Sani Gerşon 15 Kasım 2019 Yazar Paylaş 15 Kasım 2019 Ali Cihangiroğlu yazdı: Hadi çabuk detay ver kardeşim, bak bumu 500x mi arada kalıyorum Ben de çok arada kaldım. Sonra baktım ikisine, Renegade'in tipi daha güzel. İçi de 500x'e göre daha tipli duruyor bence. Testlerinde ikisini de kullananlar (hatta ikisine de sahip olan vardı bi tanesinde izlediğimde) bu aracın sürüş dinamiklerinin 500x'e göre çok daha iyi olduğunu söylüyor. İlk yorumlarıma gelirsek, Otomatik vitesine tam alışamadım. Kick down yaptığımda ufak bi sendeliyor alet. Ağır ağır giderken bi anda hızlanmak istersem, bariz geç kalıyor vites. Kapı içlerinde, orta bardaklıkta led aydınlatmalar mevcut. Aynalar kocaman. Bayağı kocaman. Yolda giderken birine vursa, suç aleti olurlar Park sensörü düşük hızlarda sürekli aktif. Bir de teybi kısıp hemen uyarmaya başlıyor. Hatta dün öğrendiğime göre hoparlör çalışmaz, arızalanırsa, park sensörü de devre dışı kalıyor. Aynalar tam otomatik ancak maalesef ki kilitlerle entegre değil. Yani kapıları açtığımda açılmıyorlar veya kilitlediğimde kilitlenmiyorlar. Yazılımla çözülüyormuş ama bu olay. Anahtarsız giriş var, anahtarsız çalıştırma var, ama anahtarsız kilitleme yok. Yani cebimde anahtarla inip uzaklaştığımda kapılar kilitlenmiyor. İlla cepten çıkıp kilitlenecek düğmeden. Sürücü koltuğu beklediğimden daha da konforlu. Kadran özelleştirilebilir. Görmek istediğim verileri dijital kadranın istediğim köşesinde görebiliyorum. Yol bilgisayarı mantığını daha çözemedim. Uzakdoğu araçları gibi, trip a trip b koymuşlar. Hiç sevmem bu olayı. Bakalım daha neler göreceğim 1 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Yenilerin far ve stop grubundaki güncellemeler harika çok yakışıklı duruyor. Park sensörü işi gıcık evet, bende 10 adet sensör var şuan biri çalışmıyor soketi kırık diye bütün sistem deaktif. Aynalar benimde öyle, kapılar ile entegre etsem süper olacak. Yol bilgisayarında 2 adet trip var doğru 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Anahtarsız kilitleme konusunda kendime bi alışkanlık edindim. Arabanın anahtarını hep sol cebime düğmeleri bacağıma değil ters tarafa yani pantolonun kumaşına bakacak şekilde koyuyorum. Pantolona dışardan dokunarak kapıları kilitleyip açabiliyorum. Cebimden çıkartmama gerek kalmıyor bacağıma dokunup kilitliyorum arabayı Düğmelerin yerini ezberlemek çok basit Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Hayirli olsun. Duster dan sonra iyi yonde bir degisim olmus. Anlattiginiz bazi ozellikler maalesef oluyor. Park sensorunun devreye kendinden girmesi beni gicik ederdi herhalde. Gercek kullanici verileri sizinle gelecektir. Gule gule kullanin. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Hayırlı olsun Sani forumda Jeepler çoğalıyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: bayağıdır bende inceliyorum, son tahlilde sana hak verdim, bu araba 500x e göre daha bir şekil-şirin-suvumsu, kalıplı yapısı benimde hoşuma gidiyor, dusterın bir tombul ama büyük görünen bir havası varya bununki daha maskulen geldi bana, şu son kasanın farlarıda güzel olmuş, sırf o farlar için son kasa almak isterdim, listeye eklendi, güzel bir ikinci el olursa olabilir... vitese şöyle bir eleştiri getireyim, mesela 500x te kii aynı araba zaten bunlar, sıkışık trafikte biraz kafası karışıyor, ani hızlanmada sende farketmişsin biraz zaman kaybediyor,, aniden atak yapıyor, keşke bunun yerine tam oto şanzıman koysalarmış dediğim oluyor.... bunda galiba Trailhawk 4x4 alırsan 9 ileri tam oto şanzıman varmış, bilgin varmı acep? şöyle demiş: Jeep® Renegade sıcaklık, hız, ve elektronik stabilite kontrol aktivasyonunu izleyerek ve belirli yol koşullarında 20 ayrı vites haritası sunarak, sürüş konforunu ve performansını geliştiren 9 ileri otomatik şanzımana sahip ilk kompakt SUV'dur. Bu vites kutusu sistemi,daha çabuk hızlanma ve daha yumuşak vites değiştirme ile uzun yol sürüşleri için ideal olan tepkisel sürüş deneyimini garanti eder. Jeep® Renegade ayrıca manuel şanzımanın performans ve güç sağlayan kuvvetli özelliklerini, otomatik şanzımanın konfor ve kullanım kolaylığı sağlayan özellikleriyle birleştiren 6 ileri çift kavramalı şanzıman da sunmaktadır. https://www.jeep.com.tr/renegade/4x4-performans şunu alabilsek ama fiyatı bitirici olmuş resmen.... 1.3 GSE T4. 180hp ATX (Otomatik) Duster da takılı kaldım, acilen değişiklik şart 15 Kasım 2019 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 şeklini seviyorum bu aletin, hele son kasa far makyajı cuk olmuş... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Sani Gerşon yazdı: Uzakdoğu araçları gibi, trip a trip b koymuşlar. palio da aynı idi aslında alışınca çok güzel. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Hayırlı olsun Gayınçoya alacaktık,arka taraf fena sallıyor gibi geldi,ticari araclar gibiydi🤔 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Kasım 2019 Yazar Paylaş 15 Kasım 2019 Hepinize teşekkür ederim. Foto'lar çekildi, güzel bir inceleme mesajımla bu haftasonu hepsini koyacağım Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Bari şuraya bir tane at. Millet merak ediyor. Sende az zalim değilsin be [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Kasım 2019 Yazar Paylaş 15 Kasım 2019 Arda Bülent Güzel yazdı: Bari şuraya bir tane at. Millet merak ediyor. Sende az zalim değilsin be Sizi mi kıracağım 33 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Kamuflajlik mis renk ben kırmızı bekliyordum. Tekrar güle güle kullan Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 O değilde ikonik tasarımı yapan dayıları tebrik etmek lazım. Bu panjur bu far. Gerçekten efsane Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Bugün donanım seviyesine bakim derken bu renk bir araç vardı sarı sitede, dedim ne güzel renkmiş bu ya derken renk net çok iyi. Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Çamurluktaki turuncu, amerikan park mı yoksa reflektör mü Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Sani "Z" kim?Burcu Esmersoy un Z si. [emoji3] 1 4 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Mert Yeldan yazdı: Burcu Esmersoy un Z si. 😂 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Renk süper teşekkür ederim foto attığın için. Tekrar hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts