İsa Acar 10 Kasım 2020 Paylaş 10 Kasım 2020 Unutturamayacaklar...Saygı ve minnetle anıyorum... 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Kasım 2020 Paylaş 10 Kasım 2020 Bazı borçlar vardır, ödeyemezsin. Dön gel biraz da cennet özlesin seni. 1881'den sonsuzluğa uzanan bir sevdadır adın. Her zaman yüreğimizde yaşayacaksın. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Kasım 2020 Paylaş 10 Kasım 2020 Bölünmüşleri birleştirici özelliği ile bu 10 Kasım'da da kendisini anıyoruz şu içinde bulunduğumuz günlerde onun fikirlerine çok ihtiyaç var. 2 Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü 10 Kasım 2020 Paylaş 10 Kasım 2020 Aziz ATATÜRK , bu devleti sıfırdan kurdun ve bize emenet ettin. Farkındayız ve Minnettarız. Ruhun şâd olsun. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Kasım 2021 Paylaş 9 Kasım 2021 Rahmet, Minnet ve Şükranla anıyorum. Ne Mutlu Türk'üm Diyene. 4 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 9 Kasım 2021 Paylaş 9 Kasım 2021 Yaşım ilerledikçe, araştırdıkça kıymetini daha iyi anladığım Atam; seni bize unutturamazlar. Ruhun şad olsun... 7 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 9 Kasım 2021 Paylaş 9 Kasım 2021 (düzenlendi) Yıllar geçtikçe değerini daha iyi anlıyoruz , anlattıklarını... Bizlere öğrettiklerin ve verdiklerin için teşekkürler... Saygı Özlem ve Minnetle... 9 Kasım 2021 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Kasım 2021 Paylaş 9 Kasım 2021 Büyük devrimciyi saygıyla anıyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Kasım 2021 Paylaş 9 Kasım 2021 memlekete nefes olursan, memleketin nefesini de korursun elbet https://www.youtube.com/watch?v=1Sy9Zqt9gqI 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 9 Kasım 2021 Paylaş 9 Kasım 2021 (düzenlendi) 9 Kasım 2021 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 9 Kasım 2021 Paylaş 9 Kasım 2021 (düzenlendi) Atatürkten sonra ülkeyi yönetenler hep onu giyimiyle, kuşamıyla, hal hareket ve tavirları ile taklit etmeye çalıştılar ama kimse Atatürk'ün fikirlerini, düşüncelerini, ileri görüşlülüğünü taklit etmeye calismadi, örnek almadı... Bugun ülkemiz bu durum ve yoksunluk içerisinde ise Atatürk'ü anlayamayan yöneticiler yüzündendir... Onun fikirlerine, düşüncelerine düşman olanların ne kadar karşısında isem, onun heykellerinin arkasına saklanıp, onun izindeymiş gibi yapanlarında o kadar karşısındayın... Çok isterdim dünya gözü ile bir kere görüp, ellerinden öpmeyi... Ona sormak istediğim o kadar çok sorularım varki, anlatamam... Karşısında gözümü kırpmadan cevaplarını dinlemek isterdim... Allah Gazi Paşamızdan razı olsun, kabri nur dolsun... Ben Atatürk'ü çok özledim... 9 Kasım 2021 tarihinde Erkut Uysal tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Kasım 2021 Paylaş 9 Kasım 2021 Şanslı bir ulusun matemidir 10 Kasım. Endişe etme Yüce lider. Emanetini koruyacak kollayacak nesil her daim olacaktır. 7 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 9 Kasım 2021 Paylaş 9 Kasım 2021 Söyleyecek çok şey varken bazen kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar vardır ya işte o noktadayım. Büyük devrimci, büyük lider ne desem yetmez. Ömrünü bu vatana adamış büyük insan. Mekanın cennet olsun. Fikirlere kurşun işlemezmiş, senin fikirlerin açtığın bu yolda bizlere emanet. Dolmabahçede son nefesini verdiği yatağı gördüğümde ağlamıştım. Yukardaki reklamı gördüğümde de ağladım. Kızım, Atatürk neden öldü diye ağladı geçenlerde. 5,5 yaşındaki bir çocuğa bunu anlatmak o kadar zor ki. Yaza Anıtkabire götüreceğim inşallah. Çocuklara ‘O’ nu anlatmak çok önemli…Saygı, minnet ve özlemle…. 7 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 9 Kasım 2021 Paylaş 9 Kasım 2021 memlekete nefes olursan, memleketin nefesini de korursun elbet Bu bakış açısı, bu düşünme şekli… Muazzam. İşte bu yüzden düşmanlarının bile saygısını kazanmış dünya üzerinden geçmiş tek lider… 4 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 9 Kasım 2021 Paylaş 9 Kasım 2021 Yaşadığımız her musibette, o günün şartlarında, ne zorluklarla neler başardığını tekrar tekrar anlıyoruz. Özlem ve rahmetle anıyoruz. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Kasım 2021 Paylaş 9 Kasım 2021 memlekete nefes olursan, memleketin nefesini de korursun elbetHani din düşmanı diyen bezirganlar varya, kainatın efendisi kıyamet koparken elindeki fidanı dikmeye devam et diyor. Aradan 1500 yıl sonra koca gezegende bize denk gelen büyük lider bir dal bile kesmiyor. Sütü bozuk olmaya görsün, 30milyon az 7 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 9 Kasım 2021 Paylaş 9 Kasım 2021 (düzenlendi) Bu saatten sonra sevmek, minnet duymak yetmez, onu yaşatmak için çocuklarımıza bu sevgiyi aşılamalıyız. Ruhun şad olsun. 9 Kasım 2021 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts