Tansu Kalafatoğlu 16 Temmuz 2022 Paylaş 16 Temmuz 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: güzergah eğimi veya rakım farkı nasıl? Bir de pompa değerleri 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Temmuz 2022 Paylaş 16 Temmuz 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bir de pompa değerleri vesile ile segment te D bunlarda, bir bağajı var ki pehhh 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Temmuz 2022 Paylaş 16 Temmuz 2022 Bir de pompa değerleri [emoji4] 1 litre koy üstüne Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: güzergah eğimi veya rakım farkı nasıl? Aynı güzergah Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bir de pompa değerleri Pompa değeri 0,7-0,8 litre daha fazla tabi. Bunu daha önce söylediğim için. Sadece hız ve klima farkını görün istedim. Çağlar Bayur yazdı: vesile ile segment te D bunlarda, bir bağajı var ki pehhh Çok büyük değil ama çok işlevsel Komple kabini koy, alır. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Temmuz 2022 Paylaş 17 Temmuz 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Aynı güzergah Pompa değeri 0,7-0,8 litre daha fazla tabi. Bunu daha önce söylediğim için. Sadece hız ve klima farkını görün istedim. Çok büyük değil ama çok işlevsel Komple kabini koy, alır. Dizel makine başka tabi. Yakıtta her zaman ekonomik. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Temmuz 2022 Paylaş 17 Temmuz 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Çok büyük değil ama çok işlevsel megan sedan a 20 ps yamaha sığmıyor, denedim, buna motor yanına bot bile sığar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Temmuz 2022 Yazar Paylaş 17 Temmuz 2022 Çağlar Bayur yazdı: megan sedan a 20 ps yamaha sığmıyor, denedim, buna motor yanına bot bile sığar. Benim o bagaja sığdırdığım eşya torosun bagajına sığmaz ya 😅 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts