Oğulcan Akıncıoğlu 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Abi selam Viraja koydukları zımbırtıya lanet ediyorumEski fiesta çok hissettirirdi2015 te sıfır aldığım polo da kıç atardı oradaDemek ki d sınıfı olmasıYeni alt takım ile rahatça dönebiliyorsunBende monreo alırım bundan sonraSachs lar hakkında şikayet var hepBen o virajda focusla karşıya doğru uçmuştum. 2 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 17 Ağustos 2021 Paylaş 17 Ağustos 2021 Viraj içine şerit çeken o akıllıyı bulup aklı selim birisi mi diye hep merak etmişimdirKonuyuda baltaladım ama, viraja dıştan girmek zorunda kaldım tırtıklar bir savurdu arkayı yerlerde ıslaktı.Tüm şartlar sağlanmıştı zaten.Maddi hasarla atlattım.Yol hatalı, ayda 2 3 araba uçuyor. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 17 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2021 Dıştan girişte o yoldaki şeritler çok daha belirgin yüksek. İç tarafı kamyon vb kullandığından neredeyse yok. kışın daha kötü oluyor orası. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 30 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2021 (düzenlendi) Temizledi. Artık kendi biniyor. Öyle olunca daha bir özen gösteriyor tabi. Cila bile yaptı. bekbars karnıbahar. 30 Ağustos 2021 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 14 Eylül 2021 Yazar Paylaş 14 Eylül 2021 Şöfer tarafı cam kumanda cihazını birkez tamir etmiştim. Geçenlerde yine su koyuverdi. Söktüm derken elimde kaldı. Yenisi şart oldu. Ülkemde 800tl civarlarında. Alibaba dan 300 ye alıp Kırkharamilere 150tl öşür ödedim. Değiştirdim. 8 1 Yorum bağlantısı
Barış Göktürk 14 Eylül 2021 Paylaş 14 Eylül 2021 Muhittin Kaplan yazdı: Eski kabını zaten sevmiyordum. Bozuldu. Aliexpressden 2 haftada geldi. Değiştirdim. Şimdi Bir anahtarcıda ucunu yaptırayım. Muhittin Bey merhaba; Algıda seçicilik galiba; bu mesajınızı gördüm. Benim de bu dönemde ihtiyacım var bu türlü bir değişikliğe. Siz memnun musunuz? Tavsiye der misiniz ya da? Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 14 Eylül 2021 Yazar Paylaş 14 Eylül 2021 İhtiyaç halinde değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yoksa masraf.(100tl kap+25 tl anahtarın anahtarcıda çekilmesi) Görünümü güzel. Eğer alacaksanız şuna dikkat edilmesi gerek, Pil elektronik kart ile beraber mi değil mi ? Alacağınız kap için bu fark ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 16 Eylül 2021 Yazar Paylaş 16 Eylül 2021 Soğudu buralar abi. Bahara beklerim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Muhittin Kaplan yazdı: Soğudu buralar abi. Bahara beklerim. Belki soğuk seviyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Kamp denmiş webasto hazır yoldayım 2 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 16 Eylül 2021 Yazar Paylaş 16 Eylül 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Belki soğuk seviyoruz. Ozaman herdaim gelebilirsiniz. Öyle planlı işlerim yok. Yoldayız deyün, karşılamaya çıkayım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Belki soğuk seviyoruz. lobi sıcaksa dışarısı sovuk olabiliir 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Eylül 2021 Paylaş 16 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: lobi sıcaksa dışarısı sovuk olabiliir bir erzurum sözü : Buralar çoh soyuh menim babam 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 2 Aralık 2021 Yazar Paylaş 2 Aralık 2021 AKÜSÜ BİTİNCE ARABANIN Aküsü bitince arabanın, Kalırsın yetim evlat gibi ortada. Keşke dersin, keşke baktırsaydım, Sabah donmasaydı soğukta mabadım. Aküsü bitince arabanın, Bakınırsın oradan buradan İyiler pahalıdır, ucuz olanlar belirsiz, Herkes akıl verir kafadan. Aküsü bitince arabanın, Takviyeyle gideyim dersin sanayiye Olmaz kablosu incedir, yetmez heyhat Çağırırsın akücü, hazır anında rafadan. Mutlu'nun silver i,inci'nin taurus u Hangisi acaba daha uygundu? Cebimdeki son kalan üç kurusu Verdimde, aldım aküyü oradan. 3 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Dağda taşta aç aç koşturunca şekeri düşmüş. Ekmek arası kadayıf yese böyle olmazdı 3 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 2 Aralık 2021 Paylaş 2 Aralık 2021 Muhittin Kaplan yazdı: AKÜSÜ BİTİNCE ARABANIN Genel olarak güzel fakat kafiyelerde sıkıntı var. Siz dörtlük yerine serbest şiir yazmalısınız.. Ya da aklıma şemsiye tamircisi ve Shakespeare hikayesi geldi birden 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 25 Aralık 2021 Yazar Paylaş 25 Aralık 2021 Gözler 22 senedir pc karşısında olunca netlik kontrast renk vs de problem oluyor. Bazen saptırma bobinide işini yapmıyor 2 3 resim oluşuyor. Bundan dolayı gözlük denilen aparatı kullanıyorum zaten. Aracın farılarıda dillere destan. Ampul ise %150 aldım 1 yıl dolmadan patladı. Sonuç olarak LED aldım. Takayım dedim, taktım ama bir problem var. Benim CEBEŞ in ampul dipliği aynı zamanda ampulu duy da sabit tutmak için tasarlanmış. Sallanıyor yani. Neyse EKSİKŞEHİR wapp gurubunda yazdık olayı. @Mert Gülkokansağolsun bir çeşit aparattan bahsetti. fardoktoru denilen yerden siparişi verdim. Hep bir masraf hep. Aparat bu. 2 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 25 Aralık 2021 Yazar Paylaş 25 Aralık 2021 Mert Gülkokan yazdı: Komutanım aparat geldi mi ? Yok gelmedi daha. Bugün gelecek. Araçta bakımda zaten. Bugün takarım sanırım aparatları. Ampuller üzerinde, aydınlatması iyi gibi. Kapak tam kapanıyor ama sanki soğutucuya değiyor. Erimesi üzerinde tereddütlerim var. bu yüzen alu bant yapıştıracağım plastiğk kapağın iç tarafına. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 25 Aralık 2021 Paylaş 25 Aralık 2021 Muhittin Kaplan yazdı: Gözler 22 senedir pc karşısında olunca netlik kontrast renk vs de problem oluyor. Bazen saptırma bobinide işini yapmıyor 2 3 resim oluşuyor. Bundan dolayı gözlük denilen aparatı kullanıyorum zaten. Aracın farılarıda dillere destan. Ampul ise %150 aldım 1 yıl dolmadan patladı. Sonuç olarak LED aldım. Takayım dedim, taktım ama bir problem var. Benim CEBEŞ in ampul dipliği aynı zamanda ampulu duy da sabit tutmak için tasarlanmış. Sallanıyor yani. Neyse EKSİKŞEHİR wapp gurubunda yazdık olayı. @Mert Gülkokansağolsun bir çeşit aparattan bahsetti. fardoktoru denilen yerden siparişi verdim. Hep bir masraf hep. Aparat bu. Ledler hele hava yağmurlu olunca hiç aydınlatmıyor. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Aralık 2021 Paylaş 25 Aralık 2021 cebeşin ampülünde bile çalışmış mühendisler demekk ki Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 25 Aralık 2021 Yazar Paylaş 25 Aralık 2021 Aparatı taktım ama, bu ledler sağa sola mı bakacak yoksa kuarı aşağı mı ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts