Rıdvan Ergün 14 Kasım 2019 Paylaş 14 Kasım 2019 Herkese merhaba. Yarın bir yakınım için Samsun'dan Hyundai Tucson satın almayı düşünüyoruz. Aracın ekspertizini yaptırabileceğimiz bir yer önerebilecek kimse var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 14 Kasım 2019 Yazar Paylaş 14 Kasım 2019 Teşekkür ederim Mehmet Bey. Aracı Samsun'da satıcıdan alacağız. Biz dışarıdan geleceğimiz için satıcı esnafın etkisinde kalmayacak kurumsal bir yer arıyoruz. Burası kurumsal bir yere benziyor. 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 14 Kasım 2019 Paylaş 14 Kasım 2019 Samsun Pilot Garage arkadaşımın, profesyonel çalışırlar. Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz. 2 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 14 Kasım 2019 Yazar Paylaş 14 Kasım 2019 Çok teşekkür ederim. Ramazan Turan yazdı: Samsun Pilot Garage arkadaşımın, profesyonel çalışırlar. Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz. Ramazan Bey selamınızı söyleyebilir miyim, adı nedir firma sahibinin? Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 14 Kasım 2019 Paylaş 14 Kasım 2019 Rıdvan Ergün yazdı: Teşekkür ederim Mehmet Bey. Aracı Samsun'da satıcıdan alacağız. Biz dışarıdan geleceğimiz için satıcı esnafın etkisinde kalmayacak kurumsal bir yer arıyoruz. Burası kurumsal bir yere benziyor. Kurumsal bir firmadır. 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 14 Kasım 2019 Paylaş 14 Kasım 2019 Rıdvan Ergün yazdı: Çok teşekkür ederim. Ramazan Bey selamınızı söyleyebilir miyim, adı nedir firma sahibinin? İki tane var, piazza çevresindeki arkadaşımın, tekkeköy yolundakini bilmiyorum. Hasan Gökçek'in arkadaşı derseniz yardımcı olurlar. Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 15 Kasım 2019 Yazar Paylaş 15 Kasım 2019 (düzenlendi) Ramazan Turan yazdı: İki tane var, piazza çevresindeki arkadaşımın, tekkeköy yolundakini bilmiyorum. Hasan Gökçek'in arkadaşı derseniz yardımcı olurlar. Samsun Pilot Garage Oto Ekspertiz ve Computest Merkezi , Pilot Garage Yenimahalle, Gülşah Sokak, 55080 Canik/Samsun 0549 238 67 67 https://g.page/SamsunOtoEkspertiz?share Bu hangisi? Hasan Gökçek firma sahibi olan arkadaş mı? 15 Kasım 2019 tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Rıdvan Ergün yazdı: Samsun Pilot Garage Oto Ekspertiz ve Computest Merkezi , Pilot Garage Yenimahalle, Gülşah Sokak, 55080 Canik/Samsun 0549 238 67 67 https://g.page/SamsunOtoEkspertiz?share Bu hangisi? Hasan Gökçek firma sahibi olan arkadaş mı? Evet, Canik'te olan expertiz arkadaşımın ortak olduğu firma, kendisiyle görüştüm. İsmini verirseniz yardımcı olacaklarını söyledi. Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 16 Kasım 2019 Yazar Paylaş 16 Kasım 2019 Çok teşekkür ediyorum. Bizimkiler gittiler, firmada gayet güzel ilgilenmişler. Araca geçer not verildi ve satın aldık. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts