Kemal Korkmaz 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Renk güzelmiş ne koyu ne açık panjur bayağı janjanlı ... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 5 cm spacer, 15 cm coil ile muhteşem olur Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Çağlar Bayur yazdı: yakışıklı renk tam seramik lik Bi kerede benden sonra yaz aynı şeyi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Kasım 2019 Yazar Paylaş 15 Kasım 2019 SAğolun hepinize. Valla kuş pisliği başıma bela. Ne yapacağım bilemiyorum. Seramik çözüyor mu? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Arabayi gordum buna spacer lazim dedim. Yukaridaki 2 tecrubeli kisi yazmis zaten Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Sani Gerşon yazdı: SAğolun hepinize. Valla kuş pisliği başıma bela. Ne yapacağım bilemiyorum. Seramik çözüyor mu? Seramik ile kuş pisliği kaputa konan yaprak kadar etkili Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Sani Gerşon yazdı: Ben de çok arada kaldım. Sonra baktım ikisine, Renegade'in tipi daha güzel. İçi de 500x'e göre daha tipli duruyor bence. Testlerinde ikisini de kullananlar (hatta ikisine de sahip olan vardı bi tanesinde izlediğimde) bu aracın sürüş dinamiklerinin 500x'e göre çok daha iyi olduğunu söylüyor. İlk yorumlarıma gelirsek, Otomatik vitesine tam alışamadım. Kick down yaptığımda ufak bi sendeliyor alet. Ağır ağır giderken bi anda hızlanmak istersem, bariz geç kalıyor vites. Kapı içlerinde, orta bardaklıkta led aydınlatmalar mevcut. Aynalar kocaman. Bayağı kocaman. Yolda giderken birine vursa, suç aleti olurlar Park sensörü düşük hızlarda sürekli aktif. Bir de teybi kısıp hemen uyarmaya başlıyor. Hatta dün öğrendiğime göre hoparlör çalışmaz, arızalanırsa, park sensörü de devre dışı kalıyor. Aynalar tam otomatik ancak maalesef ki kilitlerle entegre değil. Yani kapıları açtığımda açılmıyorlar veya kilitlediğimde kilitlenmiyorlar. Yazılımla çözülüyormuş ama bu olay. Anahtarsız giriş var, anahtarsız çalıştırma var, ama anahtarsız kilitleme yok. Yani cebimde anahtarla inip uzaklaştığımda kapılar kilitlenmiyor. İlla cepten çıkıp kilitlenecek düğmeden. Sürücü koltuğu beklediğimden daha da konforlu. Kadran özelleştirilebilir. Görmek istediğim verileri dijital kadranın istediğim köşesinde görebiliyorum. Yol bilgisayarı mantığını daha çözemedim. Uzakdoğu araçları gibi, trip a trip b koymuşlar. Hiç sevmem bu olayı. Bakalım daha neler göreceğim Park sensörleri bende de düşük hızda aktif. 0-20 km/h arası sürekli devrede, bunu ön camın altındaki ışıklı göstergesinden de takip edebiliyoruz. 0-20km arasında ilerliyorsak, 2 adet led ışık sürekli yanıyor (sensörler devrede) 20 yi fgeçtiğin an ışıklar sönüyor (sensör devre dışı) Fakat düğmesi var, bastığın an komple devre dışı bırakabiliyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Servet Aydın yazdı: Bi kerede benden sonra yaz aynı şeyi hava soğuktur oralrda sen yorulma dediydim Yorum bağlantısı
Tahir Ak 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Hayırlı olsun 70 km civarı frene tam basınca arkada hareketlenme olmuyor değil mi? 5 cm spacer, 15 cm coil ile muhteşem olur Basık doblo 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Kasım 2019 Yazar Paylaş 15 Kasım 2019 Mehmet Göktürk yazdı: Kapalı otoparka koy 3 sene sonra komple boyatsam, değer kaybı ile daha karlı çıkarım. Önder Özcan yazdı: Park sensörleri bende de düşük hızda aktif. 0-20 km/h arası sürekli devrede, bunu ön camın altındaki ışıklı göstergesinden de takip edebiliyoruz. 0-20km arasında ilerliyorsak, 2 adet led ışık sürekli yanıyor (sensörler devrede) 20 yi fgeçtiğin an ışıklar sönüyor (sensör devre dışı) Fakat düğmesi var, bastığın an komple devre dışı bırakabiliyorsun. Aynı durum bende de geçerli Yorum bağlantısı
Erkan Işık 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 sani bey hayırlı olsun gülelgüle kullanın Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Sani bey hayırlı olsun. Güle güle, kazasız belasız kullanmanız dilegiyle. Rengine bayıldım... Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Fatih Keskin yazdı: Rengi çok güzel ne demişim Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 İyi günlerde kullanın. Motor ne bunun ben mi kaçırdım? 1.4 Multiair mı? Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Renegade e uygun kışlık lastik var elimde bir sezon kullanılmış [emoji3] Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Kasım 2019 Yazar Paylaş 15 Kasım 2019 İyi günlerde kullanın. Motor ne bunun ben mi kaçırdım? 1.4 Multiair mı?1.6 multijet kendisiRenegade e uygun kışlık lastik var elimde bir sezon kullanılmış [emoji3]Nedir ölçüler? Özellikleri alayim 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 @Sani Gerşon youtube deki arka aksı havalandırma testini @Servet Aydın ile yapmayı deneyecekmişsiniz diye bir dedikodu dolaşıyor forumda. Bu konu hakkında net bilgiyi alabilirmiyim. 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Kasım 2019 Yazar Paylaş 15 Kasım 2019 Metin Uzunoğlu yazdı: @Sani Gerşon youtube deki arka aksı havalandırma testini @Servet Aydın ile yapmayı deneyecekmişsiniz diye bir dedikodu dolaşıyor forumda. Bu konu hakkında net bilgiyi alabilirmiyim. Dilediği testi yapabilir 1 1 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 [mention=9941]Sani Gerşon[/mention] youtube deki arka aksı havalandırma testini [mention=13526]Servet Aydın[/mention] ile yapmayı deneyecekmişsiniz diye bir dedikodu dolaşıyor forumda. Bu konu hakkında net bilgiyi alabilirmiyim.Benim ilk aklıma bu gelmişti renegade deyince. Servet abi bence bu testi bir üst levele taşıyabilir. Neyse yeni konu açılınca hepimiz izleriz. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Parande atma konusunda çalışmalar devam ediyor lakin kaskocunun kalbi dayanmaz endişemiz var 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Kasım 2019 Yazar Paylaş 15 Kasım 2019 Servet Aydın yazdı: Parande atma konusunda çalışmalar devam ediyor lakin kaskocunun kalbi dayanmaz endişemiz var Ben hiç bahsetmedim bir önceki mesajda kendisinden. Niye uyandırıyorsun ki? Bıyıkları komple beyaza dönmezse ben de bi şi bilmiyorum 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts