Onur Doğan 29 Kasım 2019 Paylaş 29 Kasım 2019 Bizimkiler arabaysa bu otomobil Harika. Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 29 Kasım 2019 Paylaş 29 Kasım 2019 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın çok güzel araba 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 29 Kasım 2019 Paylaş 29 Kasım 2019 Hayirli olsun. Konfor iyidir. Gule gule kullanin. 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 29 Kasım 2019 Yazar Paylaş 29 Kasım 2019 Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Aralık 2019 Paylaş 3 Aralık 2019 Engin, facebookta w211 grubu var. Hem işine yarayacak bilgiler hem de sıfır veya çıkma pek çok parça ilanı oluyor. Oraya katıl bence. Cam tavan konusunda bir şey sorucam. Önde, aynanın üzerindeki tuşlarla, tek dokunuşla önce tavan perdesi,ikinci tek dokunuşla (geri iterek) cam tavan açılıyor. Tuşu yukarı itersek tavanın sadece arkası kalkıyor. Arka yolcu için tavanın ortasındaki tuş takımından ise, bende tek dokunuş değil ve sadece perde açılıp kapanıyor. Yani sadece perdeyi, tuşa basılı tuttuğun süre boyunca açıp kapatabiliyorsun. Sende de durum aynı mı? Deneme fırsatın olunca bakar mısın? Yorum bağlantısı
Engin Deniz 3 Aralık 2019 Yazar Paylaş 3 Aralık 2019 Engin, facebookta w211 grubu var. Hem işine yarayacak bilgiler hem de sıfır veya çıkma pek çok parça ilanı oluyor. Oraya katıl bence. Cam tavan konusunda bir şey sorucam. Önde, aynanın üzerindeki tuşlarla, tek dokunuşla önce tavan perdesi,ikinci tek dokunuşla (geri iterek) cam tavan açılıyor. Tuşu yukarı itersek tavanın sadece arkası kalkıyor. Arka yolcu için tavanın ortasındaki tuş takımından ise, bende tek dokunuş değil ve sadece perde açılıp kapanıyor. Yani sadece perdeyi, tuşa basılı tuttuğun süre boyunca açıp kapatabiliyorsun. Sende de durum aynı mı? Deneme fırsatın olunca bakar mısın?Abi gruba daha almadan üye olmuştum. Gerçekten faydalı bilgiler var. Cam tavan dediğin gibi, oğlan arkada kurcaladı sadece perde açılıyor. Ama ilk fırsatta tekrar deneyip bilgi vereyim. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Eser 3 Aralık 2019 Paylaş 3 Aralık 2019 Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin[emoji2969] 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir 3 Aralık 2019 Paylaş 3 Aralık 2019 Resimleri neden göremiyorum bilmiyorum ama hayırlı uğurlu olsun, 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 5 Aralık 2019 Yazar Paylaş 5 Aralık 2019 @Servet Aydın, uzunlar için H7 güzel bir led önerirmisin? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Aralık 2019 Paylaş 5 Aralık 2019 Az bekle. Bir parti ürün bekliyorum. Doğandan aldığım ile aynı kalite ise link atarım 2 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 Servet Aydın yazdı: Az bekle. Bir parti ürün bekliyorum. Doğandan aldığım ile aynı kalite ise link atarım H1 için ben de bekliyorum. Mini Size olmalı. Yorum bağlantısı
Engin Deniz 6 Şubat 2020 Yazar Paylaş 6 Şubat 2020 Multimedya cihazlardan sadece satmak olarak değilde montaj olarak destek alabileceğim tanıdığı olan var mıdır? . Sorun şu, ses sistemi harman kardon olduğu için Android multimedya takılmaz diyen de oldu, ara aparatla çözülür diyende. Eğer çalışacak ve sistemi devre dışı bırakmayacaksa Androide geçme niyetim var. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Şubat 2020 Paylaş 6 Şubat 2020 Ses sistemi ile ünitenin alakası ne yahu? Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 6 Şubat 2020 Paylaş 6 Şubat 2020 Beyniyle hareket eden her montör bunu rahatlıkla yapabilir. Yorum bağlantısı
Engin Deniz 6 Şubat 2020 Yazar Paylaş 6 Şubat 2020 Ses sistemi ile ünitenin alakası ne yahu? Car vocal firmasıyla görüştüm, sizinkiyle uyumlu değil dedi, soketler farklıymış. aktif crossover var mı sistemde?Sanırım var abi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Şubat 2020 Paylaş 6 Şubat 2020 sahibinden de deli gibi ilan var yahu? https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-navimex-mercedes-e-kasa-w211-android-8.1-2gb-ram-multimedia-oem-685027725/detay Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Şubat 2020 Paylaş 6 Şubat 2020 Sani Gerşon yazdı: sahibinden de deli gibi ilan var yahu? https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-navimex-mercedes-e-kasa-w211-android-8.1-2gb-ram-multimedia-oem-685027725/detay Tesadüfen linkini koyduğun firma benim hem Fokuza hem Mb ye android aldığım Doğubanktaki firma.Bu ilandaki cihaz 2 gb ramli olan. Birebir aynısının 4gb olanı bendeki. Zaten bu ilan için arasan büyük ihtimalle bundan yok 4 gb olan var derler. Fiyatı da 300 tl falan fazla olur. Harman Kardona uymama diye bir şey olmaz sanıyrum. Bu araçların optik kablolu modelleri için kutudan uygun soketli kablo çıkıyor. 2 çeşit soket var bu markada kutu içeriğinde. 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Şubat 2020 Paylaş 6 Şubat 2020 Önder Özcan yazdı: Birebir aynısının 4gb olanı bendeki Gökte ararken yerde bulmak 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Şubat 2020 Paylaş 6 Şubat 2020 Land harman cordon ve sorunsuz uyuyor sistem. Passat dynoaudio ve android ile çalışıyor 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 7 Şubat 2020 Yazar Paylaş 7 Şubat 2020 Önder Özcan yazdı: Tesadüfen linkini koyduğun firma benim hem Fokuza hem Mb ye android aldığım Doğubanktaki firma.Bu ilandaki cihaz 2 gb ramli olan. Birebir aynısının 4gb olanı bendeki. Zaten bu ilan için arasan büyük ihtimalle bundan yok 4 gb olan var derler. Fiyatı da 300 tl falan fazla olur. Harman Kardona uymama diye bir şey olmaz sanıyrum. Bu araçların optik kablolu modelleri için kutudan uygun soketli kablo çıkıyor. 2 çeşit soket var bu markada kutu içeriğinde. İlandaki firmayı aradım. Mehmet bey gerçekten bilgili. Isparta'da tedarikçisine yönlendirdi. Cihazın çıkışlarına bakılacak. Büyük ihtimalle optik kabloludur dedi. 130 $ lık ara bir aparatla iş çözülecek gibi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts