Furkan Avcı 16 Aralık 2023 Yazar Paylaş 16 Aralık 2023 Dün arabanın yağ bakımı geldi. 251.000 km ye geldik. Yine 8 litre Mobil FS 0w40 8 litre ile yeniledik yağı, yağ filtresi,hava-polen filtresi değişti. V kayışı yıpranmış onu da değiştik. 4 yıldır değişmeyen antifirizi de komple yeniledik. Arka balatalarda baktık sinyali yakmak üzere onu da değiştik. Zaman eldekini koruma zamanı, kozmetik bir kaç şey var onları da yaptıracağım. Ön arka tampon boya istiyor, içlerde derileri profesyonel bir yerde Colour Lock ürünleriyle onarım ve bakım yapacağız. Allah kaza bela vermezse 3-5 yıl daha gidelim bakalım. Bu da geçen sucuk toplantısına gelirken yakıt ortalaması. 7 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Aralık 2023 Paylaş 16 Aralık 2023 30 yıl daha gider böyle bakım ile 1 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 16 Aralık 2023 Yazar Paylaş 16 Aralık 2023 Selim Bilgin yazdı: Kaç binde değişiyorsun abi yağı? 14-15.000 de bir gibi oluyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Ocak Paylaş 9 Ocak keşke zamanında bunu bana satıp bir megane, efendime söyleyeyim bir egea filan alsaydın tüketim düşerdi :P mis gibi araba... maşallah. 1 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 9 Ocak Yazar Paylaş 9 Ocak Doğan Arşiray yazdı: keşke zamanında bunu bana satıp bir megane, efendime söyleyeyim bir egea filan alsaydın tüketim düşerdi :P mis gibi araba... maşallah. Dimi ya hatta bunu alacağım zaman sıfır megane mı alsaydım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Ocak Paylaş 9 Ocak "kim uğraşacak eski araba ile sanayiden çıkmaz bu" *** 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Doğan Arşiray yazdı: keşke zamanında bunu bana satıp bir megane, efendime söyleyeyim bir egea filan alsaydın tüketim düşerdi :P mis gibi araba... maşallah. tamiz dacca loganda olabilirdi tam dünyaya birdahamı geleceksin arabası 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Çok yakıp sanayiden çıkmayan merdedesleriniz değerinin altında alınır. 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts