Emin Önal 17 Şubat 2020 Paylaş 17 Şubat 2020 düğmeye basınca mekanizma ve kafalıkların düşme sesi efsane ama :)) 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 17 Şubat 2020 Paylaş 17 Şubat 2020 Alpay Sumer yazdı: peki geri vitesten 1 e takinca yerine geliyor mu?🤔 Bende aynı düğmeye basınca bir önceki kayıtlı pozisyona geri dönüyor Ama C'de de el ile geri alıyordum. 3 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 17 Şubat 2020 Paylaş 17 Şubat 2020 Furkan Avcı yazdı: Bende aynı düğmeye basınca bir önceki kayıtlı pozisyona geri dönüyor Ama C de de el ile geri alıyordum. S-Klasse. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 17 Şubat 2020 Paylaş 17 Şubat 2020 Sinan Akgöl yazdı: S-Klasse. Longlarda böyle, short olanlar Manuel. Sadece S-Klasse yetmiyor yani Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 17 Şubat 2020 Paylaş 17 Şubat 2020 Furkan Avcı yazdı: Longlarda böyle, short olanlar Manuel. Sadece S-Klasse yetmiyor yani Short s klasse sayiliyor mu ki Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 17 Şubat 2020 Paylaş 17 Şubat 2020 Sinan Akgöl yazdı: Short s klasse sayiliyor mu ki Short olanlarda genelde arka koltuklar hareketli olmuyor, olmayınca kafalıkta hareketli olmuyor 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 18 Şubat 2020 Paylaş 18 Şubat 2020 Sinan Akgöl yazdı: S-Klasse. Sinan Akgöl yazdı: Short s klasse sayiliyor mu ki Furkan Avcı yazdı: Longlarda böyle, short olanlar Manuel. Sadece S-Klasse yetmiyor yani Mercedes Long S’ten mi başlar. 😄 1 5 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Şubat 2020 Paylaş 18 Şubat 2020 Furkan Avcı yazdı: Bende aynı düğmeye basınca bir önceki kayıtlı pozisyona geri dönüyor Ama C de de el ile geri alıyordum. Nasıl yaaa 😥 Len E Classe ile eziliyoz iyi mi 2 4 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 18 Şubat 2020 Yazar Paylaş 18 Şubat 2020 Nasıl yaaa [emoji26] Len E Classe ile eziliyoz iyi mi [emoji3] [emoji3] [emoji3] Hakkaten yahu, E konusunda E eziyorlar. Yönetiiiiiim [emoji16] 3 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 18 Şubat 2020 Paylaş 18 Şubat 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Son mesajlar psikolojimi bozdu Ben bırakıyorum, daha fazla takip edemeyeceğim... Yazan herkeşe benden çay... Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 18 Şubat 2020 Paylaş 18 Şubat 2020 Önder Özcan yazdı: Nasıl yaaa 😥 Len E Classe ile eziliyoz iyi mi Engin Deniz yazdı: Hakkaten yahu, E konusunda E eziyorlar. Yönetiiiiiim Ezmek yok yahu, adamlar koymuş. Fark şu sizdekiler vakum ile çalışıyor buna motor koymuşlar, sizdeki bozulsa hortumu değişirsiniz ben 35 gün beklerim Allah korusun Birde burdan bakın 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Şubat 2020 Paylaş 18 Şubat 2020 O da bir şey mi, arkadakinin görüş açısı genişlesin diye benim ön yolcu koltuğu komple öne yatıyor.😋 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Mart 2020 Paylaş 3 Mart 2020 Solda siyah takım elbisesiyle baba da var Yorum bağlantısı
Engin Deniz 3 Mart 2020 Yazar Paylaş 3 Mart 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Solda siyah takım elbisesiyle baba da var Doğru oda var 😁 Oda orjinal yatıyor orda. Yorum bağlantısı
Engin Deniz 9 Mart 2020 Yazar Paylaş 9 Mart 2020 Dün hava güzel olunca, köyümüze gittik. Yıkandık paklandık. [emoji4] Aynı yerde mazdanında fotoğrafı vardı. Eğirdir gölünün hali içler acısı. Su seviyesi gittikçe düşüyor... [emoji849] 7 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 10 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2020 Aldığımdan beri kafama takılan torpido kapağının tamirini yaptım bugün. Amatör bir video kaydettim 😊 5 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Mayıs 2020 Paylaş 10 Mayıs 2020 Engin Deniz yazdı: Aldığımdan beri kafama takılan torpido kapağının tamirini yaptım bugün. Amatör bir video kaydettim 😊 Ellerine sağlık Engin hocam. Vesile olduğum aracı görmek keyfi veriyor bana Allah sağlıkla kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2020 Paylaş 10 Mayıs 2020 Neymiş kapağın derdi.. Eski hali oldukça sorunlu imiş. Engin içi çok güzelmiş.. Maşallah güle güle kullan.. 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 10 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2020 Neymiş kapağın derdi.. Eski hali oldukça sorunlu imiş. Engin içi çok güzelmiş.. Maşallah güle güle kullan.. Abi lastik gibi stoper koymuşlar altına, o yerinden çıkmış. İçi gerçekten güzel ve özel teşekkür ederim. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Mayıs 2020 Paylaş 10 Mayıs 2020 Neymiş kapağın derdi.. Eski hali oldukça sorunlu imiş. Engin içi çok güzelmiş.. Maşallah güle güle kullan.. Eline saglik Engin.Ayni seyi 2 ay kadar once ben de yapip duzelttim. Sert dusus yok suan.Videoda gorulen beyaz tup vakumlu, kucuk siyah ipin bir ucu ona bagli digeri torpida kapagina bagli. Torpida asagi inerken vakumlu tupe ipi cekiyor ve yavasca iniyor. Torpidoya baglandigi tirnak kiriliyor veya siyiriyor, sonuc sert dusus. Duzeltmesi basit. 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 10 Mayıs 2020 Paylaş 10 Mayıs 2020 Neymiş kapağın derdi.. Eski hali oldukça sorunlu imiş. Engin içi çok güzelmiş.. Maşallah güle güle kullan.. Katılıyorum maaşallah 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Mayıs 2020 Paylaş 10 Mayıs 2020 İç renk kombinasyonu orjinal fabrika çıkışı bu şekilde seçilmiş, başka E (w211) de denk gelmek nadirdir Kerim Bilgehan Arbek yazdı: Katılıyorum maaşallah Mehmet Ozyurek yazdı: Neymiş kapağın derdi.. Eski hali oldukça sorunlu imiş. Engin içi çok güzelmiş.. Maşallah güle güle kullan.. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts