Sani Gerşon 30 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2021 Önder Özcan yazdı: Ne oldu o iş? Almadın mı hala? Seni bekliyoruz yahu forumca. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Kasım 2021 Yazar Paylaş 20 Kasım 2021 Geçtiğimiz haftasonu mazot filtresi dahil arabanın yıllık bakımı yapıldı. 71120km'deyken 2100TL ödedim. Allah sonumuzu hayır etsin. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Kasım 2021 Paylaş 20 Kasım 2021 Sani Gerşon yazdı: Yaptırdıktan sonra 5 güne kadar hiç yıkatmayın dediler. Sonrasında da fırçalı yıkama yaptırmayın dediler. Ne anladım ben ondan? Aracı ikinci sahibine mı hazırlıyacağız? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Kasım 2021 Yazar Paylaş 20 Kasım 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Ne anladım ben ondan? Aracı ikinci sahibine mı hazırlıyacağız? Tabii ki hayır. Amaç burada kullanan kişinin o seramik kaplamayı daha uzun kullanabilmesi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Kasım 2021 Yazar Paylaş 20 Kasım 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mtv versen daha iyiydi 🙈 O da geliyor yahu, 1 ay kaldı 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Aralık 2021 Yazar Paylaş 14 Aralık 2021 Yarına randevu aldım bakalım servisten. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Aralık 2021 Paylaş 14 Aralık 2021 Keşke Vavacarstan randevu alsaydın. İyi fiyat veriyolar 😅 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Aralık 2021 Yazar Paylaş 14 Aralık 2021 Önder Özcan yazdı: Keşke Vavacarstan randevu alsaydın. İyi fiyat veriyolar 😅 Daha garantisi devam ediyor yahu, hele bi dur. Merso'mu sandın ilk arızada satayım 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Aralık 2021 Paylaş 14 Aralık 2021 Oo hem de garanti devam ediyormuş. Yok parasına gider bu 😁 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Aralık 2021 Paylaş 14 Aralık 2021 Sani Gerşon yazdı: Daha garantisi devam ediyor yahu, hele bi dur. Merso'mu sandın ilk arızada satayım Hakkını yemeyelim şimdi, turbo sikortası sökük halde İstanbul Bursa İstanbul yaptı da satmadı 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Aralık 2021 Paylaş 14 Aralık 2021 Sani Gerşon yazdı: Daha garantisi devam ediyor yahu, hele bi dur. Merso'mu sandın ilk arızada satayım Tipik Fiat motoru 😊 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Aralık 2021 Yazar Paylaş 15 Aralık 2021 4. silindirin bujisi "bana ne bana ne, çalışmayacağım ben" diyormuş. Oyun bozduğu için "bizimla değılsın" deyip gönderdik. Garantiden yapıldığı için para ödemedim. Çok şaşırdığım bi şey oldu. Sabah 11 gibi servisteydim ve servis ağzına kadar doluydu. Sanırım millet ya kış öncesi bakımlara asıldı ya da eldeki malın değeri iyice anlaşıldı. 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 Sani Gerşon yazdı: 4. silindirin bujisi "bana ne bana ne, çalışmayacağım ben" diyormuş. Oyun bozduğu için "bizimla değılsın" deyip gönderdik. Garantiden yapıldığı için para ödemedim. Çok şaşırdığım bi şey oldu. Sabah 11 gibi servisteydim ve servis ağzına kadar doluydu. Sanırım millet ya kış öncesi bakımlara asıldı ya da eldeki malın değeri iyice anlaşıldı. Balıkesir Ford da öyle ,10-15 gün önceden randevu aldım. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 4. silindirin bujisi "bana ne bana ne, çalışmayacağım ben" diyormuş. Oyun bozduğu için "bizimla değılsın" deyip gönderdik. Garantiden yapıldığı için para ödemedim. Çok şaşırdığım bi şey oldu. Sabah 11 gibi servisteydim ve servis ağzına kadar doluydu. Sanırım millet ya kış öncesi bakımlara asıldı ya da eldeki malın değeri iyice anlaşıldı.Aslında her ikisi de var. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 Zam gelmeden bakım yaptıralım diyenler bence. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 Zaman eldekini koruyup kollama zamanı. Sani Gerşon yazdı: Cihat Küçükay yazdı: Sani Gerşon yazdı: Aslında her ikisi de var. Çok şaşırdığım bi şey oldu. Sabah 11 gibi servisteydim ve servis ağzına kadar doluydu. Sanırım millet ya kış öncesi bakımlara asıldı ya da eldeki malın değeri iyice anlaşıldı. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Mart 2022 Yazar Paylaş 16 Mart 2022 Bugün tam pasif dpf rejenerasyonunu yakaladım park ederken. Tabii ki durup rejenerasyonun bitmesini bekledim ama boş da oturmadım hani yani. Görüntülerde görebileceğiniz gibi dpf giriş ve çıkış ısıları arasında oluşan ısı farkı ile devrin nasıl yükseldiği ve yakıt yaktığı ortada. Şimdi partikül yaymadık havaya ama, oluşan ısının karbon ayak izi? @Çağlar Bayur mikrofon sizde 🎤 6 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mart 2022 Paylaş 16 Mart 2022 Sani Gerşon yazdı: Tabii ki durup rejenerasyonun bitmesini bekledim sen durdu isen rejenerayon tamamlanmadan durmuştur, incınmış olabilir 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Mart 2022 Yazar Paylaş 16 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: sen durdu isen rejenerayon tamamlanmadan durmuştur, incınmış olabilir Aktif değildi abi. Aktif başlatsa durmazdım zaten. Pasifti bu. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Mart 2022 Paylaş 16 Mart 2022 "Her canlı ölümü, her dpf tıkanmayı tadacaktır" (Zincirlikuyu Egzoscusu) 4 1 8 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mart 2022 Paylaş 16 Mart 2022 Sani Gerşon yazdı: Aktif değildi abi. Aktif başlatsa durmazdım zaten. Pasifti bu. pasifi aktifi ney dpf rejenerasyonda? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Mart 2022 Paylaş 16 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: pasifi aktifi ney dpf rejenerasyonda? Pasifte uyarı yok kıpraşma var, aktifte uyarı veriyor nolur stop etme diye 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mart 2022 Paylaş 16 Mart 2022 Selçuk Bakış yazdı: Pasifte uyarı yok kıpraşma var, aktifte uyarı veriyor nolur stop etme diye 😁 kıpraşmasın yahu , rejenerasyonlar yarıda kala kala tıkanma noktasına gelince mi uyarıyor acaba? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Mart 2022 Paylaş 16 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: kıpraşmasın yahu , rejenerasyonlar yarıda kala kala tıkanma noktasına gelince mi uyarıyor acaba? Uygulama ile hiç bakmadım ama 3 yılda 2 defa uyarı verdi 500, titreşimli çalıştığı çok oldu. Kısa mesafe de olsa devirli kullanıyordum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts