekkürler tekrardan Bizde yıldızlandık. Hayırlı olsun hani nerede 😊 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun hani nerede 😊 saolasin abi, kapinin onunde suan 😅 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Giderken vitesi 1 e aldım totosu ne de tatli yanılıyor, ver yan sın makina tehhh. Satan adam diyor biz böyle sürmedik abi arabayı hiç üzmedik. Amg makina uzulmezse üzülür. Maşallah Samisan a kendim almış kadar sevindim yıldızlanmasina Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 7 Kasım 2022 Paylaş 7 Kasım 2022 Sami Demirpaz yazdı: saolasin abi, kapinin onunde suan 😅 hayırlı olsun,haberin yok senin ama acayip takibimdesin.Ailecek severek takip ediyoruz 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Kasım 2022 Paylaş 8 Kasım 2022 Hayırlı olsun. Yıldız her zaman doğru tercihtir cip mi gitti? İkisi de duruyor mu yoksa Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 9 Kasım 2022 Paylaş 9 Kasım 2022 Ben müsait bir zamanda konusunu açayım madem. Yıldızın içinde yıldız konusu açmış olduk. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Kasım 2022 Paylaş 9 Kasım 2022 galakside dolaşıyor gibiyiz her yer yıldız, vesile ile 180 ışık yılında ay ı olan bir dünya daha bulunmuş Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Kasım 2022 Paylaş 9 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: galakside dolaşıyor gibiyiz her yer yıldız, vesile ile 180 ışık yılında ay ı olan bir dünya daha bulunmuş satıyorum orayı tapusu bizde imar çıkar yakında 500 liraya bırakırım acilse 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Kasım 2022 Paylaş 9 Kasım 2022 Ali Gök yazdı: satıyorum orayı tapusu bizde imar çıkar yakında 500 liraya bırakırım acilse Krista marsta 2 yıldır ev satıo, biz ondan aldık https://linktr.ee/Kristakim?utm_medium=website&utm_source=archdaily.com hep bunlar fazla tahıl tüketiminden oluyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts