Ali Gök 18 Ekim 2021 Paylaş 18 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: Lakin S classe zaten çinde üretiliyor Genişlet yerli malı s400 attın be 1 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 18 Ekim 2021 Yazar Paylaş 18 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: Lakin S classe zaten çinde üretiliyor Genişlet Çin var, Çin var... bunlar çançinçon olanlardan. IPhone da Çin de yapılıyor, 15.000 veriyor millet Ali Gök yazdı: yerli malı s400 attın be Genişlet Al bu da patriot Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ekim 2021 Paylaş 18 Ekim 2021 Ali Gök yazdı: yerli malı s400 attın be Genişlet teknik olarak şeeetim iphone da çin de üretiliyor 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Ekim 2021 Paylaş 18 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: Lakin S classe zaten çinde üretiliyor Genişlet yok artık adam hiç amiral gemisini çinde üretirmi. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Ekim 2021 Paylaş 18 Ekim 2021 Doğan Arşiray yazdı: yok artık adam hiç amiral gemisini çinde üretirmi. Genişlet Çinde üretilmeyen nesne kalmadı resmi olmazsa kopyalayıp gayri resmi üretiyor adamlar. Hiç bir şey üretemezlerse covidin yen versiyonunu üretiyor. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 18 Ekim 2021 Yazar Paylaş 18 Ekim 2021 Doğan Arşiray yazdı: yok artık adam hiç amiral gemisini çinde üretirmi. Genişlet Çağlar Bayur yazdı: teknik olarak şeeetim iphone da çin de üretiliyor Genişlet Çağlar ağam maytap geçiirrr bizlen https://www.motor1.com/news/384972/mercedes-s-class-production-milestone/ Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ekim 2021 Paylaş 18 Ekim 2021 Furkan Avcı yazdı: Çağlar ağam maytap geçiirrr bizlen https://www.motor1.com/news/384972/mercedes-s-class-production-milestone/ Genişlet töbeeee, bu kasa demedik Doğan Arşiray yazdı: yok artık adam hiç amiral gemisini çinde üretirmi. Genişlet 5 series marstan mı iniyor? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 18 Ekim 2021 Yazar Paylaş 18 Ekim 2021 bence hiçbir S Çin'de üretilmemiştir abim Ha bence üretilse de sorun yok, sonuçta disiplin, kalite kontrol Almandır. Ayrıca Çinliler beceriksiz değildir, ne kadar ekmek o kadar köfteye göre üretim 1 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 18 Ekim 2021 Yazar Paylaş 18 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: ah şu wikipedia... Genişlet Bunu izledim, S yok, E ve C var Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Ekim 2021 Paylaş 18 Ekim 2021 s kasaya laf eden taş olur taş! o kadar. Çağlar Bayur yazdı: töbeeee, bu kasa demedik 5 series marstan mı iniyor? Genişlet 5 serisi bizi ilgilendirmiyor s serisinden bahsedilirken. alamanyada bej renkli taksi onlar. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Ekim 2021 Paylaş 18 Ekim 2021 Furkan Avcı yazdı: Ha bence üretilse de sorun yok, sonuçta disiplin, kalite kontrol Almandır. Ayrıca Çinliler beceriksiz değildir, ne kadar ekmek o kadar köfteye göre üretim Genişlet Bu işin ucu çiğköfteye kadar gider 🤣 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ekim 2021 Paylaş 18 Ekim 2021 Metin Uzunoğlu yazdı: Bu işin ucu çiğköfteye kadar gider 🤣 Genişlet yoğrulurken sumak konur mu konmaz ? 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 18 Ekim 2021 Yazar Paylaş 18 Ekim 2021 Metin Uzunoğlu yazdı: Bu işin ucu çiğköfteye kadar gider 🤣 Genişlet Arif'in Manchester'a attığı golü ararken bile bulabiliriz kendimizi. Konunun çıkış noktası, S serisine multimedia takacaksan bari kaliteli bir şeyler taksaydın ve kablolamayı kaliteli yapsaydın. ucuz Çin malı ( kaliteli olanlarıda var tabiki) kullanmasaydın. Böyle söker atar elin oğlu 1 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Ekim 2021 Paylaş 19 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: Lakin S classe zaten çinde üretiliyor Genişlet Çok yakında burada da fabrikalar açılmaya başlar. Malum, adamlar 10'da 1 fiyatına işçilikle yaptıracaklar. Lojistik sağlanırsa ne markalar görürüz valla. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ekim 2021 Paylaş 19 Ekim 2021 emekli şansöyle bile açmadı , sonrası hiç açmaz, sadece maliyete bakma, çinli der ki: üretilmeyen maldan para almam... Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 20 Ekim 2021 Yazar Paylaş 20 Ekim 2021 Konunun özüne döndüreyim. Malum bağırsak temizliği yaptık fazlalıkları söktük. Bir tek arka bagaja takılmış geri görüş kamerasını kablosunu düzgünce olması gereken yerlerden geçirdikleri için ellemedim, yalnız onuda orjinal yerine mercedes'in öngördüğü şekilde değilde araya ekledikleri zımbırtılar ile bağlamışlardı. Bunuda kitabına uygun hale getireyim dedim. Yalnız bu iş öncelikle StarDiagnosis (DAS) den girip - Kumandalar->Bilgi ve iletişim -> Audio, Video, COMAND menüsünden giriyoruz. - Gelişme Verileri menüsünde -> Kumanda uyarlamaları (varyasyon kodlamaları) kısmında geri görüş kamerası seçeneğini (Takılı) hale getirip kodlamayı Kumandaya aktarıyoruz. - Bu sayede geri vitese takılınca kamera ekranı geliyor. - Mercedes w221 WIS (atölye yazılımı) üzerinden devre şemasına baktığımızda Comand ünitesinin arkasındaki sokette 7 numaralı soket Kamera sinyali, 17 ise kamera toprak bağlantısı yazıyor. (sol üst taraf) - Ama bir baktım orjinalde kamera donanımı olmadığı COMAND'ın arakasına giren sokette 7-17 uçlarının için içi boş. Hemen sağolsun Mbclubtr'den Gudikcik'ten yardım istedim aynı gün bana iki tane orjinal pin gönderdi. - Kameradan gelen ucu dişi kamera ucu ile birleştirdim ve pinlere bağladım, pinleride sokette ki uygun yerlerine taktım. Kameranın bagajdaki besleme (geri vites tetikli) ve şasesini de düzgünce yeniden bağladım. Sonuç orjinal COMAND üzerinden geri görüş aktif kamerayı tam düzgün oturtamamışım üstten biraz çapak olmuş, onuda düzelteceğim. COMAND'dan kendi kılavuz çizgilerini isterseniz kapatabiliyorsunuz. Benim kameranın çizgileri ile birlikte görünüyor şu an gözüme batmadı kapatmadım. Kamerada akıllı görüntü işleme var dolayısıyla manevralarda görüntü hareketine göre kılavuz çizgileri dönüyor. Evet şimdilik bu kadar 19 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 20 Ekim 2021 Paylaş 20 Ekim 2021 hangi gerizekalı böyle güzel bir sistemi bozup en ucuzundan rca konnektörlü iğreti birşeyi arabasına yaptırırki... geri çevirmesi daha zor görüldüğü gibi. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 20 Ekim 2021 Yazar Paylaş 20 Ekim 2021 Doğan Arşiray yazdı: hangi gerizekalı böyle güzel bir sistemi bozup en ucuzundan rca konnektörlü iğreti birşeyi arabasına yaptırırki... geri çevirmesi daha zor görüldüğü gibi. Genişlet Duygularıma tercüman oldun hocam. Bak mesela ön farlar, arka farlar, ön tampon, arka tampon bunlar makyajlı kasaya çevrilmiş ve hepsi orijinal parça ve kablolar ile, eline sağlık yapanın, sadece ön far soketinde iki kablo hatalı olduğu için Akıllı ışık sistemi ve viraj aydınlatması çalışmıyor, onuda çözeceğim inşallah. Birde imkanı olmadığı için SCN (kodlama) işini yapamamışlar onu da Gudikcik ile çözdük zaten. Bak dua ediyoruz. Ama bu multimedia işi tam kasap işi... 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Eksikleri tamamlanan, orijinale çevrilen mersedesleriniz değerinin altında alınır. 😛 2 3 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Delinin biri kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkartmaya uğraşmış. Aynı öyle olmuş. Eline sağlık. Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 31 Ekim 2021 Paylaş 31 Ekim 2021 Furkan Avcı yazdı: V8 Biturbo 500 ler 467 BG di sanırım, bence kaçırmayın hemde makyajlı, 900.000 TL ? Genişlet 690.000-850.000 arası bir rakamda uzlaşmaya çalışıyoruz Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Kasım 2021 Yazar Paylaş 1 Kasım 2021 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Endişem V8 bizi üzer mi ? Bu motorun mekaniği ve sorunsuzluğu nasıl ? Genişlet Motora bir şey dememde, bu araçlarda sıkıntı elektronik. Her yer ECU dolu, benim araba tam dolu değil, 58 tane kumanda kutusu var. Aha bak burdan yak. Arabayı yıkattım güneş altında mis gibi park ettim geldim sonuç bu, birde nazar yok diyorsunuz Yarın Ankara'ya gidiyorum, ABS yok, ESP yok, elektrik destekli hidrolik direksiyon yok sadece 3.498 cc motor var Renault 12 Toros 350 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Kasım 2021 Paylaş 1 Kasım 2021 Furkan Avcı yazdı: Motora bir şey dememde, bu araçlarda sıkıntı elektronik. Her yer ECU dolu, benim araba tam dolu değil, 58 tane kumanda kutusu var. Aha bak burdan yak. Arabayı yıkattım güneş altında mis gibi park ettim geldim sonuç bu, birde nazar yok diyorsunuz Yarın Ankara'ya gidiyorum, ABS yok, ESP yok, elektrik destekli hidrolik direksiyon yok sadece 3.498 cc motor var Renault 12 Toros 350 Genişlet ooo bu adam olmaz artık. gel c180 i vereyim bırak bunu. hem 98 bin km de daha. mis. üstüne de para istemem yabancı değilsin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts