Mehmet Ozyurek 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 Önder Özcan yazdı: 😒 Makam aracı gibi tamponun iki yanına flama asalım istersen. Nasıl çiziyon ya Uzun Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 Geçmiş olsun Sani, çok sinir bozucu bi durum. Bundan sora kazasız belasız kullanırısn inşallah. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 Geçmiş olsun Sani. Büyük bir nazarlık olmuş [emoji16]SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Aralık 2019 Yazar Paylaş 6 Aralık 2019 Teşekkür ederim hepinize. Allah hiç birimize yaşatmasın Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 Tatlıyı geciktirdin ondandır [emoji6] nazardır o çıkmış gitmiş [emoji847] geçmiş olsun . 1 2 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 Sani gecmis olsun. Aracina cok ozenenlerin basina geldigini cokca gordum. En onemlisi sen iyisin aractir yapilir gecer. Zaman gelir unutur gidersin bile. Gule gule kullanmaya devam et. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 Ertan Çabuk yazdı: Geçmiş olsun Sani. Büyük bir nazarlık olmuş SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi İmzanı yirim senin Geçmiş olsun Sani. 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 Geçmiş olsun. Fiat gruba çok pis nazar değiyor. Benim Alfa, Selçuk Bey’in 500 sizin Renegade. İnşallah bu son olur. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 Geçmiş olsun. Oluyor maalesef. Bir buçuk ay önce de benim başıma gelmişti. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 Geçmiş olsun. Renk dikkat çekici o yüzden bayan arkadaş dalmış senin arabaya bence Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 Geçmiş olsun Sani, bir daha başına gelmez inşallah.... demek nazarlık olmuş öylemi, böyle tuzu kuru zenginlerede gıcık oluyorum, zor bela araba alıyoruz ettikleri lafa bak, etsin bakalım, nazarlık onun için araba dışında birşeyde başına gelince görür ne olduğunu.... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 Ali Cihangiroğlu yazdı: Geçmiş olsun Sani, bir daha başına gelmez inşallah.... demek nazarlık olmuş öylemi, böyle tuzu kuru zenginlerede gıcık oluyorum, zor bela araba alıyoruz ettikleri lafa bak, etsin bakalım, nazarlık onun için araba dışında birşeyde başına gelince görür ne olduğunu.... Öte yandan araç bi kaporta işi gördükten sonra çok rahat kullanımı oluyor. Onu da not etmek lazım. 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Aralık 2019 Paylaş 6 Aralık 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Öte yandan araç bi kaporta işi gördükten sonra çok rahat kullanımı oluyor. Onu da not etmek lazım. doğrudur, bir rahatlama geliyor insana, çok fazla değer vermemek gerektiğini, üstüne çok fazla düşmemek gerektiğinide anlıyorsun, sakınılan göze çöp batar olayıda doğrudur, bundanda kurtuluyorsun... Söz meclisten dışarı... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Aralık 2019 Paylaş 7 Aralık 2019 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Çok sağolun hepinize. Tek bir parçanın ağzı boyandı, geri kalan verniklendi maalesef. En azından onarım resimleri falan her şey mevcut, benden sonra almak isteyen ona göre karar verir artık. 3-4 sene sonrasını düşünmüyorum şu durumda Keşke kullanıcı hatası deseler. Yürür aksama sadece 60binkm garanti veriyorlarmış. Dacia ve Renault sorgusuz (sarf malzemesi hariç [akü, debriyaj vs]) 100bin km garanti veriyor her parçaya. Renault 6 sene sanırım, Dacia 4 sene boya garantisi veriyor. Jeep ise 3 sene boya garantisi veriyormuş. Garanti sistemleri bir garip işliyor. 350TL'ye onay vermedi, şu ana kadar garantiden 20bin'lik değişim yapıldı. uuuu... kazalı o araba . araçlarınız değerinden yarıfiyatına öld.. ehem alınır, imei kayıtlı telefonla değiştirilir. 7 Aralık 2019 tarihinde Dogan Arsiray tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Aralık 2019 Paylaş 7 Aralık 2019 Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 7 Aralık 2019 Paylaş 7 Aralık 2019 Geçmiş olsun, umarım son kazanız olur. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Aralık 2019 Paylaş 9 Aralık 2019 Cok gecmis olsun. Xenonlar sanirim D5S. Aliexpresste D5S xenonun 35W olani var. Servet abi goz atsin [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts