Furkan Avcı 16 Aralık 2023 Yazar Paylaş 16 Aralık 2023 Dün arabanın yağ bakımı geldi. 251.000 km ye geldik. Yine 8 litre Mobil FS 0w40 8 litre ile yeniledik yağı, yağ filtresi,hava-polen filtresi değişti. V kayışı yıpranmış onu da değiştik. 4 yıldır değişmeyen antifirizi de komple yeniledik. Arka balatalarda baktık sinyali yakmak üzere onu da değiştik. Zaman eldekini koruma zamanı, kozmetik bir kaç şey var onları da yaptıracağım. Ön arka tampon boya istiyor, içlerde derileri profesyonel bir yerde Colour Lock ürünleriyle onarım ve bakım yapacağız. Allah kaza bela vermezse 3-5 yıl daha gidelim bakalım. Bu da geçen sucuk toplantısına gelirken yakıt ortalaması. 7 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 30 yıl daha gider böyle bakım ile 1 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 16 Aralık 2023 Yazar Paylaş 16 Aralık 2023 Selim Bilgin yazdı: Kaç binde değişiyorsun abi yağı? 14-15.000 de bir gibi oluyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Ocak 2024 Paylaş 9 Ocak 2024 keşke zamanında bunu bana satıp bir megane, efendime söyleyeyim bir egea filan alsaydın tüketim düşerdi :P mis gibi araba... maşallah. 1 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 9 Ocak 2024 Yazar Paylaş 9 Ocak 2024 Doğan Arşiray yazdı: keşke zamanında bunu bana satıp bir megane, efendime söyleyeyim bir egea filan alsaydın tüketim düşerdi :P mis gibi araba... maşallah. Dimi ya hatta bunu alacağım zaman sıfır megane mı alsaydım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Ocak 2024 Paylaş 9 Ocak 2024 "kim uğraşacak eski araba ile sanayiden çıkmaz bu" *** 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Ocak 2024 Paylaş 9 Ocak 2024 Doğan Arşiray yazdı: keşke zamanında bunu bana satıp bir megane, efendime söyleyeyim bir egea filan alsaydın tüketim düşerdi :P mis gibi araba... maşallah. tamiz dacca loganda olabilirdi tam dünyaya birdahamı geleceksin arabası 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Ocak 2024 Paylaş 9 Ocak 2024 Çok yakıp sanayiden çıkmayan merdedesleriniz değerinin altında alınır. 1 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Yaklaşık 10 yıl aradan sonra tekrar @Mehmet Ozyurek emminin ısrarlarıyla Continetal a geri döndüm. Mart sonu Ankara'da değiştim çıkan yırtık pırtık Nokianları çöpe gönderdik. Nokian yazlıktan Contilere geçince farkı net söyleyebilirim, arabanın karakteri değişti. Geçen yağmurda test etme imkanımda oldu, Sonuç Continental.... 6 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Bana da çabi dedi aynı lastikten cuma günü taktım Pardon benimki peremium olanıymış 3 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Vay be çakmak geldi aklıma.. Premium böyle alınıyor demekki. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Fatih Keskin yazdı: Bana da çabi dedi aynı lastikten cuma günü taktım Pardon benimki peremium olanıymış aaa arabamım lastikleri değişmiş Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Furkan Avcı yazdı: Nokian yazlıktan Contilere geçince farkı net söyleyebilirim, arabanın karakteri değişti. A6’da Nokian’ı çıkarıp Michelin takınca aynısını ben de söylemiştim. Tesla SportContact 7 ile geldi, güzel lastik. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Nisan Paylaş 8 Nisan İlkay Başaran yazdı: Vay be çakmak geldi aklıma.. Premium böyle alınıyor demekki. Ya gene mi aynı mevzu? Açık konuş kardeşim, sana çakmak mı lazım? bende fazla var yollayayım? 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Furkan Avcı yazdı: Yaklaşık 10 yıl aradan sonra tekrar @Mehmet Ozyurek emminin ısrarlarıyla Continetal a geri döndüm. Mart sonu Ankara'da değiştim çıkan yırtık pırtık Nokianları çöpe gönderdik. Nokian yazlıktan Contilere geçince farkı net söyleyebilirim, arabanın karakteri değişti. Geçen yağmurda test etme imkanımda oldu, Sonuç Continental.... Doğru tektir malesef.. Duygular bunu değiştiremiyor. Güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Doğan Arşiray yazdı: Benz i verip, continental gt aldi zannettim. Zenginlik başka bir vizyon getiriyor insana tabii 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Cihat Küçükay yazdı: Zenginlik başka bir vizyon getiriyor insana tabii anlayamassınıs 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Doğan Arşiray yazdı: anlayamassınıs Pilot olmuş o çocuk.. Pilot olmak için de zengin olmak gerekiyor.. 2 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Pilot olmuş o çocuk.. Pilot olmak için de zengin olmak gerekiyor.. Hem de ne? 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Pilot olmuş o çocuk.. Pilot olmak için de zengin olmak gerekiyor.. gerçekten mi??! Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Doğan Arşiray yazdı: gerçekten mi??! Evet. Haberlerde çıktı. Ben gemi kaptanı olmasını beklerdim. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan Paylaş 8 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Evet. Haberlerde çıktı. Ben gemi kaptanı olmasını beklerdim. zenginden kaptan pek çıkmaz, yat felan hariç Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Nisan Paylaş 9 Nisan Çağlar Bayur yazdı: zenginden kaptan pek çıkmaz, yat felan hariç Genelde kendi kaptanları olur.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts