Arda Bülent Güzel 22 Haziran 2021 Paylaş 22 Haziran 2021 Hayırlı olsun. Tüm arabalarda olması gereken özellikler. Hele uzun yolda keyfine doyum olmaz 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Haziran 2021 Paylaş 22 Haziran 2021 Jeep konusunu enişte olmaya meraklılar basmış. Bu bir işaret (baskı) olabilir. 1 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 22 Haziran 2021 Paylaş 22 Haziran 2021 Orjinali hangi donanımda var acaba.Söyle bi baktım ama hepsinde yok gibi. Ayrıca 2 düğme ve yazılımla yapılabilen bir seyi niye yapmazlar ki 🙄 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Haziran 2021 Yazar Paylaş 22 Haziran 2021 Fikri Keleş yazdı: Orjinali hangi donanımda var acaba.Söyle bi baktım ama hepsinde yok gibi. Ayrıca 2 düğme ve yazılımla yapılabilen bir seyi niye yapmazlar ki 🙄 Orjinali 2018 yılında geldi. Limited'te alınabiliyor. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 Hooop Jeep konusunu yedirmeyiz. Renegade'nin dedesi burda sakin olun. Müsait bir zamanda has amerikan V8 sesi dinletilir 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 Ortak cc anahtarı yüzünden Egea- doplo benzetmesi, cık cık cık Ferrari ile ortak bir tuş olsaydı (belki de bişeyler vardır ortak) Ferrariden iyi mi diyecektik Adamlar gocuman grup, şu markalara bak. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 Sami Demirpaz yazdı: Hooop Jeep konusunu yedirmeyiz. Renegade'nin dedesi burda sakin olun. Müsait bir zamanda has amerikan V8 sesi dinletilir Sami profil bilgilerin güncel mi has Amerikan derken eski kayıtlar mı yoksam güncel bir şey mi var son ingilizde kaldım ben profilde daha eski japon var ooooffffffffff kafam karıştı ben sonra gelirim müfettiş tamam https://www.youtube.com/watch?v=5mj675Tpm54 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Sami profil bilgilerin güncel mi has Amerikan derken eski kayıtlar mı yoksam güncel bir şey mi var son ingilizde kaldım ben profilde daha eski japon var ooooffffffffff kafam karıştı ben sonra gelirim müfettiş tamam https://www.youtube.com/watch?v=5mj675Tpm54 V8 olduğu doğrudur Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 Sami Demirpaz yazdı: V8 olduğu doğrudur ingiliz mi amerikan mı Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: ingiliz mi amerikan mı Her ikiside V8 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 Cem Işık yazdı: Bende 1 tanesi bile yok, adamda çifter çifter donanımlar var. Allah kaza bela göstermesin inşallah😋 pedal coşturucu var ya? o da onlarda yok. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Haziran 2021 Yazar Paylaş 23 Haziran 2021 Dogan Arsiray yazdı: o da onlarda yok Kim diyor? Yakında onu da halledeceğim 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2021 Bazı eklemeler yaptım yine. Kaşıntı bitmiyor galiba Öncelikle 15 temmuzda Solargard marka ön cam hariç tüm araç camları filmle kaplandı. İnanılmaz memnun kaldım. En ucuzun bir üst serisi olan Smoke Plus ile işlem yapıldı. https://solargardturkiye.com/otomobil-cam-filmleri/high-performance-serisi/hp-smoke-plus/ Smokeplus 35 ile yapılan cam filmi sanayi ağzında 1 numaraya denk geliyor. Arka camlar fabrikasyon karartılmış olduğu için daha da korunaklı oldu. Ön camda camı kapatınca güneşin ısısının kesildiğini hissedebiliyorum. Karanlıkta cam açmadan aynaları da kullanabiliyorum: Sonrasında gündüz farlarımı Photon çift duy sarı ampullerle değiştirdim. LED te takabiliyorum ancak sorun çıkarttı, bu sebeple halojende kaldım. Veee gelelim en önemli değişikliğe. Arka stop'lar LED ile değiştirildi. Ebay uzun süredir paypal harici ödeme kabul etmiyordu ve malum paypal ülkemizde yasaklı konumda. Ancak sanıyorum ki 3 ay evvel paypal kredi kartı ile ödeme kabul etmeye başlamış. Ben çok uzun süredir paypal olayını bildiğimden ebay'a hiç bakmıyordum. Arkadaşım haber verince aynı gece stop'ları sipariş geçtim. Biraz pazarlık yaparak gayet güzel bir rakama sıfır stop takımını temin ettim. Montaj gayet basit, sök tak yapıldı. Hiç bir hata almadım kadranda. Ancak montaj sırasında bir tecrübe edindim ki, sinyal lambalarından biri çalışmasa dahi sistem çalışan lambaları düzgün yakıyor ancak kadranda uyarı ile beraber sanki hızlı yanıp sönme efekti veriyor. Gelelim görüntülere: Bu halojen taraf: Bu ise LED taraf: Gündüz: Gece zifiri karanlıkta: Frende ortadaki X daha da parlak yanıyor ama hem frene basıp hem de foto çekme imkanım olmadı. Bu da stop'ların yakından çekimi: 25 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 28 Ağustos 2021 Paylaş 28 Ağustos 2021 Stoplar şahane olmuş. Maşallah diyeyim. Bence tek gereken bir dokunuş daha güzel bir sade plakalık piano black tarzi duz. Kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Ağustos 2021 Paylaş 28 Ağustos 2021 Maşallah elinde gençleşiyor makine 😊 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ağustos 2021 Paylaş 28 Ağustos 2021 Hata olayını çözmek kolay. 2 direnç 4 akıllı vida ile hallederim ama araç sahibi yakınımda olmasın [emoji378] 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2021 Sinan Akgöl yazdı: Stoplar şahane olmuş. Maşallah diyeyim. Bence tek gereken bir dokunuş daha güzel bir sade plakalık piano black tarzi duz. Kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin. Aslında plakalığa komple karşıyım da, pandemi döneminde minimum interaksiyonda bulunduğum için, mümkünse bakımdan bakıma insan yüzü görsün alet 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Ağustos 2021 Paylaş 29 Ağustos 2021 OMG. Ben plakaliksiz gezmiyorum hiç olmazsa park eden veya parktan çıkan vatandaş plakaliga vurupta tamponu ezmiyor çatırtı duyunca. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 29 Ağustos 2021 Paylaş 29 Ağustos 2021 Süper olmuş Sani. Güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ağustos 2021 Paylaş 29 Ağustos 2021 Stoplar çok güzel olmuş. Olması gereken zaten buymuş. Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Ağustos 2021 Paylaş 29 Ağustos 2021 Stoplar çok güzel. Plakalığımı servis çöpe atıp kendi plakalıklarını takınca ben o işi bıraktım.. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 29 Ağustos 2021 Paylaş 29 Ağustos 2021 Emre Şimşek yazdı: Stoplar çok güzel. Plakalığımı servis çöpe atıp kendi plakalıklarını takınca ben o işi bıraktım.. Kişiye özel plakalığı mı çöpe attılar? 😕 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Ağustos 2021 Paylaş 30 Ağustos 2021 Stopları çok beğendim, daha önce de beğenmiştim bugün olsa gene beğenirim. Bana yolladığın videodaki W211 led stoplarını da çok beğenmiştim, hediye kabul ederim demiştim. Ne oldu o iş? 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Ağustos 2021 Paylaş 30 Ağustos 2021 Yurdaer Elay yazdı: Kişiye özel plakalığı mı çöpe attılar? 😕 Vw servisi atmış sağolsun eksik olmasın Allah razı olsun 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts