İçeriğe Yönlendir

OIIIIIIIO

Sani Gerşon

Recommended Posts

Sani Gerşon
Ali Cihangiroğlu yazdı:

ben memnumum ahanda sitesi, reklam gibi oldu ama.....

Online satışı yok sanırım :(

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

SWF (Valeo) Bosch Silbak RBW denedim ama hepsi ayni. 1 ayda ses yapiyor.

Eski Valeolar kaliteliydi onlarda bozmus.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

fabrikasyon gelenleri koruyucu kullanarak 5 sene gibi kullanmıştım, fabrikasyonda ne kullanıyorlarsa sonradan takılanların alayı tırt,bu kesin.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

içinden çıkıyor ağızları diye biliyorum ama kesin konuşmayım...

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Böyle yerli üreticiler niye online satış yapmazlar ki?

Türkiye'nin en büyük kimya firmalarından biri ile çalışıyoruz. Adamlar 1 seneye yakın uğraştılar online satış için. Yan gelir yapıyorlar, son kullanıcıya da bayiye de oradan direkt ulaşıyorlar...

Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

O5Pf9l.jpg

1 ay önce almıştım. Son günlerde Antep çok yağmurlu. Çok memnunum. Sessiz sedasız güzelce siliyorlar. 😊

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
fabrikasyon gelenleri koruyucu kullanarak 5 sene gibi kullanmıştım, fabrikasyonda ne kullanıyorlarsa sonradan takılanların alayı tırt,bu kesin.
Aynen. Fabrikasyonu 2 sene kullandim 2 sene sonunda lastiklerini cevirip taktim. 3 sene goturdu. Ustelik Rize gibi bir memlekette idim :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Kaya
Metin Akbal yazdı:

Aynen. Fabrikasyonu 2 sene kullandim 2 sene sonunda lastiklerini cevirip taktim. 3 sene goturdu. Ustelik Rize gibi bir memlekette idim :)

Zaten kullanmaktan değil de güneşten bozuluyorlar sanki. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Zaten kullanmaktan değil de güneşten bozuluyorlar sanki. 
Agam bu kis 2 kere degistirdim. Hava soguklugu desem Rize de soguk ve nemli idi.
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Sani Gerşon

Bugün muayenesini yaptırdım. Egzoz ve genel muayene beraber yapıldı. 65188km'deydik. Aslında mayıs ayında bitmişti muayene ama pandemi yüzünden yaptırmamıştım.

Pazar normalde tüvtürk kapalı ama pandemi döneminde haftanın 7 günü çalışıyorlar ki, bence çok iyi, sürekli böyle olmalı.

İnanılmaz bir kalabalık vardı. İnsanların bir çoğu maske kuralına da dikkat etmiyorlardı. Umuyorum vakalarda artış yaşamayız.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Sani Gerşon yazdı:

Bugün muayenesini yaptırdım. Egzoz ve genel muayene beraber yapıldı. 65188km'deydik. Aslında mayıs ayında bitmişti muayene ama pandemi yüzünden yaptırmamıştım.

Pazar normalde tüvtürk kapalı ama pandemi döneminde haftanın 7 günü çalışıyorlar ki, bence çok iyi, sürekli böyle olmalı.

İnanılmaz bir kalabalık vardı. İnsanların bir çoğu maske kuralına da dikkat etmiyorlardı. Umuyorum vakalarda artış yaşamayız.

Ben de bugün Esenyurt'a randevu almıştım, sonra içimden gelmedi gitmek erteledim haftaya, ciddi bir külfet oluyor bu muayene işi.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Sani Gerşon

Ona küçük sürprizler yapın.
Aliexpress ten yüzde 99 uyumlu geldi. Tak çalıştır. 4 tane çentik var kasa etrafinda, onlara zımpara gerekti.
Bayram sonrasi inşallah başka sürprizler de olacak :) 2720edc57007339914d3e86a52209956.jpg

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
3d print i bir görseydik...
Yarin kullanacagim aracı, cekeyim. Cok ise yariyor valla, ellerinize sağlık :friends:
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Cem Işık yazdı:

3d printer ile ne basıldı biz de görelim?

Yarın herkese göstereceğim :D

• Şaşkın 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Servet Aydın yazdı:

Rehberi mi?

inşallah rehberdir sadece.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Dogan Arsiray yazdı:

Tur?

Kiev tur rehberi favorim.

Yorum bağlantısı
Engin Deniz
Sani Gerşon yazdı:

Hangi rehberi?

Bizim gruba attığın rehberi diyor. Erkek ismi olmayan 😎

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...