İçeriğe Yönlendir

OIIIIIIIO

Sani Gerşon

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
[mention=9941]Sani Gerşon[/mention] youtube deki arka aksı havalandırma testini [mention=13526]Servet Aydın[/mention] ile yapmayı deneyecekmişsiniz diye bir dedikodu dolaşıyor forumda. Bu konu hakkında net bilgiyi alabilirmiyim.

Ne testi [emoji15]
O nerden çıktı. [emoji33]
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

5 cm spacer, 15 cm coil ile muhteşem olur

her ikiside mındar eder, hafif arazi aracı bu, şahinmi sandın, sakın haa Sani :) 

araba cillop yalnız, renkte bu alete uygun, tarzına uygun yani, arazimsi askerimsi bir hava için renk önemli, sonuçta askeri araç üzerinden giden bir tasarımı var....

askeri tarzı severim, daha askeri ve eskiyi hatırlatan Jeep Crew Chief 715 mesela...

rzetl_1474034479_0422.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu
Nedir ölçüler? Özellikleri alayim default_smile.png

215/60/17 xl michelin alpin5 3016 tarihli sadece 2017 kışında kullanıldı 1 sezon araba satılınca kenara koyduk.Sizin aracı görünce lastikler aklıma geldi.
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Resimleri hizliresim 2 gündür çalışmadığı için başka siteye ancak yükleyebildim.

IMG-20191115-185055.jpg

IMG-20191115-185110.jpg

IMG-20191115-185121.jpg

Bagaj kesinlikle duster'dan küçük. Ancak böylelikle arka koltuk diz mesafesi biraz daha fazla sunulabilmiş. Bagajın iki yanında fileliz gözler, karşılıklı aydınlatma ve 12v priz çıkışı güzel detaylar. Tam boy stepne ile kriko takımının kemer misali sabitlenmesi güzel düşünülmüş. Stepne etrafı ise bayağı dar. Artan gözlere ancak ufak tefek şeyler konulabilir.

IMG-20191115-185457.jpg

IMG-20191115-185503.jpg

IMG-20191115-185158.jpg

IMG-20191115-185549.jpg

Arka koltuk orta taraf gerekirse açılabiliyor ve bardaklık ve kol dayama olabiliyor. 4 kişilik seyahatlerde güzel bi konfor oluşturacaktır.

IMG-20191115-185510.jpg

Arka kapılarda dahi saklama gözleri mecvut. Ancak tüm kapılardaki saklama gözleri gerçekten küçük. Yine karşılaştırmak için son aracım olan Duster'ı örnek gösterirsek, Duster'da arka kapılarda bir göz mevcut değildi. Ön kapılar ise küçüktü.

IMG-20191115-185541.jpg

Arka tarafta bir adet 220v priz mevcut. Notebook şarjı, telefon şarjı için çok iyi düşünülmüş. Yükset güç çekmeyen her şey bağlanabilir. Orta konsolda maalesef bir havalandırma yok.

IMG-20191115-185606.jpg

Sağ ön yolcu tarafından da kilitler açılıp kapanabiliyor. Çocuklu aileler ya da iki kişi seyahat edenler için bence güzel bir detay. Sürücü araçtan ayrılıp anahtar bırakması gerekirse,kilitler yolcu tarafından da kullanılabiliyor.

Yine yolcu tarafındaki saklama gözünü de görebiliyoruz. Fotoğrafa girmeyen, hoparlörün altına doğru bir miktar daha uzuyor alan.

IMG-20191115-185658.jpg

Torpido bence bayağı ufak. Önceki araçlarımda Clio3'te dahi fazla alan olduğuna eminim. Bu kadarla SUV diye nitelendirilen bir araçta neyi düşünmüş Jeep bilemiyorum. Bu bence büyük bir eksik.

IMG-20191115-185819.jpg

Kapı gözü aydınlatmalar ve ön bardaklık aydınlatması çok hoş. Ayrıca araçta submarine light dediğimiz, vitesi bölgesini aydınlatan ufak tepe led'i de mevcut.

IMG-20191115-185858.jpg

IMG-20191115-190037.jpg

Direksiyon tuşlarındaki aydınlatmayı ilk kez görüyorum.

IMG-20191115-190132.jpg

Ön yolcu tarafındaki tutamak, bayağı maskülen hava katıyor.

IMG-20191115-190148.jpg

Araçta bi-xenon aydınlatma olmasına rağmen 25w kullanıldığı için otomatik ayar zorunluluğu yok. Farları şu an ayarsız biraz. Ama gördüğüm kadarıyla halojenden iyi ama 35w xenon'lardan kötü bir aydınlatmaya sahip. Megane'ımda çok daha iyi bir aydınlatmaya sahiptim. Duster'daki uzunlardaki led'ler dahi daha iyi ışık sunuyordu. Ama şimşek etkisi tabii ki mevcut :)

IMG-20191115-190028.jpg

Otomatik klima, kararan ayna şahane. Ancak ayna arkasındaki sensör muhafazası kocaman. Geçen gün bindiğim Insıgnia'da da bu kadar büyük muhafaza görmüş, yadırgamıştım. Ancak sanırım teknoloji buna zorunlu koşuyor.

IMG-20191115-190044.jpg

IMG-20191115-190200.jpg

Kadrana hayran kaldım. Bu kadar beğeneceğimi beklemiyordum.

IMG-20191115-185956.jpg

IMG-20191115-190019.jpg

Kullandıkça daha da özelliğini keşfedeceğimi düşünüyorum. Mevcut yakıt bitsin, depoyu doldurayım, kış ortalamasını da görmüş oluruz ileride. Yani ortalama tüketimi anlayabilirsem yol bilgisayarından :)

• Beğen 23
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mert Yeldan yazdı:

Burcu Esmersoy un Z si. emoji3.png

Esmerzoy

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Sani hayırlı olsun, seviyorum ben bu kasayı, rengi de ayrıca güzel.

Şanzıman benimkiyle aynı, motor da Alfa'da da kullanılan motor, Multijet sağlamdır. DCT şanzıman da DSG kadar pürüzsüz olmasa da sorunsuzdur. Kullanıma bağlı olarak 70-120 bin arası kavrama değişimi ister.

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz

iç plastik aksamını begenmedim biraz kalitesiz gibi geldi koltuk raylarını yandan gizlice kapaklı bir sekilde yapılabilirdi. gögüsteki tutamak felan dışardan gözüktügü kadar tatmin edici degil.

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

Valla beğendim, hayırlı olsun @Sani Gerşon, yalnız arkaya kuş sanatsal çalışma yapmış :) moderin san at :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Hayırlı olsun Sani ...Yeni farkettim.güzel makine...[emoji3478]

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hepinize teşekkür ederim :flowers:

Hasan Karabekiroglu yazdı:

Valla beğendim, hayırlı olsun @Sani Gerşon, yalnız arkaya kuş sanatsal çalışma yapmış :) moderin san at :biggrin:

Açık otopark harici başka şansım yok. Maalesef en sinir olduğum şey :(

Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten
(düzenlendi)

Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın. Bu aracın tasarımını gerçekten çok beğeniyordum. Devir saatindeki redline detayı çok ince düşünülmüş çok hoşuma gitti 😁 Olumsuz olarak söyleyebileceğim tek nokta aracın rengi.

🧿🧿🧿

tarihinde Vasfi Gişten tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Ortak çok malzemenin varmış, ayna arkasında ki kalabalıkta bunlardan biri kaçı, rengi beğendim sıradan renkler artık cazip gelmiyor.

Hasan Karabekiroglu yazdı:

Valla beğendim, hayırlı olsun @Sani Gerşon, yalnız arkaya kuş sanatsal çalışma yapmış :) moderin san at 

Martı işine benziyor 😀

1 paket ıslak mendil gider buna.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hayırlı olsun sani güle güle kullan Allah kaza bela vermesin..

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Sani renk olarak Bicolor denilen renk dimi bu?

RE_E_Trailhawk_348.png

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Tiguanı alacagımda 2017 sonbahar bunun dolusu 124 bine veriyorlardı aynı renk sunroof vs. Güzeldi. Ama test sürüşü ardından vazgeçmiştim.

Yoldan kopuk gelmişti

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Haa Şöyle güzel güzel resimler paylaşınca güzellik ortaya çıktı. Çok güzel bir araçmış aile için küçük olabilir ama Sani&Burcu için geyet yeterli ve fonksiyonel bir araç. Tekrar hayırlı olsun diyorum.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Tiguanı alacagımda 2017 sonbahar bunun dolusu 124 bine veriyorlardı aynı renk sunroof vs. Güzeldi. Ama test sürüşü ardından vazgeçmiştim.

Yoldan kopuk gelmişti

bak bu önemli bilgi işte...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...