Furkan Avcı 12 Mart 2023 Yazar Paylaş 12 Mart 2023 Alpay Sumer yazdı: Başta okurken iyi gidiyordu.. Dağınıklık fotosunda bi yutkunma yaşadım valla.. Ama çok iyi iş cıkmıs 🧿 Ailece sağlıkla, Kazasız olsun.. Bir yerde 4*4 litre yağ denmis hele birde ufak litre eklenmiş.. Yazım hatasıdır insallah 😂 Normalde 8 litre alıyor, 10.000 km de 1 litre ekletiyor. Yani ben 2 bakımlık almıştım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Furkan Avcı yazdı: şaftın üstü ince bir tabakada olsa tornada ki gibi pas parlak olmuş, bir fıs sprey torpido altına da halıı mı konmuş nedir Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 Mart 2023 Yazar Paylaş 12 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: bir fıs sprey Özel bir sprey mi abi yoksa standart mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Furkan Avcı yazdı: Özel bir sprey mi abi yoksa standart mı? standart sprey, hava ile teması kessin kafi . zaten çoğu şaftta üstte kaplama bile yok yüzeysel korozyonla ömürlerini geçiriyorlar 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 Mart 2023 Yazar Paylaş 12 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Brodway satılık mı Mümkünatı yok ama spring kendisi, alaşım jant, ön iki cam otomatik, double din teyp var 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Yola çıktım. Almaya geliyorum brodher beyi 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Kesene bereket abi, bizimki bi S—Klasse olmasa da yazdıkların çok tanıdık geldi. Alpay Sumer yazdı: Bir yerde 4*4 litre yağ denmis hele birde ufak litre eklenmiş.. Yazım hatasıdır insallah 😂 Olur böyle şeyler. 😄 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Bıroudbey olsa durulmazdı.. Sifrinktir o 😂 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 Mart 2023 Yazar Paylaş 12 Mart 2023 Servet Aydın yazdı: Yola çıktım. Almaya geliyorum brodher beyi Ooo king geliyorsa her şey serbest. Alpay Sumer yazdı: Bıroudbey olsa durulmazdı.. Sifrinktir o 😂 Buralarda feyirbey de var Selim Bilgin yazdı: Kesene bereket abi, bizimki bi S—Klasse olmasa da yazdıkların çok tanıdık geldi. Olur böyle şeyler. 😄 Sağolasın YSB, aynı taktik imkan varsa almak lazım 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Mart 2023 Paylaş 12 Mart 2023 Furkan Avcı yazdı: Özel bir sprey mi abi yoksa standart mı? Ozel mercedes sprey boyasi. İban vereyim yaptirip yollayayim siyah antipas i bas gec yahu... 1 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 13 Mart 2023 Yazar Paylaş 13 Mart 2023 Doğan Arşiray yazdı: Ozel mercedes sprey boyasi. İban vereyim yaptirip yollayayim siyah antipas i bas gec yahu... Senden bu cevabı hiç beklemezdim hocam beni yanılttın 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Furkan Avcı yazdı: Senden bu cevabı hiç beklemezdim hocam beni yanılttın Şatonun giderleri artınca minimalist olmuş 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Furkan Avcı yazdı: Senden bu cevabı hiç beklemezdim hocam beni yanılttın fakirim fakirsin fakirler. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 13 Mart 2023 Yazar Paylaş 13 Mart 2023 Doğan Arşiray yazdı: fakirim fakirsin fakirler. Yok beklediğim mesaj şuydu: Ön diferansiyel şaftı çizilmiş, antipas sprey ihtiyacı olan S350 niz öldüm fiyatına alınır. 6 Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Furkan Avcı yazdı: Yazın donuyor, kışın yanıyordum araç S mi yoksa tsw renomuydu Elinize sağlık mis gibi olmuştur şimdi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Mart 2023 Paylaş 13 Mart 2023 Furkan Avcı yazdı: Yok beklediğim mesaj şuydu: Ön diferansiyel şaftı çizilmiş, antipas sprey ihtiyacı olan S350 niz öldüm fiyatına alınır. artık öldüm fiyata da alınamıyor azizim. o nedenle talip olmadım. 1 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 13 Mart 2023 Yazar Paylaş 13 Mart 2023 Ali Gök yazdı: araç S mi yoksa tsw renomuydu Elinize sağlık mis gibi olmuştur şimdi İşe tsw nin tam tersi, klima açınca soğuk, kalorifer açınca sıcak hep bana vuruyordu alttan üstten Doğan Arşiray yazdı: artık öldüm fiyata da alınamıyor azizim. o nedenle talip olmadım. Haklısın hocam maalesef öyle oldu, şakasını bile yapamaz olduk :/ 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 14 Mart 2023 Paylaş 14 Mart 2023 Furkan Avcı yazdı: İşe tsw nin tam tersi, klima açınca soğuk, kalorifer açınca sıcak hep bana vuruyordu alttan üstten Haklısın hocam maalesef öyle oldu, şakasını bile yapamaz olduk :/ şanzuman yağı vitonun da değişecek diyor servis? alttan sök üstten dök şeklinde mi abi o? var mı bilgisayar kodları vs? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 14 Mart 2023 Yazar Paylaş 14 Mart 2023 Mustafa Çayır yazdı: şanzuman yağı vitonun da değişecek diyor servis? alttan sök üstten dök şeklinde mi abi o? var mı bilgisayar kodları vs? Alttan sökülüyor ama tirbündeki yağı boşaltmanın bir usülü var Mustafa'm. Direk orjinal mercedes yağı al bu arada ciddi farkediyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Temmuz 2023 Paylaş 4 Temmuz 2023 2010 modeli alınırmı? bir arkadaş için soruyorum. arada binerim tabi. Servet Aydın yazdı: Yakışmamış alttaki fotodaki jant. Arabanın tüm ağırlığı gitmiş az yakar böylece. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Temmuz 2023 Paylaş 4 Temmuz 2023 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: 690.000-850.000 arası bir rakamda uzlaşmaya çalışıyoruz o arabayı alacaktın... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 4 Temmuz 2023 Paylaş 4 Temmuz 2023 Doğan Arşiray yazdı: o arabayı alacaktın... Zamanında alamadık Yorum bağlantısı
Recommended Posts