İçeriğe Yönlendir

OIIIIIIIO

Sani Gerşon

Recommended Posts

Sani Gerşon
Adnan Çakır yazdı:
Sani Gerşon yazdı:
Bugün stepneyi söktüm (imkanı yoktu elle sökülmesinin, vidası sıkışmış, neyse ki ağzı bijonlar ile aynıymış) ve altından çıkan emoji4.png

WD 40 bu günler için var.

Aynen ama sıkıştığını değil de, acaba yanlış mı sökmeye çalışıyorum diye düşünmüştüm :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Sani Gerşon

Aldığımdan beri 1 kere dahi iç yıkamaya girmemişti. Malum pandemi başlayınca kimseyi yaklaştırmak istemedim. İç Dış detaylı yıkama, cila ve seramik kaplaması yapıldı.

https://www.instagram.com/p/CPm_FnrDsZ3/

Bir de stepnenin altı çıplaktı, n11'den aldığım keçeyi serdim. Bir faydası oldu mu, bilemem ama, çıplak kalması nedense hoşuma gitmedi.

Kilit etrafındaki kaplamayı t20 ve t40 torx'larla söktükten sonra keçeyi seriyoruz.

kpdl5dr.jpg

Kaplamayı takarken vida deliklerine keçe gelmemesine dikkat ediyoruz. Ayrıca bir üst resimde gözüken tırnakları da söküp kaplamaya geri geçirip sonrasında kaportaya takmak lazım. Bunun için tırnak sökücü plastikler olmalı.

7xnuf6b.jpg

Ve bitmiş hali

7l6km6x.jpg

• Beğen 16
Yorum bağlantısı
Ali Gök

Hayırlı olsun işlemler

seramik kaplamayı nerde yaptırdınız maliyet ne oldu

Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım
Ali Gök yazdı:

Hayırlı olsun işlemler

seramik kaplamayı nerde yaptırdınız maliyet ne oldu

+1

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

İnstagram linki paylasmistim, orasi halletti. Teksilkent detay car care diye geçiyor. Maliyet bilmiyorum, hediye edildi bana :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Sani kimliğim cebimde, beni de nüfusunuza alır mısınız? Aşılarım tam 😁

• Beğen 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Güle güle kullan :sunny:

Sani Gerşon yazdı:

Maliyet bilmiyorum, hediye edildi bana

Maliyeti öğrenmek istersen hediye kabul edilir. :tease3:

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Erkan Işık
Sani Gerşon yazdı:

İnstagram linki paylasmistim, orasi halletti. Teksilkent detay car care diye geçiyor. Maliyet bilmiyorum, hediye edildi bana :)

Araç yıkanmasında kural varmı peki sadece sumu yoksa normal yıkama serbestmı

Yorum bağlantısı
Cem Işık
Erkan Işık yazdı:

Seramik sonrası, uygun şampuanla yıkama tavsiye ediliyor, benzincideki köpüklerin büyük kısmı kostik içerdiğinden seramiğin ömrünü törpülüyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Cem Işık yazdı:

Seramik sonrası, uygun şampuanla yıkama tavsiye ediliyor, benzincideki köpüklerin büyük kısmı kostik içerdiğinden seramiğin ömrünü törpülüyor. 

Boyayı korumak için seramik yaptırıyoruz, yok onla yıkama yok bunla yıka 😑 Oldu olacak seramiğin üzerine de seramik koruma yaptıralım, kostik zarar vermesin 😒

Onca para verip seramik yaptırırsam o arabayı asitle yıkarım ben.

• Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Önder Özcan yazdı:

Boyayı korumak için seramik yaptırıyoruz, yok onla yıkama yok bunla yıka 😑 Oldu olacak seramiğin üzerine de seramik koruma yaptıralım, kostik zarar vermesin 😒

Onca para verip seramik yaptırırsam o arabayı asitle yıkarım ben.

Öyle bakma olaya abi, bir sürü para verip seramik yaptırmışsın (gerçi bunda beleş ama tekrar yaptırmak isterse paralı ), verdiğin para heba olmasın diye korumak lazım.  Parayı korumak için para harcıyorsun. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Erkan Işık yazdı:

Yaptırdıktan sonra 5 güne kadar hiç yıkatmayın dediler. Sonrasında da fırçalı yıkama yaptırmayın dediler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Sani Gerşon yazdı:

Yaptırdıktan sonra 5 güne kadar hiç yıkatmayın dediler. Sonrasında da fırçalı yıkama yaptırmayın dediler.

😒 Förçöylö yökömöyön.

Kendini  koruyamayan kaplama, boyayı nasıl koruyacak. Kaplamaya ne gerek var o zaman? Boyayı da fırçayla yıkamam, şampuanla yıkarım, mikro fiber bezle silerim oldu bitti.

Sözüm sana değil, bu sektöre.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
[emoji19] Förçöylö yökömöyön.
Kendini  koruyamayan kaplama, boyayı nasıl koruyacak. Kaplamaya ne gerek var o zaman? Boyayı da fırçayla yıkamam, şampuanla yıkarım, mikro fiber bezle silerim oldu bitti.
Senin uzun yolun gelmiş abi, şöyle cama börtü böcük yapışmalı :D
  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Önder Özcan yazdı:

😒 Förçöylö yökömöyön.

Para tuzağı yani yeni araç alınca yapılan ufak şımarıklıklar :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Selçuk Keleş yazdı:

Para tuzağı yani yeni araç alınca yapılan ufak şımarıklıklar :) 

Yok para tuzağı anlamında söylemedim. Yaptırdım mı, fırçayla da yıkarım otomatik manineye de girerim. Çizilmez ki (çizilmemesi lazım), kendisi zaten koruyucu değil mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Yok para tuzağı anlamında söylemedim. Yaptırdım mı, fırçayla da yıkarım otomatik manineye de girerim. Çizilmez ki (çizilmemesi lazım), kendisi zaten koruyucu değil mi?
O kadarını 2-3 bin laraya kimse vermez bu piyasada abi. Üzerindeki çizikleri sıcak su dökünce gideren kendini yenileyen film de var ama parası da 2.el araba parası.

İşin özü bunlar hep fakirlikten, eldekini zor elde etmekten yoksa boyanın kendisi koruma tabakası zaten dıdının dıdısına bakmazdık.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...