İçeriğe Yönlendir

10 Kasım 1938

Bülent Tarakçı

Recommended Posts

H.Cenk Bayrakçı

Bazı borçlar vardır, ödeyemezsin. 

Dön gel biraz da cennet özlesin seni.

1881'den sonsuzluğa uzanan bir sevdadır adın. 

Her zaman yüreğimizde yaşayacaksın.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Bölünmüşleri birleştirici özelliği ile bu 10 Kasım'da da kendisini anıyoruz şu içinde bulunduğumuz günlerde onun fikirlerine çok ihtiyaç var.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü

Aziz ATATÜRK , bu devleti sıfırdan kurdun ve bize emenet ettin.

Farkındayız ve Minnettarız.

Ruhun şâd olsun.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
Metin Uzunoğlu

Rahmet, Minnet ve Şükranla anıyorum.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Yaşım ilerledikçe, araştırdıkça kıymetini daha iyi anladığım Atam; seni bize unutturamazlar. Ruhun şad olsun... 0fde3bdd131650925396e143e495c7e3.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
(düzenlendi)

Yıllar geçtikçe değerini daha iyi anlıyoruz , anlattıklarını...

Bizlere öğrettiklerin ve verdiklerin için teşekkürler...

Saygı Özlem ve Minnetle...

tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Unutmadık , unutturmayacağız..

255437502_4797617716935824_6261322702489

255754102_4797617720269157_5571237921114

• Beğen 9
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
(düzenlendi)

kge78I.jpg

tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal
(düzenlendi)

Atatürkten sonra ülkeyi yönetenler hep onu giyimiyle, kuşamıyla, hal hareket ve tavirları ile taklit etmeye çalıştılar ama kimse Atatürk'ün fikirlerini, düşüncelerini, ileri görüşlülüğünü taklit etmeye calismadi, örnek almadı... Bugun ülkemiz bu durum ve yoksunluk içerisinde ise Atatürk'ü anlayamayan yöneticiler yüzündendir...

Onun fikirlerine, düşüncelerine düşman olanların ne kadar karşısında isem, onun heykellerinin arkasına saklanıp, onun izindeymiş gibi yapanlarında o kadar karşısındayın... 

Çok isterdim dünya gözü ile bir kere görüp, ellerinden öpmeyi... Ona sormak istediğim o kadar çok sorularım varki, anlatamam... Karşısında gözümü kırpmadan cevaplarını dinlemek isterdim...

Allah Gazi Paşamızdan razı olsun, kabri nur dolsun... 

Ben Atatürk'ü çok özledim...

tarihinde Erkut Uysal tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Şanslı bir ulusun matemidir 10 Kasım. Endişe etme Yüce lider. Emanetini koruyacak kollayacak nesil her daim olacaktır.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş

Söyleyecek çok şey varken bazen kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar vardır ya işte o noktadayım.

Büyük devrimci, büyük lider ne desem yetmez. Ömrünü bu vatana adamış büyük insan. Mekanın cennet olsun.

Fikirlere kurşun işlemezmiş, senin fikirlerin açtığın bu yolda bizlere emanet.

Dolmabahçede son nefesini verdiği yatağı gördüğümde ağlamıştım. Yukardaki reklamı gördüğümde de ağladım. Kızım, Atatürk neden öldü diye ağladı geçenlerde. 5,5 yaşındaki bir çocuğa bunu anlatmak o kadar zor ki. Yaza Anıtkabire götüreceğim inşallah. Çocuklara ‘O’ nu anlatmak çok önemli…

Saygı, minnet ve özlemle….
  • Beğen 7
Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş
memlekete nefes olursan, memleketin nefesini de korursun elbet

Bu bakış açısı, bu düşünme şekli… Muazzam. İşte bu yüzden düşmanlarının bile saygısını kazanmış dünya üzerinden geçmiş tek lider…
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Murat Gedik

Yaşadığımız her musibette, o günün şartlarında, ne zorluklarla neler başardığını tekrar tekrar anlıyoruz. Özlem ve rahmetle anıyoruz.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
memlekete nefes olursan, memleketin nefesini de korursun elbet

Hani din düşmanı diyen bezirganlar varya, kainatın efendisi kıyamet koparken elindeki fidanı dikmeye devam et diyor. Aradan 1500 yıl sonra koca gezegende bize denk gelen büyük lider bir dal bile kesmiyor. Sütü bozuk olmaya görsün, 30milyon az
  • Beğen 7
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
(düzenlendi)

Bu saatten sonra sevmek, minnet duymak yetmez, onu yaşatmak için çocuklarımıza bu sevgiyi aşılamalıyız. 

Ruhun şad olsun. 

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...