Mehmet Ozyurek 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 [mention=9941]Sani Gerşon[/mention] youtube deki arka aksı havalandırma testini [mention=13526]Servet Aydın[/mention] ile yapmayı deneyecekmişsiniz diye bir dedikodu dolaşıyor forumda. Bu konu hakkında net bilgiyi alabilirmiyim.Ne testi [emoji15]O nerden çıktı. [emoji33] 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Kasım 2019 Paylaş 16 Kasım 2019 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: 5 cm spacer, 15 cm coil ile muhteşem olur her ikiside mındar eder, hafif arazi aracı bu, şahinmi sandın, sakın haa Sani araba cillop yalnız, renkte bu alete uygun, tarzına uygun yani, arazimsi askerimsi bir hava için renk önemli, sonuçta askeri araç üzerinden giden bir tasarımı var.... askeri tarzı severim, daha askeri ve eskiyi hatırlatan Jeep Crew Chief 715 mesela... 16 Kasım 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 16 Kasım 2019 Paylaş 16 Kasım 2019 Nedir ölçüler? Özellikleri alayim 215/60/17 xl michelin alpin5 3016 tarihli sadece 2017 kışında kullanıldı 1 sezon araba satılınca kenara koyduk.Sizin aracı görünce lastikler aklıma geldi. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Kasım 2019 Paylaş 16 Kasım 2019 Rengini çok beğendim güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Kasım 2019 Paylaş 16 Kasım 2019 Özel renk galiba bu , dikkat çekiyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Kasım 2019 Yazar Paylaş 16 Kasım 2019 Resimleri hizliresim 2 gündür çalışmadığı için başka siteye ancak yükleyebildim. Bagaj kesinlikle duster'dan küçük. Ancak böylelikle arka koltuk diz mesafesi biraz daha fazla sunulabilmiş. Bagajın iki yanında fileliz gözler, karşılıklı aydınlatma ve 12v priz çıkışı güzel detaylar. Tam boy stepne ile kriko takımının kemer misali sabitlenmesi güzel düşünülmüş. Stepne etrafı ise bayağı dar. Artan gözlere ancak ufak tefek şeyler konulabilir. Arka koltuk orta taraf gerekirse açılabiliyor ve bardaklık ve kol dayama olabiliyor. 4 kişilik seyahatlerde güzel bi konfor oluşturacaktır. Arka kapılarda dahi saklama gözleri mecvut. Ancak tüm kapılardaki saklama gözleri gerçekten küçük. Yine karşılaştırmak için son aracım olan Duster'ı örnek gösterirsek, Duster'da arka kapılarda bir göz mevcut değildi. Ön kapılar ise küçüktü. Arka tarafta bir adet 220v priz mevcut. Notebook şarjı, telefon şarjı için çok iyi düşünülmüş. Yükset güç çekmeyen her şey bağlanabilir. Orta konsolda maalesef bir havalandırma yok. Sağ ön yolcu tarafından da kilitler açılıp kapanabiliyor. Çocuklu aileler ya da iki kişi seyahat edenler için bence güzel bir detay. Sürücü araçtan ayrılıp anahtar bırakması gerekirse,kilitler yolcu tarafından da kullanılabiliyor. Yine yolcu tarafındaki saklama gözünü de görebiliyoruz. Fotoğrafa girmeyen, hoparlörün altına doğru bir miktar daha uzuyor alan. Torpido bence bayağı ufak. Önceki araçlarımda Clio3'te dahi fazla alan olduğuna eminim. Bu kadarla SUV diye nitelendirilen bir araçta neyi düşünmüş Jeep bilemiyorum. Bu bence büyük bir eksik. Kapı gözü aydınlatmalar ve ön bardaklık aydınlatması çok hoş. Ayrıca araçta submarine light dediğimiz, vitesi bölgesini aydınlatan ufak tepe led'i de mevcut. Direksiyon tuşlarındaki aydınlatmayı ilk kez görüyorum. Ön yolcu tarafındaki tutamak, bayağı maskülen hava katıyor. Araçta bi-xenon aydınlatma olmasına rağmen 25w kullanıldığı için otomatik ayar zorunluluğu yok. Farları şu an ayarsız biraz. Ama gördüğüm kadarıyla halojenden iyi ama 35w xenon'lardan kötü bir aydınlatmaya sahip. Megane'ımda çok daha iyi bir aydınlatmaya sahiptim. Duster'daki uzunlardaki led'ler dahi daha iyi ışık sunuyordu. Ama şimşek etkisi tabii ki mevcut Otomatik klima, kararan ayna şahane. Ancak ayna arkasındaki sensör muhafazası kocaman. Geçen gün bindiğim Insıgnia'da da bu kadar büyük muhafaza görmüş, yadırgamıştım. Ancak sanırım teknoloji buna zorunlu koşuyor. Kadrana hayran kaldım. Bu kadar beğeneceğimi beklemiyordum. Kullandıkça daha da özelliğini keşfedeceğimi düşünüyorum. Mevcut yakıt bitsin, depoyu doldurayım, kış ortalamasını da görmüş oluruz ileride. Yani ortalama tüketimi anlayabilirsem yol bilgisayarından 23 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Kasım 2019 Paylaş 16 Kasım 2019 Mert Yeldan yazdı: Burcu Esmersoy un Z si. Esmerzoy 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Kasım 2019 Paylaş 16 Kasım 2019 Sani hayırlı olsun, seviyorum ben bu kasayı, rengi de ayrıca güzel. Şanzıman benimkiyle aynı, motor da Alfa'da da kullanılan motor, Multijet sağlamdır. DCT şanzıman da DSG kadar pürüzsüz olmasa da sorunsuzdur. Kullanıma bağlı olarak 70-120 bin arası kavrama değişimi ister. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 16 Kasım 2019 Paylaş 16 Kasım 2019 iç plastik aksamını begenmedim biraz kalitesiz gibi geldi koltuk raylarını yandan gizlice kapaklı bir sekilde yapılabilirdi. gögüsteki tutamak felan dışardan gözüktügü kadar tatmin edici degil. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 16 Kasım 2019 Paylaş 16 Kasım 2019 Valla beğendim, hayırlı olsun @Sani Gerşon, yalnız arkaya kuş sanatsal çalışma yapmış moderin san at 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 16 Kasım 2019 Paylaş 16 Kasım 2019 Hayırlı olsun Sani ...Yeni farkettim.güzel makine...[emoji3478] Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Kasım 2019 Yazar Paylaş 16 Kasım 2019 Hepinize teşekkür ederim Hasan Karabekiroglu yazdı: Valla beğendim, hayırlı olsun @Sani Gerşon, yalnız arkaya kuş sanatsal çalışma yapmış moderin san at Açık otopark harici başka şansım yok. Maalesef en sinir olduğum şey Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 16 Kasım 2019 Paylaş 16 Kasım 2019 (düzenlendi) Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın. Bu aracın tasarımını gerçekten çok beğeniyordum. Devir saatindeki redline detayı çok ince düşünülmüş çok hoşuma gitti 😁 Olumsuz olarak söyleyebileceğim tek nokta aracın rengi. 🧿🧿🧿 16 Kasım 2019 tarihinde Vasfi Gişten tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Kasım 2019 Paylaş 16 Kasım 2019 Ortak çok malzemenin varmış, ayna arkasında ki kalabalıkta bunlardan biri kaçı, rengi beğendim sıradan renkler artık cazip gelmiyor. Hasan Karabekiroglu yazdı: Valla beğendim, hayırlı olsun @Sani Gerşon, yalnız arkaya kuş sanatsal çalışma yapmış moderin san at Martı işine benziyor 😀 1 paket ıslak mendil gider buna. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 16 Kasım 2019 Paylaş 16 Kasım 2019 Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela göstermesin Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 16 Kasım 2019 Paylaş 16 Kasım 2019 Hayırlı olsun sani güle güle kullan Allah kaza bela vermesin.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Kasım 2019 Paylaş 16 Kasım 2019 (düzenlendi) Sani renk olarak Bicolor denilen renk dimi bu? 16 Kasım 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Kasım 2019 Paylaş 16 Kasım 2019 Tiguanı alacagımda 2017 sonbahar bunun dolusu 124 bine veriyorlardı aynı renk sunroof vs. Güzeldi. Ama test sürüşü ardından vazgeçmiştim. Yoldan kopuk gelmişti Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 16 Kasım 2019 Paylaş 16 Kasım 2019 Haa Şöyle güzel güzel resimler paylaşınca güzellik ortaya çıktı. Çok güzel bir araçmış aile için küçük olabilir ama Sani&Burcu için geyet yeterli ve fonksiyonel bir araç. Tekrar hayırlı olsun diyorum. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Kasım 2019 Paylaş 16 Kasım 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Tiguanı alacagımda 2017 sonbahar bunun dolusu 124 bine veriyorlardı aynı renk sunroof vs. Güzeldi. Ama test sürüşü ardından vazgeçmiştim. Yoldan kopuk gelmişti bak bu önemli bilgi işte... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts