Sani Gerşon 16 Aralık 2019 Yazar Paylaş 16 Aralık 2019 Mert Gulkokan yazdı: Frene sert basınca arka tekerler havalanıyor mu ? Ali Gök yazdı: O yalanmış heralde ya Aynen, o işin gerçek olmadığı (fren sisteminde modifiye varmış) hem testi yapanlar tarafından hem de Jeep tarafından açıklandı. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Aralık 2019 Paylaş 16 Aralık 2019 Sani Gerşon yazdı: Aynen, o işin gerçek olmadığı (fren sisteminde modifiye varmış) hem testi yapanlar tarafından hem de Jeep tarafından açıklandı. 1 7 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Aralık 2019 Yazar Paylaş 16 Aralık 2019 Önder Özcan yazdı: Abi Allah iyiliğini versin. Müşteri ile telefondaydım, mesaja bakayım derken bunu görünce kadının suratına güldüm ya 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Aralık 2019 Paylaş 16 Aralık 2019 Abi Allah iyiliğini versin. Müşteri ile telefondaydım, mesaja bakayım derken bunu görünce kadının suratına güldüm ya [emoji3]Görüntülü mü arıyorsun müşteriyi [emoji3] 3 Yorum bağlantısı
İsa Acar 17 Aralık 2019 Paylaş 17 Aralık 2019 Sani Bey aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın nazarlık için de geçmiş olsun diyorum 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 İmzanı yirim senin Geçmiş olsun Sani.yedin mi [emoji16]SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Sani Gerşon yazdı: Aynen, o işin gerçek olmadığı (fren sisteminde modifiye varmış) hem testi yapanlar tarafından hem de Jeep tarafından açıklandı. senin makine sağlam yine, ya bu olaydı, bırak toto kaldırmayı bak ne oluyordu 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 amerikanın çölünde viraj nerde varmış? ferrari ile de saman taşıma testi yapsınlar bari 2 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Aralık 2019 Yazar Paylaş 24 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: ferrari ile de saman taşıma testi yapsınlar bari Mantıklı, İtalya'da toprak yollar var 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: amerikanın çölünde viraj nerde varmış? ferrari ile de saman taşıma testi yapsınlar bari Çağlar abi iyi de bu viraj testi değil ki çölde önüne geyik meyik çıkar diye 😜 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Emre Şimşek yazdı: Çağlar abi iyi de bu viraj testi değil ki çölde önüne geyik meyik çıkar diye 😜 amerikalı bizon görse direksiyon falan kırmaz Sani Gerşon yazdı: Mantıklı, İtalya'da toprak yollar var test jeep ler için Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: amerikanın çölünde viraj nerde varmış? ferrari ile de saman taşıma testi yapsınlar bari Bu araç sadece amerikaya mı satılıyor? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Furkan Avcı yazdı: Bu araç sadece amerikaya mı satılıyor? hedef kitle bakımından amerika ilk sıradadır , adamların hacmi hayallerimizn üstünde Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Emre Şimşek yazdı: Çağlar abi iyi de bu viraj testi değil ki çölde önüne geyik meyik çıkar diye 😜 Öyle bir durumda geyik düşünsün bu testi geçebilir miyim diye 3 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Öyle bir durumda geyik düşünsün bu testi geçebilir miyim diye O zaman testte geyik koysunlar önüne, o da gelip 75 km hızla çarpsın 😀 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Emre Şimşek yazdı: O zaman testte geyik koysunlar önüne, o da gelip 75 km hızla çarpsın 😀 Delikanlı geyik varsa çıksın bence de Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Delikanlı geyik varsa çıksın bence de Öyle deme bir KOÇ a bakar 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Furkan Avcı yazdı: Öyle deme bir KOÇ a bakar Kırarım boynuzlarıni 😛 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 Furkan Avcı yazdı: Öyle deme bir KOÇ a bakar Subliminal mesaj seziyorum. 😀 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Aralık 2019 Paylaş 25 Aralık 2019 Tam alacaktım videoyu görünce vaz geçtim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Aralık 2019 Yazar Paylaş 25 Aralık 2019 Furkan Avcı yazdı: Bu araç sadece amerikaya mı satılıyor? Çağlar Bayur yazdı: hedef kitle bakımından amerika ilk sıradadır , adamların hacmi hayallerimizn üstünde Araç Amerika başta olmak üzere Avrupa ve Rusya'ya da satılıyor. Amerika'da sadece 2.4L benzinlisi var. Dğer pazarlarda 1.4 benzinli, 1.6 dizel, 2.0 dizel de mevcut. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Aralık 2019 Paylaş 25 Aralık 2019 Mert Gulkokan yazdı: Kızların tepkisi nedir jeepi görünce Senin bu tip soruları sorman yasak artık. Hadi cnm evliler ve evlenmek üzer olanlar bölümüne 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Aralık 2019 Paylaş 25 Aralık 2019 Çağlar Bayur yazdı: test jeep ler için bende o yüzden bunu koydumya, Sani şanslı aldığı fia.. pardon Cip zaten Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 25 Aralık 2019 Paylaş 25 Aralık 2019 Öyle demeyin arkadaşlar, daha geçen ay bolu yaylarında buluşmanız vardı. Yaklaşık 10 yıl önce Bolu-Mudurnu yakınlarında bir geyik yol kenarındaki şevin üstünden yola atlarken Chrysler Stratus aracın tavanına düşüyor aracın dikmeler dahi çöküyor araç pert, geyik ölüyor. Allahtan geyik arabanın üstüne düşüyor araba geyiğe çarpsa cezaası aracı ödeseler dahi kurtarmaz. Geyikler koruma altında bırakın avlanmayı çarpıp öldürseniz dahi suçlusunuz. https://www.iha.com.tr/haber-geyik-4-kisiyi-yaraladi-87404/ Furkan Avcı yazdı: Bu araç sadece amerikaya mı satılıyor? Çağlar Bayur yazdı: hedef kitle bakımından amerika ilk sıradadır , adamların hacmi hayallerimizn üstünde Mustafa Tüfekçi yazdı: Öyle bir durumda geyik düşünsün bu testi geçebilir miyim diye Mustafa Tüfekçi yazdı: Delikanlı geyik varsa çıksın bence de 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Ocak 2020 Paylaş 5 Ocak 2020 Sani Gerşon yazdı: Hepinize teşekkür ederim Açık otopark harici başka şansım yok. Maalesef en sinir olduğum şey 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts